Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość basiabarbara28

By przestać widzieć w lustrze potwora!!!

Polecane posty

Gość za 7 górami.....
pozniej bralam tabletki anty bez zadnych badan wszystie dziewczyny mialy te same tabletki, wiem ze moglam przytyc od apetytu tylko ze ja takiego nie mialam jadlam jak zawsze i przytylam 10kilo:( po odstawieniu tabletek zauwazylam ze rosnie mi wiecej wloskow na ciele min. Wasik brodka itd.....kiedys czytalam ze na skutek zle dobranych tabletek moze byc taki skutek wiec podejrzewam ze te 10 kilo stad sie wzielo, a pozniej to juz miaam apetyt dobralam sie z moim mezczyzna ktory uwielbia jesc:p a ja mu towazyszylam:p

Gość za 7 górami.....
cwiczylam na orbiterku pupka piekna jedra nozki nawet ladne zaczely sie robic cellulit coraz mniejszy o dziwo:) no i wyjazd na wakacje i poszlo...:/ praca od rana do wieczora i 10 kg wiecej:( zawsze gdy sie bralam za orbiterek cos sie dzialo albo okres albo choroba albo sie popsul gdzie kondycja juz rewelka:( wszystko na zlosc i zapal przechodzil.....mi bardzo ciezko zgubic wage moj mezczyzna ograniczy i ma w ciagu tygodnia kg mniej a ja aby mniec kilo mniej musze kupe cwiczyc no i dieta:/ to mnie wkurza:/ ale chcialabym Was zachecic do cwiczec ja odpalam yt pierwsze cwiczenia z chodakowska teraz proboje mel b, z chodakowska cwiczylam miesiac bylo swietnie pewnego wieczora zrobilam jej ciezszy trening i cos sie stalo z kolanem to juz 2 miesiac a jeszcze boli ale jest lepiej takze mialam przerwe w cwiczeniach

Gość pyzanna
Ciesze sie dziewczyny, ze piszecie,myslalam ze topik padl a tu widze nawet przybywa nas, basiabarbara jestem:) mam nadzieje ze wieczorkiem nam sie uda zebrac, ja tez czesto na samym sniadaniu jestem caly dzien...i nadrabiam w nastepnych, musimy sie przemoc i jesc regularnie...to naprawde daje efekty-bez podjadania....

Gość pyzanna
No i ruch, wlasnie tyle slyszalam o Chodakowskiej...

Gość za 7 górami.....
chcialabym Was zachecic do cwiczen dlatego ze CIALO jest calkiem inne!!!!!!!! Piekne jedrne soczyste sprezyste, nie wiem jaki stran skory macie ale moja tragiczna obwisla mozna by powiedziec wiec dla mnie cwiczenia to cudenko:) kiedys nie wierzylam w owe endorfiny ale one istieja jak wykonalam taki trening ehhhhhh czulam ze moge wszystko:)

Gość pyzanna
Za 7 gorami sprobuj kawe z oliwa na uda naprawde pomaga

Gość pyzanna
Moja skora zmienila sie po 30 ,masakra, trzesaca sie galaretka,tylko intensywne cwiczenia pomoga,kiedys uwielbialam cwiczyc ... Teraz....

Gość za 7 górami.....
kiedys bylam ogromnym leniem....wolalam nie jesc caly dzien niz ruszyc noga:/ a to BLAD, nie ma nic gorszego niz byc na sniadaniu czy kolacji kochane blagam nie glodujcie sie bo to nic dobrego jedzcie ,normalnie jedzcie 5 posilkow PORUSZAJCIE sie a zobaczycie efekty!!!! Musicie byc cierpliwe...i jeszcze jedno same ustalnie co chcecie robic, co was kreci:) jesli lubisz plywac idz na basen, jesli lubic cwiczyc z yt jak ja to cwicz, jesli lubisz tanczyc tancz nie masz kasy aby wydawac na jakis instruktorow szukaj na alegro albo kup plyte za jakies 10zl i zrob sobie w domu takie cudenko to jest super:) moze na rower moze szybkie marsze??????TYLKO to co lubisz bo jak bedziesz cwiczyc co Ci nie daje przyjemnosci tylko bedziesz myslec o efektach i bedziesz sie xmuszac co wkoncu rzedziesz przekladac na nastepny dzien itd i znowu dupa musisz czuc przyjemnosc robic to regularnie i jesc ok 1500 cal

