Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sto dwa trzy cztery

Kobiety chcą doświadczonego faceta, ale gdzie ten facet ma zdobyć doświadczenie?

Polecane posty

Gość sto dwa trzy cztery

Kto mi odpowie ? Facet prawiczek ? Źle, bo pewnie ciota, frajer, nudziarz, zadna go nie chciala. Facet chce zdobyc doswiadczenie ? Wy go nie chciecie, bo potrzebujecie doswiadczonego, no i jak ten facet ma zdobyc to dosw ? Facet chce zdobyc doswiadczenie i postanawia isc do prostyutki ? Wyzywacie go od śmieci... Facet ruchacz ? W realu i na forach prawie kazda dziwczyna brzydzi sie nim, otwarcie mowi ze gardzi takimi, ze taki facet to prostytutka, szmaciarz, ze ma pewnie hiv...a gdy taki przystojny wygadany ruchacz sie wami zainteresuje to zapominacie o tych slowach i macie mokro w majtach... Gdzie tu logika? Czyli co...facet ma zdobywac doswiadczenie seksualne z kolegami ? matką? siostrami ?

Gość grrrrr
bo pewnie ciota, frajer, nudziarz, zadna go nie chciala X NO a jak inaczej? :D x A kto ci tak powiedział? Jakoś normalni faceci są prawiczkami i nie robią problemów

Gość dsfgsd
grrrrr "bo pewnie ciota, frajer, nudziarz, zadna go nie chciala X NO a jak inaczej? x A kto ci tak powiedział? Jakoś normalni faceci są prawiczkami i nie robią problemów" 9 Kolejna co preferuje ruchaczy/ Dlaczego dla Ciebie normalny facet to ciota czy frajer?

Gość fhjgvfjhm
Wystarczy mu jedna kobieta. Śmiać mi się chce z tych, którzy piszą o doświadczeniu w seksie uzależnionym od ilości partnerek - facet może je ruchać mechanicznie, przy czym żadna nie osiąga orgazmu, tu nie chodzi o ilość tylko jakość, temperament, zaangażowanie, wiedza na temat kobiecego ciała(także teoretyczna), jej seksualności, facet może z jedną partnerką seksualną być dobrym kochankiem i doprowadzać ją regularnie do szczytowania, a melanżowy ruchacz ze stażem 50 lasek uprawiać seks na zasadzie włóż-wyłóż, żadnych pieszczot, przyjemności i satysfakcji z seksu dla kobiety.

Gość prawikczowy temat
Do 20-25 letniego prawiczka nic nie mam, po prostu byl zajęty czyms innym, szuka okreslonej dziewczyny, moze jest tradycyjnie wychowany etc. Ale jak ktos juz zbliza sie do 30stki jak np Loooser z kafe to juz dno. Malo ktory facet chcialby dziewczyne, ktora jest dziewicą, ma 28lat, nie pracuje, siedzi calymi dniami przed kompem, wyciaga kase od rodziców i dziadkow a jej jedyne hobby to Lotto :D to dziala w dwie strony

Nikt nie oczekuje nie wiadomo ilu partnerek od młodego faceta, ale jak facet wyskakuje, że ma 30 lat i nigdy nie trzymał kobiety za rękę to zapala się czerwona lampka.

Gość 4t54y4
Schemat wygląda tak: facet niedoświadczony - przeciętne kobiety nie chcą go bo prawiczek facet myśli o prostytutce i z niej korzysta - już doświadczony facet doświadczony u prostytutki - kobiety skreślają go bo u prostytutki Wniosek u nich nie ma szans przed i po Gdyby NORMALNYCH kobiet było więcej co nie krzywiłyby się jakby miałyby być pierwsze to prostytucja by zmniejszyła się o połowę.

Gość 4t54y4
[zgłoś do usunięcia]Moorland Nikt nie oczekuje nie wiadomo ilu partnerek od młodego faceta, ale jak facet wyskakuje, że ma 30 lat i nigdy nie trzymał kobiety za rękę to zapala się czerwona lampka. 90 Nie mowa tu o trzymaniu za rękę ale im chodzi o seks. Jeśli do nikogo nie czujesz tego to sypiasz z kim popadnie bo w danym wieku już trzeba?

Ile kobiet skreśliło cie z tego powodu? słucham. Pewnie nigdy na randce nie byłeś, ale czytając kafe się tak "dokształciłeś"

Gość rultor
"prawikczowy temat Do 20-25 letniego prawiczka nic nie mam, po prostu byl zajęty czyms innym, szuka okreslonej dziewczyny, moze jest tradycyjnie wychowany etc. Ale jak ktos juz zbliza sie do 30stki jak np Loooser z kafe to juz dno. Malo ktory facet chcialby dziewczyne, ktora jest dziewicą, ma 28lat, nie pracuje, siedzi calymi dniami przed kompem, wyciaga kase od rodziców i dziadkow a jej jedyne hobby to Lotto to dziala w dwie strony" 0 Skąd wiesz, że między tym 25-30 znajdzie kogoś? to zwykle okres po studiach. by nie uprawianie jeszcze seksu skreśla faceta nawet gdy w pozostałych kwestiach jest ok?

