Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość basiabarbara28

By przestać widzieć w lustrze potwora!!!

Polecane posty

Gość gruba dziewczyna 29
cześć :) ja chetnie się przyłączę, mam podobny wzrost, waga nieco mniejsza, ale z moimi nawykami zywieniowymi niewiele mi brakuje. Wysoki cholesterol, obrzydliwy, tłusty i wielki brzuchol, a do tego nieodparta potrzeba jedzenia. Nie wiem skąd się tom we mnie, drobnej niegdys dziewczynie wzięło. Mogę zjeść więcej niż dwóch facetów. Mogłabym jeś bez przerwy. To jest straszne, te wieczne uczucie głodu. Moge się najeść obiadem, ale za chwile mam juz smaka na jakąs inna potrawę. Tragedia :( DLatego chętnie bym do ciebie dołączyła. Nie mam zamiaru wyszukiwac sobie żadnych diet bo to w moim przypadku i tak bez sensu, ale spróbowac ograniczyć częstotliwość moich posiłków no i ilość nakładanego jedzenia :O (ta jest powalająca:O)

Gość Alivia
Ja mam około 8 kg do zrzucenia, przy niektórych tylko 8 kg, dla mnie aż 8 kg. Chciałam tutaj dołączyć, bo mamy wspólny cel-schudnac. Mam nadzieję, że to się liczy i będziemy się w tym wspierać. Najważniejsze to się motywować nawzajem. Może jeszcze będzie tak, że kilogramy będą wam leciały w dół tak szybko, że po pewnym czasie będziemy mniej więcej w podobnym etapie. Stabilizacji wagi.

Gość minoja
Hej : ) mogę się przyłączyć? A więc również mam 168 cm i ważę 90 kg . Chcę zrzucić zw 20 kg. Strasznie chcę ważyć chociaż te 70 kg . Będę wtedy przeszczęśliwa. Mam nadzieje dziewczyny, że wspólną motywacją damy radę. : )

Gość GrubaBuba
Nie wiem czy damy czy nie damy. . . Ja mam dzisiaj takiego dola nic mi sie nie chce wszyscy i wszystko mnie denerwuje. Brak wsparcia od męża brak kasy i jeszcze teściowa brrr. . . Niech sie zrobi ciepło. Boże nie mogę zmusić sie do picia wody no za chiny ludowe nie mogę.

wiesz co do wody musisz wiedzieć że woda ma 0 kcal i to powinno Cie zmotywować że tego możesz pić ile chcesz : )) i nic Ci sie nie stanie. U mnie tak samo jestem przeziębiona i na dodatek ta pogoda. A teściową se olej one wszędzie takie same.

Gość gruba dziewczyna 29
GRuba Baba> hej:) wiesz, ale masz męża, masz tego kogoś kto cię kocha mimo wszystko i co najwazniejsze ty umiesz kochac, byc normalną, kochającą osobą. Ja mam z tym ogromny problem. Tez brak mi sily i motywacji, wiecznie jestem rozdrażniona, wszystko mnie wkurwia, ale w tej chwili najbardziej to jak wyglądam :O żal mi samej siebie przez swoją nieudolność, nieporadność i i niezaradność w tej kwestii :( raz w zyciu mi sie udalo, ale wtedy sama z siebie, po ciezkim przezyciu schudłam jakies 8-9 kilo, a potem to juz leciało, tak sie zawzięłam, tylko co z tego jak mialam do zrzucenia po tym co samo spadlo jakies 5-6, dalam radę bo fakt, ze te wczesniejsze kilogramy same odeszły dodawaly mi wiary. Dzis sama przed sobą udaje, ze jak nie zjem mięsa do zmieniaków to jest ok, a ze zjem kotlet z warzyw i pol kilo, jak nie wiecej na raz to jest ok! no bo przeciez mięsa nie jadlam tak? to czemu nie chudnę? sama przed sobą udaję! nie wolno mi tyle żreć! zwłaszcza, ze się nie ruszam! Mam dość mojego mówienia od dwóch lat, ze jest ok! nic nie jest ok! Źle się czuję z moim wyglądem! Ni nie jest dobrze!