Gość pyzanna
Basiabarbara to prawda na dziecko nigdy nie ma odpowiedniej pory, sama stoje przed dylematem: jeszcze jedno czy lepiej nie, grubabuba pare lat temu zaczal mi sie problem z krostami na buzi i wogole czasami pojawiaja sie takie malutkie na ciele,gruba dziewczyna jak rzucil to znaczy ze nie byl wart Ciebie i pewnie gdzies czeka ten jeden jedyny;-) w koncu tego kwiatu jest pol swiatu...

Gość za 7 górami.....
pyzanna jaka kawe z oliwa??????a to jakis balsam????:p a co sie stalo ze przestalas cwiczyc???nie lubisz juz tego???? Moja skora tez kiepsko wyglada bo ja kompletnie nie mam czasu aby o nia zadbac:( rano wstaje szybko do pracy na 9 o 20 w domu cos do porobienia troszke czasu dla mezczyzny bo i tak kota dostaje ze claymi dniami w pracy jeszcze troszke pocwiczyc i nie mam kiedy aby robic jakies wcierki:( a to tez pomaga:(

Gość pyzanna
Zgadzam sie 1500 kalorii, duzo ruchu i wody i jest super....tylko....chodzi o to zeby miec te sily na to wszystko, a czasami czlowieka taki dol skreca ze nic sie nie chce....

Gość za 7 górami.....
powiem Wam ze wlasnie testuje tableteczki slimgreen:) wspomaga odcchudzanie spalanie tluszczu itd:) za 30 tabletek 40 zł, pomimo swiat i zarcia:p a dziwo powiem Wam ze nie wygladalam jak w ciazy bo czesto brzuchol mi wysadza a po tych tabletkach zauwazylam ze cos sie dzieje:)

Gość pyzanna
Nie wiem dlaczego przestalam,dziecko,dom, malo czasu???? A co do balsamu to kawe mielona zalewasz olejem z winogron plus cynamon, nakladasz na cale cialo i trzymasz chwile, ponoc niektorzy owijaja sie folia nie wiem bo tego akurat nie stosuje

Gość pyzanna
Skora jest gladka i napieta, od czasu do czasu smaruje sie tez olejkiem arganowym, skora tez jest gladka ale ol. Arganowy najlepszy jest na buzie....

Gość za 7 górami.....
wczoraj cwiczylam a chcialam odpuscic:p ale owiedzialam sobie rusz dupe 20-30 min i sprawa zalatwiona a dluzej nie bo o 21 lecialy przyjaciolki a ja nie odpuszcze tego za zadne skarby:p no i zaczelam od 20.30 a wiec tak 5 min rozgrzewki pozniej 10 min nogi pozniej 15 kardio co mnie zabilo 10 min brzuszkow i jeszcze dodalam cwiczenia rozciagajace jakies 6 min.....pomimo ze moj mezczyzna mnie wolal na moj film:p to ja cwiczylam:p sama siebie zaskakuje:p gorzej jest zaczac a pozniej z gorki:)

Gość pyzanna
Ja pare lat temu, mniej wazac probowalam tabletek meridia, schudlam 13 kilo W miesiac i do dzis dnia zostaly mi problemy skorne, ktorych nigdy nie mialam, na szczescie sa juz wycofane, dlatego ni biore zadnych suplementow nawet ziolowych bo wciaz pamietam efekty meridi.

Gość pyzanna
Za 7 i to sie nazywa motywacja;)

Gość za 7 górami.....
pyzanna wlasnie cos takiego chce zastosowac teraz mi rozjasnilas:D mam upatrzony jakis zel czy co tam z bingospa taka firma podobno w salonach to robia i nalezy sie owinac folia i pod kocykiem chyba z godzinke i podobno rewelacja:) wede sie owijac ta folia czekac tylko na zastrzyk enerwgii w postaci slonca:) bo ta pogoda mnie dobija powoli:/ a powiedz w ciagu dnia tak te 40 min byc znalazla na cwiczonka???:)

