Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość basiabarbara28

By przestać widzieć w lustrze potwora!!!

Polecane posty

Gość za 7 goramil
gruba dziewczyna jeszcze cwiczonka doloz to waga szybciej drgnie:) nie poddawaj sie, kazdy organizm jest inny i kazdy w swoim tempie chudnie 3mam kciuki abys jak najszybciej zobaczyla ten spadek:)

Witajcie dziewczyny, basiabarbara fajnie Cie znow widziec, ja kiedys ranek zaczynalam od kawy i papierosa, dzis od wody albo herbatki....a co do okresu to moze rzeczewiscie stres i dieta, ja przed urodzeniem dziecka potrafilam miec nawet 2 tygodnie opoznienia lub "za szybko" ,teraz jest oki wahania gora 2 dni.

Za 7 gorami ja z checia ten kapusniaczek bym Ci podeslala bo ja sie nie moge na niego patrzec,no i brawo 7 z przodu SUPER,gruba dziewczyna zrob sobie plan dnia konkretniy z przerwami na jedzenie, bedzie latwiej wytrzymac i sie nie poddawaj!!!!

Ja swoja dietke zmodyfikowalam nieco, chyba za szybko chcialam wprowadzic restrykcyjna diete a organizm byl nieprzygotowany, zupke jem wieczorem na kolacje,na sniadanie jogurt, na obiad albo rybka, albo miesko gotowane z salata zielona albo jajko, za pare dni znowu zrobie podejscie do kapuscianej ale przygotowana...ja dzis jogurt, rybka z piekarnika z roszponka i kawalek melona wieczorem zupka na razie waga spada 100,5 juz bym chciala ta 9 z przodu,troche na bakier mam ze cwiczeniami,ciagle nie mam kiedy, a myslalam ze jak nie bede pracowac to bede miala duzo czasu,nic bardziej mylnego,dalej mi go brak....

Witajcie moje piekne kolezaneczki:) U nas piekna sloneczna pogoda, ja niedawno wstalam a moj chlop pojechal po test ciazowy. Disiaj dowiedzial sie ze jego kolega tez bedzie mial dzidziusia i sam nie moze zyc juz w tej niepewnosci hehehe. No i wiadomo jak bedzie dzidzius to i wesele i kolejna motywacja zeby schudnac:) Slub planowany jest na poczatek lipca i musze schudnac przynajmniej 18 kg, troche duzo ale 6 kg na miesiac to chyba nie jest az tak za szybko, jak myslicie? za 7 gorami, pyzana gratuluje wam spadku wagi, ja narazie nie wchodze na nia bo jakas sie czuje napuchnieta i nie chce sie nieportezbnie dolowac. A ty dziewczyno 29 nie przejmoj sie za mocno waga w koncu drgnie tylko musisz byc cierpliwa.

Gość za 7 gorami
Pyzanna brawo:):):):) wiesz jak to jest????na cwiczenia nie ma sie czasu NIGDY:p wczoraj nazekalam ze pracuje do 20 i dobrze maja te Kobiety co nie pracuja bo maja kiedy cwiczyc:p caly czas nie moge przezyc mojego kolana gdyby nie kontuzja juz bym miala 70:(:(:( Pyzanna bylo Ci slabo????powinnas jesc wiecej weglowodanow dlatego organizm jest slaby bo nie ma energii, Jutro chyba sie wezme za kapusniak:D dzisiaj kurczaczek sie piecze do pracy na jutro:)

Gość za 7 gorami
Basiabarbara:) Gratuluje:):):) lipiec to juz tuz tuz:) przygotowani???:) daj znac jak zrobisz test:) jesli jestes przed kresem nie waz sie:p bo sie mozna zdziwic hihii

Gość za 7 gorami
Basiabarbara a co do tych 6 kg sa one idealne:) kiedys czytalam ze najlepiej chudnac w ciagu tygodnia 1-1,5 kg:)

