Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jak bardzo bym chciała

ciąża ciąża ciąża

Polecane posty

Gość testowac???
Czesc dziewczynki, przylaczam sie, tez sie staram. cykle mam regularne zawsze 28 dni, obecnie 24dc, 22dc lekkie plamienie doslownie cien cienia krwi myslalam ze implantacja, brzuch boli jak na @, zrobilam nawet test owulacyjny bo mi zostal i w 23dc pozytywny... dzis chce zrobic ciazowy myslicie ze cos juz pokaze chociaz cien w 24 dniu cyklu??? czemu ten owulacyjny wyszedl pozytywny??? staram sie o 2 dziecko :) trzymam za wszystkie starajace sie mocne kciuki!!!!!

Gość testowac???
do jak bardzo bym chciala - jaki test robiłaś ???? Mozesz pokazac fotke tej bladej krechy z 2 dni przed @ ???????????

Gość to gratulacje z calego
takie wariactwo to super jest :D i nie szkodliwe :D Autorko to o której śmigasz po te wyniki ? :)

testować??? - z testami owulacyjnymi nie miałam do czynienia. jesteś 4 dni przed @, poczekaj jeszcze ze 2 i zrób test, wydaje mi się że teraz za wcześnie i może nie pokazać nic poza 1 kreską.

Gość testowac???
Wstrzymuję sie jak mogę, ale ciężko.... Czekanie jest najgorsze. Nie mam żadnych objawów itd, tylko od 5 dni pobolewa mnie brzuch jak na @, tzn pobolewa, czuje delikatne skurcze, a fakt boli mnie ale zawsze w dzien @ nigdy az tyle dni wcześniej... zwariowac mozna..

Dlatego pomyślcie sobie dziewczyny, jakie to wszystko jest wspaniałe, powstaje taki mały organizm, rozwija się, ( przez pierwszy trymestr było to dla mnie najciekawsze, z zapałem sledziłam każdy tydzień rozwoju dziecka, tak mnie to interesowało co i kiedy się wykształca i że to wszystko z jednej komóreczki- takie np. serce, które bije i do końca zycia "działa", albo języczek, jak moja mała płakała i otwierała buzię po cyca, to sobie myślałam, jak to jest możliwe, że to wszystko tak się pięknie wykształciło!!! oczka, które widzą, uszka, które słyszą ) a potem dziecko rośnie, i tak jak mówicie idzie do szkoły i bum! 18 stuka. Na szczęście jest tak, jak wyczytałam z kolei w innej ksiazce " Przed nami wiele pieknych lat" moja dzidzia ma 9 miesięcy, Twoja czytam, że 6 , więc wszystko to dopiero przed nami, nie mówiąc juz o autorce, która dopiero dwie kreseczki na teście zobaczyła :) Oczywiście zachowaj go na pamiątkę !!

Gość testowac???
to gratulacje z calego - wiesz z tymi testami na owulke to wyczytalam na forum, ze dziewczynom wykazywał wczęsną ciąże, a innym nie - zostały mi, więc spróbowałam i tak: w 21 dc test negatywny ani sladu 2 kreski, owulke na pewno mialam wskazywał przynajmniej na to płodny ciągnący śluz, od 20dc mam juz sluz niepłodny i tak dziś znowu mówie a zrobie ten owulacyjny skoro i tak mam ich nadmiar, no i ku memu zdziwieniu dzis pozytywny, krecha testowa mocna jak ta kontrolna, a 3 dni temu nawet cienia testowej. no niemozliwe bym miala teraz owulacje, nic juz z tego nie rozumiem:)

testować ?????? .... wyluzuj się! jak chcesz to zrób ten test, ale to juz Twoje drugie dziecko, więc ja na Twoim miejscu poczekałabym jeszcze z tydzień na rozwój sytuacji. A jaka byś miała różnicę wieku?

testować?? - dla mnie to czarna magia :D Przepraszam. A wiem że ciężko wytrzymać jak się bardzo chce :) A może też tą nieszczęsną betę byś zrobiła dziś? Zawsze to szybciej niż czekać na @? X madleneka - fajnie napisałaś, tak, dziecko to cud :) Moja dzidzia to jeszcze w brzuchu siedzi ;) i niech siedzi do końca :) A już się jej doczekać nie mogę :)

Gość Renata25
Zrób test :) to będziesz wiedziała. Nikt tu jasnowidzem nie jest :)

Gość testowac???
madalenka - 4 lata. Na HCG pójdę jutro, u mnie na wsi takie badania wykonują tylko do 10 rano i wyniki są dnia następnego po południu ;/

Gość testowac???
Renata25 - zrobię oczywiście, ale obawiam się, że jest za wcześnie, dlatego wylądowałam na tym forum, by poznać opinie dziewczyn, które testowały przed terminem@ - nie szukam jasnowidza, nie pytam, czy jestem w ciąży, bo to byłby absurd, chciałam jedynie zasięgnąć opinii, ja po 5 latach nie pamiętam jak to było za pierwszym razem:)

Gość Maja128
masz już wynik bety?

Gość Mamuniasynunia:-)
Jak tam beta?trzymam kciuki zeby byla wysoka:-):-)

Gość grgrg
ja rowniez czekam :)

Gość sdrbsbrfbh
ej 3 godziny dawno minely! napisz nam bo czekamy i cZekamy;p

Gość Mamuniasyniunia:-)
I nadal nic.

Gość i jak autorko postu
ciąża?

przepraszam że tak późno, ale ... jestem w ciąży !!!!!!! :-) :-):-):-) w związku z tym wizyta teściów, siostry, itp. nie miałam kiedy usiąść do kompa ;-)

Gość Renata25
To gratulacje:) tylko teraz lekarz musi potwierdzić ciąże;P

tak wiem, ale to już formalność :-) jestem bardzo szczęśliwa!!!!!!! nie pisałam wcześniej, ale mój mąż chorował na ziarnicę złośliwą kilka lat temu i do końca nie wiedzieliśmy czy będziemy mieli dzieci.

anielicaaaa trzymam kciuki!!!

Nie dziękuje:) dzisiaj mój 25 dc cykle mam ok 31 dni, ale dziwnie mnie pieką, kują sutki, i brzuch pobolewa jak przed @, póki co jestem dobrej myśli, to nasz pierwszy miesiąc starań.

Moje gratulacje !!!! Już się martwilam, że coś nie tak i nic nie piszesz :) No to super ekstra zarąbiscie :) Teraz to juz tylko dużo snu i spokoju i od razu mówie, że z porodem to nie ma sie co bac, bo nie taki diabeł straszny :)