Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ksku7f7f7fg

JESTEM MEZCZYZNA!GDZIE ZNAJDE CWICZENIA EWY CHODAKOWSKIEJ?POMOZCIE..

Polecane posty

Gość ksku7f7f7fg

CHODZI MI O TAKIE CWICZENIA KTORE SPRAWIA ZE SCHUDNE.. PLISSS gdzie w necie moge to sciagnac albo zobaczyc.. podobno sa bardzo trudne i ciezko je zrobic:) chce sprobowac. a czy na chomikuj sa tez? doradzcie kobitki bede wdzieczny :)

Gość tabasco0285
na youtubie sa.

Gość ksku7f7f7fg
a sa tez takie dluzsze ? zeby cwiczyc wiecej niz pol godziny z nia? bo chce spalic tluszczu sporo:)

Gość tabasco0285
a nie wiem ale jak chcesz to napisz do niej i sama Ci ulozy jakis program cwiczen

Gość nexttime
Chyba wszystkie ćwiczenia są na youtube. Wejdź na youtube.com i wpisz w wyszukiwarkę Ewa Chodakowska. Ćwiczenia nie są takie aż bardzo trudne, przynajmniej te najłatwiejsze, na których na razie jestem :) Tobie też proponuję zacząć od SKALPELA. Ja ćwiczę z Ewą dopiero drugi tydzień i cały czas ćwiczę tylko SKALPEL, bo to najłatwiejsze ćwiczenia. Mam zamiar ciągnąć na nich dopóki nie będę bez trudu robić ich w całości, a na razie jeszcze mi trochę do tego brakuje ;) I nie zrażaj się jeśli na początku nie będziesz w stanie zrobić tego treningu w całości. Ja do tej pory robię niektóre ćwiczenia, np. z 20 powtórzeń - 5, ale widzę, że z każdym treningiem jest coraz lepiej, warto się zmobilizować i ćwiczyć tyle ile dasz radę.

Gość nexttime
Nie ma co się forsować i to tak od razu na początku, bo raz, że i tak nie zrobisz wszystkiego, a dwa, że następnego dnia będziesz padnięty jak betka i nie będziesz w stanie nawet kiwnąć palcem ;). Chyba każdy jej trening trwa 30 minut, potem jak już nabierzesz formy, możesz łączyć np. 2 różne treningi. Najważniejsza jest wytrwałość. Wierz mi, że ja po tygodniu ćwiczeń już widzę efekty - m.in. 5 cm mniej w talii :) I ważne jest też racjonalne odżywianie się. Ja zaczęłam jeść razowe pieczywo zamiast białego, odstawiłam słodycze, 5 niedużych posiłków dziennie etc. Ale Ewa proponuje też swoje przepisy, sama jeszcze do nich nie dotarłam, ale jak mi się wyczerpią pomysły kulinarne, to poszukam. Ewa ma też swój fanpage na facebook'u, możesz do niego dołączyć, wrzuca tam od czasu do czasu zestawy fajnych ćwiczeń 6 minutowych, z których można sobie skomponować 30 minutowy trening.

Gość fsdfsdfsdfsdfs
nextime a widac juz efekty u Ciebie? ja uwielbiam ewke, mam nawet jej ksiazke, ale ciagle motywacji brak, a niestety tyje i chyba jak slonko wyjdzie wpadne w depreche

Gość prawictwo pospolite191
chodakowska szczupła jest , ale tyłek ma kiepski , a brzuch za bardzo umiesniony

Gość fsdfsdfsdfsdfs
no wlasnie mi zalezy na plaskim brzuchu ale posladkach wypuklych, mam dosc dpory tylek heh

Gość tabasco0285
a jak robic ten skalpel?

Gość nexttime
fsdfsdfsdfsdfs, pisałam, że widać :) Mimo, że na wadze schudłam tylko 1 kg przez tydzień (a zrobiłam w tym pierwszym tygodniu tylko 3 treningi - ale tak Ewa mówi, żeby robić co najmniej 3 razy w tygodniu i ja się na początku skupiłam na tym minimum, teraz już staram sie ćwiczyc codziennie), ale najważniejsze że widać zmiane w wyglądzie i jak sie pomierzysz, to zobaczysz, że ci ubyło kilka cm :) Mi ubyło 5 cm w talii, brzuch mi się nieco "wchłonął" :D i posladki jakby jędrniejsze. Ja w ogole musialam byc jaka opuchnieta od niezdrowego zarcia czy co, bo tak szybko mi ubylo tluszczu, zwlaszcza po plecach to widze, juz nie mam za co zlapac na boczakach, a jeszcze tydzien temu bylo, oj bylo ;) Wejdz sobie na funpage Ewy na fb, wrzuca co jakis czas zdjecia dziewczyn z metamorfozy, sprzed zaczecia cwiczen i po jakims okresie czasu cwiczenia. I najwazniejsze, przestan sie za to zabierac, tylko po prostu wlacz ten trening i cwicz ;)

Gość POLECAM P90X
To są najlepsze ćwiczenia, nie potrzeba żadnych skomplikowanych urządzeń do ćwiczeń (no może poza drązkiem do podciągania, chyba że masz sie gdzieś na czym podciągać). 180dni i z grubego miśka stajesz się mega kaloryfiastym super zbudowanym przystojniaczkiem ;) Sam stosowałem to wiem, robiłem identyczny plan treningowy jak ten koleś na YT, nawet z nim pisałem przez jakiś czas Na YT jest pełno filmów z transformacji dzięki P90X, ja zapodaje ten na którym sam się wzorowałem: http://www.youtube.com/watch?v=IXU4hcH7ZWo Dziewczyny też z tego mogą korzystać, będą miały fajne płaskie brzuszki ;) Trening jest dosc fajny bo jest kilkanascie filmów około 50minutowych i co dziennie (poń-piątek) odpalasz po prostu inny film i ćwiczysz razem z instruktorem. Filmy albo mozesz kupic na allegro, albo są na chomiku, są co prawda po angielsku ale to w niczym nie przeszkadza

Gość rstgtsrfsdfgsd
ale mi sie tak niechce hehe musze dzis zaczac trudno