Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość faceci to dziwadła

Nowy typ facetów- upośledzeni 30 latkowie

Polecane posty

Gość mister germany*
skad go wytrzasnelyscie? o god!

Gość do trendimax
ale z Ciebie przykry, zakompleksiony polaczek. Tak było od wieków, obie płcie mają odmienne mózgi, kobiety gorzej sobie radzą z orientacją przestrzenną, potrzebują więzi, wspólnoty a faceci gorzej sobie radzą z rozpoznawaniem emocji, mają mniej empatii, interesuje ich technika. Nie ma czego wyśmiewać. Ale jeżeli już zaczniemy to mogę i ja wyśmiać: faceci są często kryminalistami, psychopatami, mają różnego rodzaju odchylenia dużo cześciej występujące niż u kobiet: autyzm, wady wymowy, zespól downa. Już się bawisz? Mam lepsze: w rankingu na najgłupszą śmierć czołowe miejsca zajmują mężczyźni, którzy chcieli się popisać np. skacząc z okna i się zabili.

Każdy inaczej definiuje normalność. Dla jednych normalne jest zabijanie żydów dla innych zabijanie policjantów, a dla jeszcze innych akceptacja takich zachowań bo w końcu i tak wszyscy umrzemy.

Gość buahahahahaha
34-letni Brytyjczyk o imieniu Martin uwazal, ze nic tak nie intensyfikuje doznan erotycznych jak brak powietrza. Prosil wiec zone, aby w decydujacym momencie zatykala mu usta i nos. W koncu zapragnal seksu solo. Nalozyl sobie na glowe plastikowa torbe, z której usunal powietrze za pomoca prózniowego odkurzacza. Kiedy znaleziono Martina, byl juz martwy i wciaz sciskal w dloni pracujacy odkurzacz.

Gość co za morda..
skąd z sympatii:P straszny koleś

Gość przyznaje że widziałam
gorsze mordy, ta dostaje 2 gwiazdki na 10, sa takie które oceniam na 1...

Gość przyznaje że widziałam
"Dla jednych normalne jest zabijanie żydów dla innych zabijanie policjantów" zabijanie ludzi nie jest normalne czy to żydów czy policjantów.

Gość mister germany*
biedne kobiety strac ochote do zycia poprzeczytaniu powyzszch wypowiedzi :-)

Przecież powiedziałem że każdy inaczej definiuje normalność. Są ludzie którzy protestują przeciwko zabijaniu zwierząt a inni mają to w dupie. Więc są i ludzie dla których zabijanie innych ludzi jest całkowicie normalne i naturalne.

Gość te Aleksander filozof
"Więc są i ludzie dla których zabijanie innych ludzi jest całkowicie normalne i naturalne. " no tu juz przegiąłeś- zabija się w ostateczności, na wojnie, z powodu wielkiego głodu ludzie się zabijali żeby zjeśc kawał ludzkiego mięsa... ale to nie jest i nie bedzie nigdy normalne. zabijanie innych to ostateczność,sytuacja ekstremalna a nie codzienna praktyka. to jest normalne tylko dla psychopatów i żołnierzy, którzy wyszkoleni sa na roboty do zabijania i mają wyprany mózg. :/

Dla mnie nie jest normalne zabijanie fok, za to normalne by było zabijanie tych co je zabijają. Osobiście mógłbym to robić i za darmo w taki sam sposób jak oni je zabijają, i każdego kto się ze mną nie zgadza też bym zabił.

Gość jjjuujjjjjjjjjjjjjjj
W 1999 r. jury internautów uhonorowalo mlodego wyznawce Hare Krishny, który szukal kontaktu z natura i ukryl sie w oceanarium na Florydzie, by poplywac w basenie z orkami, znanymi jako "walenie-zabójcy".

Gość prawda jest taka że jest
więcej kompletnych idiotów wśród mężczyzn niż wśród kobiet. więc w dooope sobie wsadźcie argumenty o waszej "wyższości intelektualnej".

Gość aleks jesteś pieprzniety zgłoś
się do psychiatry jak najszybciej. "Dla mnie nie jest normalne zabijanie fok, za to normalne by było zabijanie tych co je zabijają." :O

Gość aleks jesteś pieprzniety zgłoś
no i mamy psychola na pokładzie. wy faceci robicie wszystko by utwierdzić nas w przekonaniu że jesteście jednak pieprznięci...