Gość basiabarbara28
hej dziewczyny, ja tez mam dola nie wiem czy to za sprawa okresu ktory mi sie spoznia tydzien, czy moze to odbicie w lustrze mnie tak wkurza a moze jedno i drugie. Ciesze sie ze jestescie przynajmniej jest sie komu pozalic. Dzis zjadlam tylko sniadanie i popedalowalam troche rowerkiem, moze jutro bedzie lepiej.

Gość gruba dziewczyna 29
cześć :) basiabarbara28> jak to tylko śniadanie? dałaś radę? tylko to śniadanie? a pomijając temat topiku, co się dzieje? piszesz o spozniającym się okresie- obawiasz się ciązy czy jej oczekujesz? Pozdrawiam

Gość basiabarbara28
gruba dziewczyna 29 tak tylko sniadanie zjadlam, mam jakiegos dzisiaj dola ze nawet jesc mi sie nie chcialo, moze to jakies przesilenie wiosenne ale psychidznie dzisiaj do dupy jesli chodzi o okres, to strasznie sie boje zajscia w ciaze, nie mam warunkow na wychowanie dziecka, poczekam jeszcze pare dni i kupie test

Gość gruba dziewczyna 29
dodam u mnie beznadziejnie, nie daje rady, obawiam się dzisiejszego - SĄDNEGO DNIA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! jestem głodna, jak mi ktoś zaproponuje ( a wychodzę z domu do centrum) jakąś pizzę, chińczyka czy Bóg wie co jeszcze to pewnie zaraz się skuszę :( 😭 wczoraj jadłam naprawdę niewiele, dzisiaj odczuwam silny głód :(

Gość gruba dziewczyna 29
basiabarbara18> posłuchaj Basia (jak mniemam) może i nie masz warunków, może i chciałaś poczekać, ale jakby co to dziecko twojego męża, nikogo z ulicy, prawda jest taka, że ponoć na dziecko nigdy nie ma odpowiedniego czasu, nie wiem czy jesteś w ciązy, ale wiedz, ze tragedia to dowiedziec sie ze jestes chora, ze ktos umiera, a nie przyszłe zycie :) pocieszam cię, choc sama nie mam poki co dzieci i tez bym tak przezywala, tylko, ze ja musialabymwychowywac to dziecko sama :O:( i BÓg raczy wiedzieć za co, bo z peracy by mnie wylali na zbity pysk :( Nie masz co myslec i czekac, jesli mozesz i będzie to wiarygodne zrob test dzisiaj !

Gość gruba dziewczyna 29
jesteście? ja mam dzisiaj wolne, to sobie siedze i pisze najgorzej, ze sie wtedy opycham, jakbym jedyną przyjeność znajdowała w jedzeniu :( a jeszcze czeka mnie gotowanie na 3 osoby, bo znajomi mają wpasc na obiad :(

Gość GrubaBuba
o jezu dopiero sie dorwałam do kompa . Nie mogłam uśpić małej, tak mi w nocy dała popalić że hej... i ja dziś nie mam dobrego dnia a sprzątania furaaaa. Powiedzcie mi proszę jak ja mam zahamować uczucie ssania w żoładku albo lepiej w głowie bo niby nie jestem głodna ale w chęć przegryzienia czegos zawsze zwycięża... mąż zaproponował ze na kolacje mozemy sobie wspólnie robić sałaki zamiast michy czipsów i piwa no ciekawa jestem jak wyjdzie w pranu tym bardziej ze finansowo upadamy :( Jeszcze mi sie okres tez spóźnia nie za dobrze ale byłam przeziębiona wiec to moze to? Amoze mi cos poradzicie na trądzik? straszny ma normalnie jak bym miała 15 lat i nie wiem co tu skutecznego wymyslić. a słyszeliście może o morożowniku kaukaskim(chyba tak to się pisze) jakies taki ziółka na odchudzanie podobno . pozdrawiam