Czesc dziewczynki, z tym czasem to tak jest, czlowiek jakos bardziej zorganizowany jak pracuje. Na diecie bylo mi troche slabo ale jest ok chociaz wieczorem czuje glod. Basiabarbara 6 kg na miesiac jest jak najbardziej do zrealizowania i tak jak mowi za 7gorami zdrowo,wiec do dziela,masz dodatkowa motywacje. Milego dnia Wam zycze;););)

Gość za 7 gorami
Dzień dobry:) dzisiaj glowa nawala:( cwiczonka przede mna, waga stoi chyba organizm zaczyna sie bronic:p w ciagu dnia czuje sie ok ale wieczorem mam ssanie:o i rano jak wstane jestem oslabiona musze wglebic sie w weglowodany i troszke cos dodac bo to wiadomo energia, ale bywalo gorzej. pyzanna moze do zupy dodaj siemie lniane???to weglowodan jest zdrowe i raczej nie jest zakazane??? A jesli wczesniej sie wiecej jadlo i nagle tak drastycznie malo tez moze byv oslabienie, kiedys jak mialam zoladek rozciagniety to jak zglodnialam to mi sie rece trzesly i bylam oslabiona:p nie wiem dlaczego:p

Za 7 gorami, doszlac do etapu gdzie organizm rzeczewiscie moze sie buntowac,ale nie poddawaj sie bo jak przezwyciezysz ta chwile to potem juz z gorki....moze rzeczewiscie wlacz wiecej weglow do diety i glowa do gory,takie dni jak dzis po prostu trzeba przejsc.

Za 7 gorami, doszlac do etapu gdzie organizm rzeczewiscie moze sie buntowac,ale nie poddawaj sie bo jak przezwyciezysz ta chwile to potem juz z gorki....moze rzeczewiscie wlacz wiecej weglow do diety i glowa do gory,takie dni jak dzis po prostu trzeba przejsc.

Nie wiem czemu wkleilo sie dwa razy,dobry pomysl,dolacze siemie lniane,w koncu jest dobre na wiele rzeczy i nie zaszkodzi,ja tez chodze glodna i rozdrazniona,chyba meliske zaczne parzyc:)

Nie wiem czemu wkleilo sie dwa razy,dobry pomysl,dolacze siemie lniane,w koncu jest dobre na wiele rzeczy i nie zaszkodzi,ja tez chodze glodna i rozdrazniona,chyba meliske zaczne parzyc:)

Gość za 7 gorami
Pyzanna ppokrecilo mi sie myslalam o otrebach a napisalam siemie lniane.....ja stosuje otreby ok. 2 miesiecy nie mam problemow z toaleta:) a wlasnie maja weglowodany i dlugo czuje sie syta:) ale siemie chyba podobnie dziala co do tego zatrzymania wagi ani mi sie sni aby sie poddac:) nie tym razem:) jestem cierpliwa:D nie licze na szybkie efekty ale byloby to mile:) w razie "w" zwieksze intensywnosc cwiczen

A otreby to rozumiem, rzeczewiscie potrafia zapchac i bardzo je lubie, na szczescie problemow z toaleta nie mam i w sumie nigdy nie mialam,ale siemie i tak wprowadze bo ladnie dzialaja na wloski i ogolnie....dobrze ze masz takie samozaparcie,a wiecej cwiczen na pewno nie zaszkodzi a pomoze...

Hej dziewczynki Zrobilam wczoraj test i z dzidziusia nici, tak wiec nie wiem dlaczego jeszcze nie dostalam okresu. Kiedys jak bylam piekna i mloda:) okres mialam nieregularny, a przez ostatnie lata spoznial mi sie co najwyzej 3 dni. Zamowilam dzisiaj banki chinskie, co by ujedrnic skore nog, rak i brzucha, stosowalyscie moze? pyzana nawet jak sie nie odchudzlam mial problemy z zalatwianiem, ale kiedys kolezanka polecila mi colon c i naprawde pomaga. za siedmioma gorami powiedz kochana z jakiej wagi startowalas, z tych 80 kg, czy moze kiedys wazylas wiecej i takladnie schudlas?