Gość simons s
Krwawy Edward - kafe prawiczki myslą, ze prawictwo jest wypisane na czole. Idą na spotkanie z dziewczyną, ona widzi ze koles to zjeb i nie odzywa sie, oni potem tu piszą ze laski to kurwy, nie chca spokojnego i ulozonego faceta o dobrym sercu :O:D

Nie zrozumiałeś. Jeżeli 30letni facet nigdy w życiu nie był w związku, nawet krótkim to ma prawo zapalić się czerwona lampka. Może ma jakieś istotne wady przez co żadna go nie chciała? Może jest seksistą? Może maminsynkiem? Może jest leniwy? Może po prostu głupi, bo zwala winę za swoje niepowodzenia na ich bezpośredni skutek, nie przyczynę?

Gość proste pytanie zadał
a odwracacie kota ogonem. Jak kobiety chcą doświadczonych to gdzie prawiczek ma zdobyć to doświadczenie? U prostytutki?

tak jak firmy to normalne ---tylko ze do tej firmy kase sie przynosi :)

Gość rdr44
Moorland "Nie zrozumiałeś. Jeżeli 30letni facet nigdy w życiu nie był w związku, nawet krótkim to ma prawo zapalić się czerwona lampka. Może ma jakieś istotne wady przez co żadna go nie chciała? Może jest seksistą? Może maminsynkiem? Może jest leniwy? Może po prostu głupi, bo zwala winę za swoje niepowodzenia na ich bezpośredni skutek, nie przyczynę? " 0 Czyli na siłę ma ktoś być w związku nawet jeśli do tej osoby nic nie czuje? No tak to kobiety robią nie faceci. facet jak nic nie czuje to nie wchodzi w związek. Nie pomyślałaś, że to on mógł odmawiać bo właśnie to nie było to? Sam miałem długi czas taką sytuacje.

Gość pomaranczowacytryna
każdy mężczyzna był kiedyś prawiczkiem, autorze pomyśl o tym zamiast zadawać głupie pytania...

rdr44 - wiesz, dla większości ludzi naturalnym jest, że ktoś z otoczenia prędzej czy później zwróci ich uwagę. Nikt nie mówi, że masz się spotykać z kimś kto Ci się nie podoba, ale jak masz 30 na karku i dalej nikt nigdy cię nie zauroczył to i tak jesteś w kategorii "coś jest z tym gościem nie tak". Nie ja to wymyśliłam, tak to po prostu działa.

żaba - tylko żeby z tej litości nie przyszło którejś do głowy ukrócić jego cierpień raz a dobrze :P

Gość rdr44
[zgłoś do usunięcia]Moorland rdr44 - wiesz, dla większości ludzi naturalnym jest, że ktoś z otoczenia prędzej czy później zwróci ich uwagę. Nikt nie mówi, że masz się spotykać z kimś kto Ci się nie podoba, ale jak masz 30 na karku i dalej nikt nigdy cię nie zauroczył to i tak jesteś w kategorii "coś jest z tym gościem nie tak". Nie ja to wymyśliłam, tak to po prostu działa. 8 Ale co innego zauroczenie a co innego miłość. Wiele kobiet mnie osobiście zauroczyło ale czy to znaczy, że z każdą mam uprawiać seks? To nie tak działa tylko wy kobiety nie potraficie myśleć indywidualnie i jak inna nie wzięła to ja też nie wezmę co jest wręcz wymuszeniem na mężczyznach, że mają uprawiać sek/wiązać się z każdą.

Gość grrrrr
zauroczyło cie :D ... A ty je?

Gość rdr44
grrrrr zauroczyło cie ... A ty je? 9 Niektóre ale nic po za tym. Związku z tego by nie było/

Gość rdr44
żaba na hamaku rdr44 - zwal sobie. może sperma odblokuje ci mózg i załączą ci się znowu funkcje myślowe 9 Bo nie interesuje mnie pukanie każdej chętnej czy poznanej kobiety tylko uznaje seks tylko w związku no faktycznie kobiety tak nie potrafią :P

Nie, ale skoro nigdy z żadną nie byłeś w związku, nie miałeś jak się zakochać, więc nie miałeś jak uprawiać seksu jeżeli takie są twoje zasady. Wybacz, coś jest ewidentnie nie tak. Z jakiegoś powodu nigdy nawet nie spróbowałeś zbudować z kimś bliskiej relacji.

Gość rdr44
Moorland "Nie, ale skoro nigdy z żadną nie byłeś w związku, nie miałeś jak się zakochać, więc nie miałeś jak uprawiać seksu jeżeli takie są twoje zasady. Wybacz, coś jest ewidentnie nie tak. Z jakiegoś powodu nigdy nawet nie spróbowałeś zbudować z kimś bliskiej relacji. " 9 Raz miałem propozycję związku ale nie czułem tego samego co tamta dziewczyna - ja akurat byłem zakochany w innej - co poradzić. Dlaczego nie próbowałem? Z żadną nie połączyła mnie jakaś taka chemia choć teraz spotkałem tak mi się wydaje pasującą do mnie jak ulał kobietę starszą ode mnie o rok. Ona akurat wie, że jestem prawiczkiem i nie robi z tego problemu. I może coś z tego z biegiem czasu wyjdzie fajnie by było.