Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jak bardzo bym chciała

ciąża ciąża ciąża

Polecane posty

Jak sobie tak powspominam to, co czułam będąc w Twojej sytuacji, to bardzo Ci zazdroszczę, mam nadzieję, że badanie krwi potwierdzi ciążę i przed Tobą będzie wspaniałych 9 miesięcy :) Kobieta w pierwszej wyczekiwanej ciąży może skupić się na sobie i maleństwie, ja pamiętam, że spałam bardzo dużo , ale o tym popiszemy, jak już będzie pewność na 100%, choć jeśli kreska na teście ciążowym w dalszym ciągu jest blada, to jesteś :)

dzięki dziewczyny! dam znać jak wrócę po badaniu krwi :-)

witam :-) ja mam dziś wizytę u lekarza jestem w ciąży zaszłam zaraz po poronieniu. Czekam na usg by zobaczyć swoje maleństwo :-)

pat ja za Ciebie też :-) powodzenia!

super daj znać :-) ja byłam na becie ( nie wytrzymałam) wynik za 3 godziny Nie wiem co z sobą zrobić chyba zacznę sprzątać dom ;-)

Gość to gratulacje z calego
super! Coś czuję że ta beta to tylko formalność ;) Tam nie przesadzaj z tymi porządkami :)

haha, coś muszę robić ;-) te 3 godziny to dla mnie wieczność:-)

wiem, to i tak się ciesz że tylko 3 godz. Ja z dnia na dzień musiałam czekać :P To dopiero masakra była :D A porządki odpuść, w ciąży jesteś to się nie przemęczaj ;)

ale to brzmi" w ciąży jesteś" - - cudownie!! dziękuję za rady :-) nie wiem jak ja bym wytrzymała cały dzień, masz racje 3 godziny to nie tak dużo, to może coś ugotuję?? wolne wzięłam to muszę jakoś ten czas zagospodarować haha

powyżej 5 powiadasz??? zobaczymy

hehe no brzmi brzmi, to już gotowanie lepsze :) Ja na szczęście pracowałam, to z labo pojechałam do pracy i wytrzymałam hehe. Tak, wynik powyżej 5 oznacza ciążę, zresztą tam normy będziesz miała napisane. No i oczywiście masz się tu zameldować po wyniku :)

zamelduję się :-) nie lubię jak ktoś zaczyna wątek a później kończy i nie wiadomo jaki finał:-)

tylko ten brzuch, boli jakby @ miała przyjść :-(

o to to, właśnie, człowiek po drugiej stronie czeka i zastanawia się jaki wynik :P a tu kiszka, nie ma wyjaśnienia :D

ja też tak miałam, ból ...masakra, nawet bolało mocniej niż na @, nie martw się tym, to po prostu zarodek się zagnieździł i macica reaguje. Można no-spę wziąć, ale lepiej to z lekarzem skonsultować. Będzie dobrze, dlatego nie przemęczaj się :P

Mnie tez brzuch bolal jak na @ i zmylilo mnie jeszcze jedno,zawsze przed okresem mialam tak,ze nie moglam spac w nocy,wiec bylam pewna,ze dostane miesiaczke,a tu niespodzianka,ktora ma juz ponad 5 lat.Powiem Wam anegdotke z mojego zycia.Bylo to ponad 18 lat temu,nie dostalam miesiaczki,wiec postanowilam zrobic test,ale on wykazal brak ciazy,objawow zadnych nie mialam,tylko brak @,postanowilam wybrac sie do ginekologa,a tu niespodzianka,okazalo sie,ze jestem w 7 tygodniu ciazy.W tamtych latach testy byly jeszcze malo dopracowane,bety sie nie wykonywalo,usg bylo robione okolo 4 miesiaca i to z pelnym pecherzem.Mowie Wam masakra.Zeby zobaczec moja corcie musialam czekac 2 dlugie miesiace na usg,a dzis ma juz prawie 18 lat:).Jak ten czas leci:)

bo podbrzusze tak boli i boli, mnie to czasem aż tak kłuło i rwało, a to wszystko dlaltego, że macica się powiększa, więc jeśli nie masz niczego na wkładce/ podpasce, to tak ma być, choć moje koleżanki i plamienie miały jak jajeczko się przyklejało :)Wyczytałam kiedyś w jednym z poradników o ciązy, że zapłodnione jajeczko zapada się w miękką ściane macicy niczym rozżarzona kulka w puszysty śnieg :) Piersi to takie tkliwe były, że jak zbyt szybko wstałam z łóżka i podskoczyły, to wytrzymać się nie dało :) Pij dużo wody... :)

Gość Kamil1122
AMATORSKIE NAGRANIE Z PORODU WSZYSTKO WIDAC BEZ CENZURY + 18 LAT super-zdjecia.xaa.pl

tak bardzo mi z tym zle - ciekawa historia :) z tą Twoją "niespodzianką" :) No ale wcześniej ciężej było z diagnostyką, nie mówiąc już o latach w których my się rodziłyśmy :D Ja znowu miałam tak że w zasadzie od dnia zapłodnienia czułam fizycznie że coś się zmienia...czułam to całe zagnieżdżanie (jako kłucie w brzuchu i w jednym miejscu) i też nie każdy mi chce w to uwierzyć, że mogłam to poczuć :P A ja swoje wiem :D A dziś? Dzidzia mi szaleje :Dwłaśnie zaczynam 6msc.

ale fajnie Was sie czyta :-) :-) :-)

Wiecie co,najlepszy byl moj tekst u ginekologa,jak dowiedzialam sie o ciazy z corcia.Z racji tego,ze zaczelam duzo jesc,test nic nie wykazal,to pomyslalam,ze moge miec tasiemca.Wiec gdy lekarka stwierdzila ciaze,to niedosc,ze bylam w szoku,to jeszcze sptalam"to ja nie mam tasiemca":).Moja babcia pozniej sie smiala,ze Alicja to sliczny atsiemiec :)

hehehe "tasiemiec" :) no to też dobre odkreślenie na Lokatora w brzuchu ;)

hahaha ale dobre ;-)

Mowie Wam dziewczyny,poki nie ma sie dzieci,to nie widac tak uplywajacego czasu,a jak one sie pojawiaja,to jakos tak szybko sie starzeja:):).Czlowiek dopiero co dowiedzial sie,ze jest w ciazy,a tu juz taka 18 latka :).A wydaje sie jakby to bylo wczoraj,takie malenkie bezbronne,patrzace z ufnoscia dzieciatka,aj lezka mi sie w oku zakrecila

tak bardzo mi z tym zle - ajjjjj no bo to wzruszające jest :) Ja się cieszę że to wszystko dopiero przede mną ;)

Duzo jeszcze przed nami :).U mnie to szkola synka i wszelkie z nia wydarzenia,za rok matura corci,pozniej nerwowka czy dostanie sie na studia,no a potem pewnie zostane babcia i znowu oszaleje,bo uwielbiam dzieci,mam na ich punkcie istna wariacja :)