Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sukiennicowa

zamówiłam tą suknię i teraz mam wątpliwości :(

Polecane posty

Gość nie mierz wszystki swoją miarą
wątpię żeby zamówiła ją tęga PM, po co te sugestie, że zamówiła ją w dużym rozmiarze? Nie wszystkie PM muszą się odchudzać do sukni. Niektórym od tego odchudzania tyle frustracji się zbiera, że muszą wszystko krytykować na forum.

Gość i ja w domu
ahh jaka pięknaaa

mi się nie podoba. strasznie skromna. Wolę strojniejsze suknie.

Gość oj tammmm przesadzasz
piękna sukienka :)

Porypało Cię chyba, kobieto, przepiękna sukienka, prostota też może być olśniewająca, a już na pewno jest to lepszy wybór niż przebieranie się za trzypiętrowy tort weselny.

Gość mirinda7up
skromna? bzdura! jest koronka, jest pokaźny dekolt, jest tren, jest zróżnicowanie faktur materiału i jest ciekawy kolor -reasumując - zjawiskowa :)

Gość zaciążonaa
w pierwszym momencie nie urzekła mnie ale jak się tak dobrze przyjrzałam to faktycznie może być świetny efekt na bardzo zgrabnej sylwetce. Będziesz miała welon?

Gość Jest piekna, ale...
do tej sukienki trzeba miec super figurke.

Gość sukiennicowa
Baaaardzo Wam dziękuję dziewczyny :) Dzięki Wam znowu się cieszę :) Odpowiadam na pytania: Tą koronkową górę można zdjąć, jest ściśle dopasowana, ale jest oddzielna i ma z tyłu guziczki. Mam 170cm wzrostu + 7cm obcas, noszę rozmiar 38. Planuję welon jednowarstwowy, obszyty z brzegu koronką sięgający tak do pośladków, przypięty nie na czubku, tylko tak w połowie głowy.

Autorko Twója suknia jest PRZEPIĘKNA:) Sama o takiej marzę, ale niestety nie mam aż tak zgrabnej idealnie figurki.. Ten modle mnie dosłownie oczarował- jest CUDNA, gustowna i Z KLASĄ :) Twój narzeczony padnie:* Życzę Wam OGROMU Miłości

jejku dziewczyno wlasnie bedziesz pięknie wyglądala. piękna zjawiskowa suknia...nie to co kiczowate falbaniaste...:)

O matko, jest piękna. Pierwsza suknia z koronką, o której pomyślałam: 'Dzizas, co za cudo...' :) jeśli do tego jesteś wysoka i szczupła to będziesz wyglądać pięknie i na pewno olśnisz męża :) tylko nie przesadź z dodatkami :)

Gość narzekalnia
A mnie wlasnie te falbaniaste sukienki ksiezniczek przerazaja i wiem ze jak bede brala slub to tylko w takiej prostej, skromnej ale zarazem eleganckiej sukience. do tego prosty dlugi welon z koronki, cudo. Swietny wybor :)

Gość bitwateologiczna
Byłam na kilkunastu jeżeli nie na kilkudziesięciu ślubach i wszystkie panny młode wyglądały na jedno kopyto. Same księżniczki. A Twoja sukienka jest zjawiskowa! NIe wiem jaką masz figurę i jak na Tobie leży ale sukienka sama w sobie jest obłędna. Sama bym taką wybrała jakby drugi raz wychodziła za mąż.

Gość taki lajf
Zwykle nie piszę w dziale ślubnym, ale przez przypadek weszłam i muszę napisać - ta suknia jest PRZEPIĘKNA! Jeżeli masz w połowie tak zgrabną figure, jak ta wyfotoszopowana modelka, to chłop padnie :D

Gość ancia.24
No bardzo ładna ta suknia. Ale ja Cię nie będę na siłę pocieszać, bo nie wiem jak w niej wyglądasz, mam nadzieję, że równie ładnie jak ta pani na zdjęciu :)

Gość ciekafffffffffska
A z jakiego materiału jest ta suknia? :-)

Gość problem jest i to duzy
swietna sukienka!!! nie miej watpliwosci!! :)

Gość sukiennicowa
suknia z wierzchu pokryta jest mleczną półprzezroczystą jedwabną żorżetą, a pod spodem jest chyba atłas

Gość ababababbabab
jest śliczna, sama taką zamówiłam ;)

Gość ^^^-^
Suknia piękna, elegancka, z klasą, ale i odrobiną "pieprzu" (ta koronkowa dopinka). Teraz zgrać resztę (bo na pewno załatwiania jest dużo) i będziesz królową na swoim własnym ślubie. Najlepszego!

wolę bardziej strojne suknie ja mam ciemne włosy a suknię miałam śnieżnobiałą princessę z obszernym,delikatnym połyskującym tiulem, wszystkim mowe odebrało jak mnie zobaczyli,mówili że wyglądam jak Śnieżka;) dla blondynki biel-faktycznie to nie szał,,ecru też nie specjalnie pasuje.. ale cóż jasna suknia na ślub być musi suknia skromna, nawet ładna, ale nie w moim guśćie, jestem zdania żę to taki jedyny dzień w życiu gdzie trzeba wyglądać zjawiskowo i można trochę zaszaleć żona brata mojego mężą jest anorektyczną blondi i właśnie miała podobną suknię i w dodatku ecru i wyglądała strasznie..na dodatek jej solara horror!

Gość Suknia ma klasę
Jeśli jesteś szczupła lub zaokrąglona lekko, ale o kobiecej ładnej linii (biodra, tyłek), ale nie grubas, to powinno być super.

Gość mam tak sammo jak Ty
Moja jest podobna, ale chyba nie aż tak ładna jak Twoja. Wiem, że to skromna suknia, ale czy skromna znaczy brzydka? Chyba nie.

Gość katebirdal
Piękna i wyjątkowo kobieca suknia ślubna - będzie z Ciebie posągowa panna młoda :) ...dla swojego męża będziesz wyglądała w niej jak prawdziwa bogini :) Wszystkiego dobrego!