Gość gruba dziewczyna 29
czesc:) nie słyszałam o czymś takim, a co ponoc skuteczne? co do trądziku, to jak on wygląda? taki młodzienczy, lojotokowy czy bardziej czerwone krostki? Mysle, ze to co jemy tez ma wpływ na naszą cere. Piszesz, ze finansowo upadacie, co to znaczy? W tym miesiącu czy ogólnie. Ja tez nie zarabiam duzo, wręcz malo, a duuzo kasy idzie na zarcie i ...piwo:O Ja bym strasznie chaiala zmienic nawyki zywieniowe, czyli miska zupy, a nie trzy, kolacja o 18-19, jedzenie co 2,5 czy 3 godziny, a mniejsze porcje i nie podjadanie! 😭 to mnie gubi :(

Gość GrubaBuba
mnie kochana gubi i jedno i drugie:) A finansowo no mąż pracuje zarabia najniższa krajową ale wiecie co jest najśmieszniejsze? że on pracuje w rodzinnym interesie ojca i to on mu tylko tyle płaci no ale trudno:( ja jestem na wychowawczym coś ok 500 zł ale wszystko idzie na spłaatę kredytu. jakoś sie kulamy. nie ma co narzekać. Co do trądziku to jest on grudkowo- krostkowy z ropniami a no i tu jeszcze jeden życiowy żart: jestem z zawodu kosmetologiem i to właśnie na uczelni tak sobie cere zajechałam. Obawiam się ze tylko leki wchodzą w grę a nie mogę bo mam wątrobę chorą zarazili mnie Hbs+ w szpitalu jak byłam dzieckiem normalnie chodzące nie szczęście ze mnie:( Jak by tego było mało to dzisiaj piekę 2 biszkopty bo jadę w niedziele na urodziny szwagra i chrześniaka mojego męża i mam taka schize bo wyglądam jak wyglądam a tam rewia mody będzię i pięknych kobiet które nic w życiu nie robią i nie wiedzą co to znaczy być grubą. oj sie coś rozpisałam.

Gość GrubaBuba
a co do ziółek to podobno skuteczne ale są różne opinie.

Gość gruba dziewczyna 29
no i oczywiscie, obżarstwo zwyciężyło :O zjadłam dwie michy rosołu, wprawdzie rosół warzywny, nie na mięsie, a druga miska bardziej z marchewką niz makaronem, ale jednak :( przeciez chodzi o zmianę nawyków żywieniowych :( kilka posiłków w małych ilośćiach, bez podjadania i dokladek 😭

Gość gruba dziewczyna 29
dziś juz tylko kolacja ok 17 i tyle, mam siebie dość, mam dosc swojego obzarstwa, wstyd mi za to jak wyglądam :(

Gość basiabarbara28
Hej dziewczyny, fajnie ze jestescie:) Umnie dol dzien drugi, niedawno wstalam i mysle co by tu porobic zeby o tym wszystkim tak nie myslec. gruba dziewczyna 29 nie przejmuj sie tak ty rosolem, przeciez to sama woda,lepiej ze zrobilas sobie dwie dokladki rosolku, a nie drugiego dania :) Sorki ze jestem taka wscibska, ale czemu kochana nie masz faceta? nie chcesz miec, czy poprostu tak wyszlo? grubabuba jezeli chodzi o mie nigdy nie mialam tradziku, ale czesto przed okresem wyskakiwalo mi nawet 10 wielkich krost i wtedy pomagala mi masc cynkowa, w aptece kosztuje ok 5 zl, spruboj moze ci pomoze. pyzana gdzie jestes?????????????

