Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość faceci to dziwadła

Nowy typ facetów- upośledzeni 30 latkowie

Polecane posty

Gość faceci to dziwadła

Może jestem młoda i naiwna, ale zawsze mi się wydawało że większość 30 letnich facetów to osoby, które chcą sobie ułożyć z kimś życie, są dojrzali psychicznie i są ostoją dla kobiety. Nic bardziej mylnego !!! Rośnie na naszych oczach pokolenie upośledzonych emocjonalnie 30 latków walących sobie konia przed monitorem, nie potrafiących porozumieć się z drugą osobą o mentalności 17 latka. To jest straszne. Jakaś plaga. Co jednego poznaje, okazuje się że są bardziej niedorozwinięci niż moi rówieśnicy (mam 24 lata). Czy faceci nigdy nie dorastają?

Gość faceci to dziwadła
przez jakiś czas specjalnie umawiałam się z 29, 30 latkami i naprawdę większość miała psychikę nastolatka. z jakichś 10 może 2 było normalnych (w miarę)

Gość pastelowe pola
a gdzie ty ich poznajesz?

Gość no bo nie dorastają
a z wiekiem wręcz dziecinnieją... najgorzej jak już im nie staje koło 60, to niestety nie stają się dojrzalsi, tylko robią się zrzędliwymi staruszkami, którzy do wszystkiego sie przypieprza. nie wiem co za debil wymyslił że ludzie na starość mądrzeją... gówno prawda.

Gość faceci to dziwadła
na samosia.pl

Gość faceci to dziwadła
czat, klub, trochę mi się nudziło w zimę więc postanowiłam że poznam paru facetów.

Gość faceci to dziwadła
W dupie

Gość faceci to dziwadła
Nie ukrywam, że kręcą mnie murzyni z wielkimi pałami. W związku z tym kazałam mojemu chłopakowi wysmarować się pastą do butów, przyczepić sobie przedłużkę penisa, odtańczyć rytualny taniec plemienia Mobutu i wyroochać mnie analnie bez gumy i w pełną doopę, żeby przedłużka na penisie była ciemniejsza :)

Gość tez mam 24 lata i zgadzam się
zgadzam się w 1000% myslalam o 30 latkach jako o dojarzalych wartych zainteresowania facetach ale byłam w błedzie to wieksze dzieciaki niz ci w naszym wieku co mają dziewczyny dlatego 30+ są wolni bo nikt nie chce takich dzieciaków!

Gość faceci to dziwadła
kiepskie prowo

Gość trendiMax
specjainie umawiałaś się z facetami marnując ich czas pieniądze ? chora jesteś kobieto , a co myślisz, że facet jest tak durny i nie potrafi się zorientować , że jego w człona robiłaś i osła ? tylko że takie eksperymenty są niebezpieczne, ponieważ wielu facetów takie porażki bierze do siebie jako kubeł wylanego szamba na głowę i może tak być , że będzie się bał umówić z kolejną kobietą ,

Gość faceci to dziwadła
"specjainie umawiałaś się z facetami marnując ich czas pieniądze ? chora jesteś kobieto , a co myślisz, że facet jest tak durny i nie potrafi się zorientować , że jego w człona robiłaś i osła ? tylko że takie eksperymenty są niebezpieczne, ponieważ wielu facetów takie porażki bierze do siebie jako kubeł wylanego szamba na głowę i może tak być , że będzie się bał umówić z kolejną kobietą ," hahaha ty też z tych niedorozwiniętych 30 latków? w człona? i w osła? myśl mnie o seksie człowieku... jak skończyłam się umawiać z jednym umówiłam się z innym, nie z 10 na raz i z żadnym nie poszłam do łóżka, bo nie chodzę na 3 ani 4 randce. (z większością nawet drugi raz się nie spotkałam)

Gość fakt wiecie co się dzieje
faceci sie robią bardziej ciotowaci i spedaleni a kobiety przejmują cechy meskie. Nie dostrzegacie tego?

Gość faceci to dziwadła
zjadłabym gówno żeby umówić się z Murzynem

Gość mister germany*
masz racje....patrze jeszcze z innej perspektywy jestem troche starszy... :-) zal mi Ciebie serio :-)

Gość xvcfhjykhy
niestety ale ci 30latkowie znizaja sie do poziomu was-gowniar po to by was rpzeleciec, widocznie zle sie za to biora a to by pomyslal ze glupie amlolaty szukaja dojrzalego faceta a nie rownego sobie malolata

