Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jak bardzo bym chciała

ciąża ciąża ciąża

Polecane posty

popisalabym jeszcze, ale musze isć do mojego dziecka :) , uzupełnie braki jutro w pracy :D

mnie bolą piersi od zewnętrznej strony, a brzuch bardzo jak na @ Fajnie gdyby ci się udało za pierwszym razem ;-)

ja też odezwę sie jutro :-) miłego wieczoru wszystkim:-) :-):-)

Gość Mamuniasynunia:-)
A jaka masz wysoka bete?

Gość to gratulacje z calego
Aaaaaaaaaaaa cudna oficjalna wiadomość!!!! :) :) :) GRATULUJĘ!!!! :* :* :*

Dziewczyny, witajcie w ten ostatni dzień tego tygodnia :) Dla niektórych z nas ten dzień okazuje się być bardzo szczęśliwy ... :) Niektórzy dowiedzieli się, że są w ciąży :) , inni czekają na tę wiadomość . Ja natomiast cieszę się, że za moment będzie weekend i że są na tym świecie porąbanym jeszcze kobiety, które pragną dziecka i będą je kochać i się nim zajmować ( bo jak się słyszy w wiadomościach te wszystkie traumatyczne doniesienia o tym, co matki mogą dzieciom zrobić, to można zwątpić w ludzkość ... ) Autorce postu niedługo pojawią się kolejne objawy ciąży, a jednym z moich ulubionych była ta niepohamowana potrzeba spania :) To było cudowne, przychodziłam z pracy - kładłam się spać, budziłam się o 19, jedzenie, kąpiel i znowu spanie :) Teraz nie ukrywam, że snu mi brakuje, dlatego tym bardziej tęskno mi do tych przespanych nocy i dni.

Witajcie dziewczynki :).madleneka,masz 100% racji,to co sie ostatnio dzieje z tymi kobietami mordujacymi dziecmi,to jakies fatum.Pytalam nawet meza,co takiej moze we lbie siedziec,ze jest w stanie zabic malenka bezbronna istote,jakim trzeba byc potworem.Ja oddalabym zycie za moje dzieciaczki.Niektorym kobietom przychodzi latwo zajscie w ciaze,nie dbaja o siebie i dzieci,zabijaja,wyrzucaja na smietnik.Ja na moje drugie dzieciatko czekalam dlugich 10 lat,w miedzy czasie mialam poronienie i martwa ciaze :(.Kiedy dowiedzialam sie o ciazy z Damciem,to nie bylo dnia bym sie nie modlila,zeby sie rodzil,a kazdy kolejny tydzien ciazy,byl ogromna radoscia.Bycie matka i slowa dziecka "mamo kocham cie"to najpiekniejsze co moze przytrafic sie kobiecie,a jeden usmiech dziecka wynagradza wszystko:)

Hej dziewczyny! Po wczorajszym wolnym musiałam nadrobić zaległości w pracy ;-* Co u mnie?? Brzuch nadal boli jakby @ miała przyjść, piersi wielkie i ciężkie, mąż i rodzina szczęśliwi :-) poza tym zamiast @ mam białą gęsta wydzielinę, czy wszystko oki???? martwi mnie ta wydzielina :-(

kochana 10 lat czekałaś na 2 ciążę??? To bardzo długo...

no to dobrze :-) w poniedziałek idę do lekarza :-)

Gość niezaciążona
ale super, gratulacje! Specjalnie odszukałam temat bo mi się rano przypomniało i ciekawa byłam czy to ciąża czy nie :) Fajnie ! Spokojnych 9 mc jak i kolejnych 20 lat ;)

Hej podczytalam watek. Jestem ciekawa jak sie czujesz? Bylas juz u lekarza?