Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fe re 2332

Czy wszyscy faceci 30+ muszą szukać 20-latek?!

Polecane posty

Gość fe re 2332

Porąbało ich?! Mam 33 lata i wciąż widzę ogłoszenia w stylu: mam 35 lat, szukam Pani -20-25, mam 37 i szukam Pani 23-30... A równieśniczki to co? A jak kobieta będzie rok starsza a młodo wyglądająca? Ja nie chcę być samotną wdową, a wiadomo, że faceci umierają prędzej! Właściwie to mogę się związać zarówno z młodszym, jak i ze starszym, bo najważniejsze jest wspólne porozumienie... ale bez przesady, dekada różnicy to za wiele... I pytanie czy ci faceci rzeczywiście mają takie wymagania, czy tylko im się tak zdaje, że tak być powinno, bo w realu nie mam problemu z poznawaniem równolatków...

Gość sdfghjklghj
Tak mamy takie wymagania, po co brac stare próchno?? z młodej to chociaz te 10 latek bedzie sie mozna pocieszyc jej pieknym cialkiem

Gość fe re 2332
Tekst o próchnie chyba nie najlepiej o Tobie świadczy. Jakoś 30-latki są bardziej zadbane od równolatków, więc jeśli 30-latki to próchno to 30-latkowie już się rozlecieli... ale rozumiem, że jesteś jednym z takich właśnie "głosów za"

Gość w życiu realnym
jak się kogoś pozna i coś zaiskrzy to wiek nie ma aż takiego znaczenia.A na portalach randkowych każdy może sobie pomarzyć. A prawda taka że te atrakcyjne do 25 lat to tylko dla przystojnych i/lub bogatych.

Gość norroo
mój wujek chciał spiknąć matkę 30 z moim ojcem 27 tata nie znając mojej matki określił ją jako stara dupa potem ciocia była chora wujek na imprezę zabrał mamę i tata tam był no i wiadomo co dalej było dodam że mój tata miał dziewuchę w tym czasie

Gość rgedgegefg
ja nie spotkalam sie z takimi co to zony wsrod gowniar szukaja, owszem ci co szukaja tylko ruchadla to wiedza ze z mlodymi szybko i latwo pojdzie tym bardziej jak kasiurka zaszastaja. satrsze sa duzo madrzejsze i nie dadza sie zbajerowac byle jakiemu zakompleksionemu podstarzalemu facetowi...

Daj temu spokój. Faceci wypisujący podobne brednie na portalach czy to ogłoszeniowych czy randkowych, a nawet na czatach dzielą sie wg mnie na 2 grupy: a) tych, którzy chca poprostu kobiete z fajnym ciałkiem i może nawet traktowaliby ją poważnie. (oczywiście nigdzie nie jest powiedziane, że 30 latka musi mieć ciało już nieatrakcyjne, ale i tak będą sie jarać prawie nastką) b) tych, którzy chcą sobie tylko poruchać, więc wolą młodą dupę, niż troche starszą. No i teraz tak: ci 1si i tak szukają zwykle na próżno. Dlatego, że praktycznie żadna 20stka nie będzie traktowac serio 30 latka jako faceta (są rzadkie wyjątki). A nawet jeśli będzie, to potem rodzą sie problemy typu- on już chce dzieciaka, bo ma prawie 40, a ja mam dopiero 25-24 lata i dopiero skonczylam studia. Ci drudzy paradoksalnie mają szanse znaleźć młodą dupe do sexu, jeden warunek, zamieszczenie ogłoszenia, że chętnie będą tą dupe sponsorować. To tyle z moich obserwacji, polecam znaleźć sobie normalnego, zdrowego, 30 latka, który gustuje w miare w równolatkach. A tych niedojrzałych napalenców po prostu zlewaj, chcą to niech sie uganiają za 20stkami i tracą czas.

Gość sdfghjklghj
prawda jest taka ze kobieta po 30stce to juz próchno, cyce na brzuchu sadlo itp, a facet długo trzyma dobra forme o ile nie zre za duzo i rusza sie sporo , podam ci pewiem wzór jak dobiera sie kobiete do faceta wiek faceta na pół plus 7 lat=idealny wiek kobiety

30 latki mają na koncie wielu partnerów więc są niepotrzebne facetowi dlatego wolą młodsze

Gość norroo
"wiek faceta na pół plus 7 lat=idealny wiek kobiety" fu ja nigdy bym się nie spotkała ze starym zgredem 30lat to sporo

Gość sdfghjklghj
zgadza sie to też, kapy rozwleczone po kutasach i porodach, cyce na brzuchu fuu, a taka mloda to mało uzywana stad takie zapotrzebowanie

mnie też się wydaje, że 30 lat to wiek na planowanie rodziny i faceci 30+, którzy szukają młodszych szukają tylko zabawy

Gość buhajowy wizgun
czy wszystkie dupy muszą lecieć na pieniądze?

Gość fe re 2332
Nie lecę na pieniądze, nigdy nie rodziłam, nie obwisa mi biust, jestem szczupła i mam długie włosy :) nie chcę mieć starego faceta tylko w podobnym wieku!!! Też wolę młodszych, bo przynajmniej w Polsce są bardziej zadbani!!! Ale nie skreślam 35-37 latków!!!