Gość trendiMax
faceci to dziwadła czy wiesz jak się zachowuje normalny facet, który się spotyka z taką Damą jak Ty ? dokładnie , przyjeżdża na spotkanie starym zdezelowanym fiatem 126P aby pokazać , że w życiu niczego się nie dorobił i mieszka pod mostem w tekturowym pudełku , a pod swoim apartamentem 120 m.kw. albo w garażu zostawił najnowszego Mercedesa ale facet inteligentny musi sprawdzić kobietę, czy nie śmierdzi materializmem tak dla własnego dobra , i co , sama widzisz że po trzech spotkaniach faceci uciekali od Ciebie nie tylko na drzewa hahaha

Gość matylda93748
"masz racje....patrze jeszcze z innej perspektywy jestem troche starszy... zal mi Ciebie serio " niestety autorka ma racje, nawet w psychologii istnieje coś takiego jak "Syndrom Piotrusia Pana" i jest to powszechne zjawisko upośledzonych emocjonalnie, nie potrafiących nawiązać relacji 30 paro latków. Niezdecydowanych, niepewnych, wiecznych dzieci. Też na paru takich trafiłam, są wszedzie. Ale sa też normalni i warto ich szukać :)

Gość matylda93748
do trendiMax: masz jakieś kompleksy? co autorka zrobiła niewłaściwego??? nikogo nie wykorzystała, nie sypiała i raczej nie wydawała ich pieniędzy, więc o co ci chodzi????

Gość 30 latek.,.,.,
Tak, tak, masz calkowita racje autorko. :D sie usmialem, spadlem z dywanu na podloge. ;D Jestes bardzo sfrustrowana, moze to problem jest w tobie. Przeciez nie znasz wszystkich, wiENc nie wszyscy tacy sOM. :D

Gość echhhhhhhhhhhhhhhh
Zgadzam się. Też znam kilku wolnych 30-latków i wszyscy mają jakiś problem, z kilkoma się umawiałam i ani jednego potencjalnie fajnego faceta nie spotkała. To już jakiś feler w tym wieku ;-) Gorzej, że ja mam 27 lat i 30 to powinien być mój target, ale na samą myśl mi się odechciewa!

Gość tez mam 24 lata i zgadzam się
trendimax ale ty żałosny lepiej się przymknij

Gość krystynka z koszalina
"To już jakiś feler w tym wieku"- słowo klucz. Prawda jest taka, że większość 30 latków tzw.singli to: -faceci patologicznie nieśmiali bądź upośledzeni emocjonalnie -faceci, którzy doznali urazu od jakiejś kobiety i teraz czują niechęć do płci żeńskiej -wieczni strzelce, którzy szukają żeby poruchać i kolejna z jakieś 10% to normalni faceci, większość dokładnie to faceci z FELEREM, DEFEKTEM dlatego są sami.

Gość mister germany*
matylda93748 "masz racje....patrze jeszcze z innej perspektywy jestem troche starszy... zal mi Ciebie serio " niestety autorka ma racje, nawet w psychologii istnieje coś takiego jak "Syndrom Piotrusia Pana" i jest to powszechne zjawisko upośledzonych emocjonalnie, nie potrafiących nawiązać relacji 30 paro latków. Niezdecydowanych, niepewnych, wiecznych dzieci. Też na paru takich trafiłam, są wszedzie. Ale sa też normalni i warto ich szukać Oj warto na pewno gdzies sa jeszcze :-) !!!!

Gość faceci wieczne dzieci
to jakaś plaga, chociażby w mediach... 50 letni Wojewódzki zgrywa młodzieniaszka i ma taki sam poziom jak 15 lat temu, 40 latkowie w TV chodzą w TV w ciuszkach a la Justin Bieber a młodzież i starsi czerpią oczywiście wzorce z TV... zaś kobiety często w serialach zaczynają odnosić sukcesy. Dojdzie do tego że społeczeństwo bedzie sie dzielic: na zaradne życiowo, kobiety sukcesu i nieogarniętych, wieczne dzieci facetów

Gość hahaha fakt też samych takich
poznaje, po prostu matki ich nie wychowały i tyle !!

Gość echhhhhhhhhhhhhhhh
Heh dziewczyny, dobrze, że to nie tylko moja opinia. Ale ja ciągle jestem naiwna i wierzę, że są jacyś normalni faceci w wieku około 30. Z drugiej strony co ja, fajna babka, robię sama. Ach no miałam pecha do facetów i tyle plus jestem niezależną kobietą z umysłem ścisłym. Ale czasami myślę sobie, że chyba wolałabym rozwodnika, niż takiego rozlazłego singla z oczekiwaniami :/

Gość a już najgorzej zadaj się z
taką pierdołą i całe życie zmarnowane...

Gość mister germany*
jedyna rada zwiazac sie z jakas kobietka ? :-) men gina powoli niestety :-(