Gość basiabarbara28
pyzana dobrze ze jestes:) nie pozwolmy topikowi upasc!!! ja w czesniej pisalam na paru ale dziewczyny chyba wychodza z zalozenia, ze jak juz cos zgrzeszyly nie ma sensu dalej ciagnac tematu i zakladaja nowy. Ja jak narazie trzymam sie dzielnie, ale nawet jak cos pojdzie nie tak nie przestane pisac, tylko napisze tu a wy mnie pozadnie opierdzielicie:) zwazylam sie dzis i 98,4 czyli chudne, chcialabym do maja spasc te 8 kilo i mam nadzieje ze mi w tym pomozecie. narazie zastanawiam sie nad wyborem jakiejs diety, moze wspolnie jakas zaczniemy bedzie wtedy fajnie porownywac wyniki.Ja myslalam o dunkanie co wy na to, ale na inne propozycje tez jestem otwarta:) pyzaana my mamy podobne gabaryty moze podsuniesz jakis pomysl

Gość Piggy Girl
jedno powiem, mozna pic tylko wode i biegac do upadlego ale jak tarczyca nawala to i tak sie bedzie tylo.99 kg to b. duzo, moze powinnas isc sie zbadac, zaden zdrowy czlowiek nawet jesli duzo je i sie nie rusza do tylu az nie przytyje, ja trzymam diete 1000 kcal dziennie i ciezko pracuje a waga drgnela dopiero po Thyromine (suplement diety, zaden cudowny srodek tylko wspomagajacy leczenie) tak a propo badania niedoczynnosci nie wykryja, jesli liczba hormonow jest w normie ale sa one nieaktywne badz uszkodzone, podobno tylko w USA robia takie badania i duzo ludzi otylych ma taka niedoczynnosc, nie do wykrycia tradycyjnym badaniem

Gość pyzanna
Podsumowujac, ja dzis zjadlam 2 gotowane jajka, jogurt, miske zupy jarzynowej bez miesa, planuje jeszcze jablko i szpinak z lososiem na kolacje, a z cwiczen rano bylo 30 minut spaceru i planuje jeszcze dzis brzuszki, dam znac wieczorkiem czy sie ze wszystkiego dobrze wywiazalam;) piszcie dziewczynki o waszych postepach i moze jakies wazenie bysmy zrobily dla lepszej motywacji????

Gość pyzanna
Witaj basiabarbara, dokladnie tak musimy pisac o swoich grzeszkach i potem z pokora przyjmowac opierdziel;)

Gość za 7 górami.....
jak masz takie doswiadczenia to sie nie dziwie....ja testuje maja udowodnione klinicznie czy naukowo czy cos wiec biore:)

Gość pyzanna
Moje gratulacje z waga,cos zaczyna sie dziac, ja tez zaraz sie zwaze, co do Dukana to wiem ze sie fajnie chudnie tylko ponoc obciaza nerki, ja myslalam o diecie kapuscianej na poczatek przez tydzien takiej na oszyszczenie z toksyn a dopiero potem o diecie wlasciwej ,co Ty na to?

Gość pyzanna
Piggy girl dobrze mowi, badania trzeba zrobic, ja robilam dwa lata temu mialam za duzo testosteronu, planuje je powtorzyc....

Gość basiabarbara28
pyzana ijak wazenie, co do kapuscianej diety napisz mi na czym ona polega? bo nigdy jej ni stosowalam piggigirl, hormony mam w normie, a do tylu kilogramow latwo przytyc uwierz mi na slowo, nie trzeba byc wcale choryym

to i ja sie zaczernilam, prosba do dziewczyn ktore chca zzostac tu na dluzej zrobcie to samo, bo czasami wredne babska lubia sie podszywac pyzanna nie jest jeszcze tak zle zobaczysz jak szybko bedzie ci waga leciec

Gość za 7 górami.....
pyzanna i co z tym testosteronem???jajeszcxe nie zbadalam ale mam hirsutyzm:/ do endo nie moge sie dostac a nie dam mu zarobic:p albo pojade do innego prywatnie albo sie zmusze i jakos to przezyje:/ a ogolnie to bardzo ladne menu na dzisiaj:) i cwiczonka cudnie estem dumna:):):):)