Gość ja lubię foczki
foczka foczka foczka foczka foczka foczka lofciam

Gość Aparat007
@pacyfiankaa "z nami facetami po 30tce wszystko jest wporzadku." chyba żartujesz ach... masz wymagania: -piekna -inteligentna -troskliwa -żeby dobrze gotowała -żeby znosiła moje fochy -żeby była posłuszna -żeby lubiła seks rano -żeby nie zrzedziła, nawet jeśli zachowuje sie jak gnojek itp itd tyle że ideały nie istnieją, szukaj dalej księżniczki - to co napisalas wyzej to dla Ciebie nie do przeskoczenia, to zmartwie Cie bo to jest niezbede minimum, i kiedybiety z krotymi sie spotykam sa znacznie bardziej "rozwiniete" @womanizer - napisalem w czescie przeszlym, ze sie spotykalem, juz sie nie spotykam, bo szkoda mojego czasu na takei egzemplarze. ja w przeciwienstwie do Ciebi mam porownanie i swiadomie moge sie wypowiadac na pewne tematy. dodam jeszcze, ze teraz panuje era kobiet pingwinow (czyli 2 lewe rece) dodatkowo jest epidemia choroby zwanej ciaza. Kobiety z dzieckeim uwazaja, ze powinny tylko lezec i pachniec. Nie mowie , ze wszystkie ale generalnie widze po znajomych i sasiadach co sie dzieje. - teraz jako swiadmy 30latek zadaje pytanie czy mnie kreci utrzymywanie "lewej" rozkapryszonej, zfochowanej kobiety, dla ktoej seks z mezem to ciut nie nagroda oscara :/ raczej nie dziekuje. Wole swoje dobrze zarobione pinieadze wydawac na luksusowe ciuchy, prefumy i bawic sie i korzystac z zycia. Jak znjadziej sie podoban do mnie kobieta z ambicjami wtedy sytuacja sie zmieni.

Gość aparat aleś się przejął
skoro nie jesteś upośledzonym 30 latkiem to co tam emocjonalnie reagujesz??? my rozmawiamy o niedorozwojach 30 letnich, a nie ogarniętych, dojrzałych facetach (tak, każda przyzna że tacy istnieją ale fakt nie jest ich dużo)

Gość aparat aleś się przejął
"to co napisalas wyzej to dla Ciebie nie do przeskoczenia, to zmartwie Cie bo to jest niezbede minimum, i kiedybiety z krotymi sie spotykam sa znacznie bardziej "rozwiniete"" facet jeśli te kobiety były tak idealne to dlaczego się z żadną nie związałeś? a już wiem, bo wolisz poruchać...

Gość oż kurde...
"Dla mnie nie jest normalne zabijanie fok, za to normalne by było zabijanie tych co je zabijają. Osobiście mógłbym to robić i za darmo w taki sam sposób jak oni je zabijają, i każdego kto się ze mną nie zgadza też bym zabił." czy ktoś tu już wspominał o psycholach :D ? nie ekscytujcie się tak swoją "mądrością"... wasze głupoty widać na KAŻDYM kroku, a podniecacie się i wyśmiewacie głupotę kobiet- to wy jesteście głupsi... kobieta nie wie w którą stronę skręcić jadą samochodem, facet umiera w trakcie seksu, bo miał ciekawe zachcianki. I kto jest gorszy? HAHAHA :D

Gość hghhfghgh
Autorko to co Ty piszesz to wiadomo nie od dzisiaj, ja już dawno to zauważyłam. Poza tym tak na logikę, sama pomyśl. Każdy zdrowy psychicznie wartościowy 30latek jest już dawno zajęty. A to co zostało to właśnie odpady, co się nie nadają do związku.