Gość gruba dziewczyna 29
wiesz i mam i nie mam:) jest ktos, ale to nic powaznego z jego strony:) a poprzedni mnie rzucił dla innej :P, kilka lat temu :) trochę perfidnie to zrobił, bo z dnia na dzien, po tylu latach, a kiedy widziałam ze cos jest nie tak i pytalam go o nią zaprzeczal i zapierał się jak nienormalny, ale niewazne, stare dzieje od tamtej pory jestem sama, są tego i wady, ale tez i uroki :) np. to, ze mieszkam sama :) co do rosołu, sama woda? nie powiedzialabym, zwłaszcza, ze dodałam warzywne kostki rosołowe, bo na samych warzywach byl niemal bez smaku plus makaron :( a daj spokój, ja bede miala motywacje dopiero jak zobacze efekty, najpierw się nakręcam jak glupia, szaleje, pilnuje sie kilka dni, potem wchodzę na wagę, patrzę, a tam nic nie drgnie, to mnie załamuje i się poddaję mysląc, ze juz na zawsze bede gruba i nie dam rady :( potem mam wyrzuty sumienia, ze znowu wpieprzam schabowe z michą ziemniaków i sama siebie oszukuje, ze przeciez jeszcze kiedys schudnę, ale to KIEDYŚ nigdy nie nadchodzi :( a co do facetów, myslę, ze nie mam predyspozycji do stworzenia związku, jestem zbyt uparta, malo kompromisowa, w ogole jestem dominująca :( szkoda, ze z dietą tak nie mam. Muszę leciec, wlasnie po mnie "facet" nie facet? jedzie ;) Będę wieczorem

Gość za 7 górami.....
mozna sie przylaczyc dziewuszki???:)

Gość za 7 górami.....
mam 25 lat, 172 i 81,3 kg dzisiejsza swiezutenka waga:D piekne 8 dyszek:p mamma mia:o

Gość za 7 górami.....
uda mam wielkie dupa..:o ehhhh :( nie wiem co powiedziec w sprawie dupy:( wielki cellulit ktory mam od 14 rz:/ lapy wielkie jakies tak widze taka kulka sie robi ze mnie no i ten podbrodek:(

Gość za 7 górami.....
i brzuch tez swiety nie jest..:/ ale za to cycki male:p uroda jak nic

Gość za 7 górami.....
polazly sobie:>

Gość basiabarbara28
za 7 górami..... pewnie ze mozesz, pisz co u ciebie gruba dziewczyna29, to powodzonka zycze, rozpal jego serduszko:):):) i medlduj wieczorkiem jak poszlo

Gość za 7 górami.....
widze ze brakuje Wam motywacji, i troszke musicie zmienic podejscie ja zmienilam i jest mi latwiej:) do tego ruch bo bez tego to tak naprawde ciezko cos zgubic a glodzac sie nie ma sensu no i suplementy:)

Gość za 7 górami.....
kazdy sie odchudza jak chce, glownie kazdy by chcial sie jutro obudzic i widziec efekty:) i najwazniejsze abyscie sie przygotowaly na walke, nie dajcie sobie czasu ze np za tydzien waga pozjdzie w dol ze za miesiac.....jak zrzuce 10 kilo bede zadowolona jak bede wazyc 60 kilo eehhh:D to moj cel a 57 to moje marzenie:) ja daje sobie rok czasu bo wiem ze to ciezka praca i potrzebuje czasu na zmiany

Gość za 7 górami.....
wybaczcie pisze tak szybko chaotycznie tylym chciala napisac ale sie spiesze duzo omijam bo jestem w pracy , pisze z tel a co chwile ktos przyjdzie i sie boje ze mnie wywali....... Gdy mialam jakies 13 lat odchudzalam sie w tej sposob ze jadlam same jogurty i platki z mlekiem lub pilam mleko ostatni posilek ok 18 schudlam 10kg przez dobre 2 mce ale strasznie sie meczylam w oczach ciemno, czesto mi sie goraco robilo takie jakby dusznosci, to byl moj pierwszy raz i waga ok 57-60 kg trzymala sie do 18 rz