Gość zielonooki
bo autorki nikt nie chce, to teraz wymyśla teorie jacy to faceci są źli, wszyscy tak robią jak nikt nie chce spełniać ich zachcianek to wymyśla teorie i dopasowuje je do ludzi którzy nie spełnili tych zachcianek

Gość Kraków to piękne miasto
Hee 24 latka a co tym możesz dać 30 latkowi no co? Napisz proszę? Przecież Ty nawet nie wiesz co to życie bo jesteś jeszcze młoda. Skończ studia, znajdź pracę i dopiero układaj sobie życie z 30 latkiem a teraz szalej póki możesz bo później będzie za późno. Ja nawet na takie dziewczynki nie zwracam uwagi a co dopiero mówić o czymś więcej. Wracając do Twojego pytania to Ja w przyszłości nie planuję poważnych związków z rówieśniczkami a co dopiero z dziećmi. Świat się zmienia i My się zmieniamy i to widać jak na dłoni że nikomu już tak nie spieszno do małżeństwa, dzieci itp. Dawniej były inne czasy teraz mamy inne. Ja jestem przyzwyczajony do luźnego trybu życia bez obowiązków i jak na razie to Mi odpowiada. Mam partnerkę która podobnie podchodzi do życia i świetnie się dogadujemy. Może kiedyś przyjdzie ten moment na ustatkowanie się ale jak na razie jest Mi dobrze a jak jest dobrze to nie warto tego zmieniać. A nawet jak będę się chciał ustatkować to nie z dzieckiem.

Gość do: oż kurde
Święta prawda. Faceci śmieją się z tego, że kobieta nie potrafi prowadzić samochodu czy nie potrafi całkować, ale prawdziwie głupie rzeczy robią mężczyźni. Zainwestują cały majątek w coś co prawdopodobnie padnie, ale oni usilnie wierzą że nie i wszystko tracą.. koleś pije tyle, że wątroba mu siada w wieku 25 lat, chłopak chce się popisać przed kolegami pływaniem w niebezpiecznym miejscu i coś go zagrywa na śmierć.. Takie rzeczy nie zdarzają się kobietom. To wy jesteście prawdziwymi idiotami a nie my idiotkami. To że nie wiemy np. jak działa procesor nie czyni z nas idiotek.

Gość mister germany*
niestety faceci maja wiecej genow glupoty :-) samokrytyczny :-) albo to hormony ? :-)

Gość trendiMax
owszem, faceci czasem mają skoki w bok albo różne zainteresowania, sklejają samolociki albo okręty , wielu ma swojego mola ale zobaczcie kobiety na swoje koleżanki upośledzone umysłowo i niedojrzałe do życia , nie każda kobieta jest z patologii ale tak się zachowuje , przykłady , proszę bardzo - kobieta siedząc na kiblu urodziła dziecko i niemowlę utopiła w sraczu - kobieta tuż po urodzeniu spaliła niemowlę w piecu węglowym - w śmietniku znaleziono zamarznięte niemowlę z pępowiną - dwuletniego Szymona znaleziono utopionego w stawie, do zabójstwa po dwóch latach przyznała się matka tego dziecka - w połowie spalone zwłoki chłopca znaleziono w łóżku w wynajmowanym mieszkaniu , dziecko już nie żyło a matka dziecka się bzykała na tym łóżku z różnymi facetami - Katarzyna W. z Sosnowca udusiła córkę i rzuciła na podłogę zdaniem ekspertów - dzisiejsze , w Jarosławiu matka się przyznała, że udusiła własne dziecko w wieku 1,5 roku A TAKICH HISTORII w ciągu ostatnich 10 lat było 5000 pięć tysięcy i dzisiaj , gdy facet zaprasza kobietę na kawę to patrzy jej bardzo głęboko w oczy aby się upewnić, czy ta kobieta jest normalna i nie jest potencjalną morderczynią i kryminalistką , i co Szanowne potencjalne powiecie ?

Gość hehe dobrze powiedziałyście
o tej męskiej głupocie, i co zatkało kakao mądralińscy?

Gość trendimax wiadomo że
i kobiety i mężczyźni są pieprznięci, ale zwróć uwagę na taką oto rzecz: w jakiejś patologicznej rodzinie ojciec gwałci córkę, ta boi się komukolwiek powiedzieć, rodzi niechciane dziecko ale czuje że nie da rady go wychować i je zabija... to nie usprawiedliwia w żaden sposób zabójstwa, ale trzeba tez wziąć pod uwagę środowisko, otoczenie. Takie rzeczy zdarzają się w jakichś 90% już w SKRAJNYCH patologiach. A faceci potrafią się w fajny sposób zabić nawet wykształceni ludzie, doktoranci. Nie słyszałam o wykształconej matce która zabiła dziecko.