Gość za 7 gorami
Basiabarbara ja startuje z waga 81,3 ogolnie to chudne i tyje:p to nie jojo tylko moje obrzarstwo:o hmm a bardziej moj luby to on mnie kusi 😭ale jak dojde do tych 60 kg to juz nie bedzie tak jak bylo. brak mi orbiterka ale nie mam gdzie go wstawic i w piwnicy lezy. Ja stosuje olej lniany:) wewnetrznie a zewnetrznie na wloski bede stosowac:)

Hej basiabarbara co to takiego te banki chinskie(przepraszam ale nie mam w telefoniku znakow polskich), a z tym okresem to rzeczewiscie dlugo. Za 7gorami moj tez mnie caly czas kusi,a moze to zjemy a moze tamto....kocham Cie taka jaka jestes itp.....a powiedz mi jak dajesz rade z tym olejem lnianym, bo ja kiedys probowalam ale smak byl nie do przyjecia:(

Ha dopiero teraz zauwazylam ,ze wszystkie piszecie bez znakow polskich,chyba zamiast pupy to mozg mi sie odtluszcza:):):) milego wieczorka kochane

Gość za 7 gorami
Witajcie Kobietki:) Pyzanna a wiec bańki chińskie to cos takiego z gumy ktore trzymasz w rece w srodku ma dziure:p smarujesz nogi olejkiem aby byl slisk przyciskasz do nogi zasysasz tym powietrze i ciagniesz po nodze, noge Ci zasysa i to jest taki masaz rewelacyjnie dziala na cellulit:) ja mam cos takiego tylko ze ulatwilam sobie sprawe i na allegro kupilam cale na prad, jest to plastikowe i samo zasysa ja tylko tym jezdze;) tylko odstawilam bo nie mialam czasu ale planuje to wprowadzic z czasem:) jesli ktos ma problem z pajaczkami czy zylakami to nie mozna, ja mam zylaki:( cos tam sie pojawilo, wina genetyki:( a przy okazji mojej tuszy:( dzisiaj kobietki waga 79,3 :) takze w tydzien zeszlo rowne 2 kg:) waga nie jest zbytnio optymalna bo jak sie cwiczy rosna miesnie wiec miarodajna jest miara, ale waze sie bo milo patrzec jak spada:p wczoraj sie zmierzylam z ciekawosci i nie moglam uwierzyc!!!!!? W ciagu tygodnia: w pepku minus 3 cm w biodrach minus 2 cm :D

Gość za 7 gorami
olej lniany ma taki lekko orzechowy smak:) nie wiem jak go probowalas ale ja kiedys w gazecie przeczytalam o diecie dr. Budwing czy jakos tak ze olej lniany polaczony z serem bialy ma cudowne dzialanie zdrowotne cholesterol, rak i inne....bylam zachwycona:) balam sie tej mikstury spróbowac kupilam olej lniany , gdy bylam w pracy moj luby to przygotowal ser bialy czy wiejski jak bialy to troszke mietany aby rozrzedzic troszke soli i koniecznie pieprz ziolowy(ja uwielbiam prymat) no i zbawienny olej. A wiec jak wrocilam do domu przyszykowalismy go z kajzerkami moje wrazenie???niesamowite!!!! Sama bym ten ser zjadla:p nie da sie opisac co wtedy czulam:p pycha:D samego oleju bym raczej nie próbowala ale wiem ze sa ludzie co biora z lyzeczki.

Gość za 7 gorami
gdyby ktoras z Was byla zainteresowana pielegnacja wlosow ma wlosy suche nie ma jak sobie z nimi poradzic polecam wątek Przykra rozmowa z szefowa. Co robic pracowac dla kasy czy z satysfakcja??? Jakos tak:p nie wkleje Wam linku bo ja pisze z tel i nie mam jak tego wkleic. Super porady, cudna dziewczyna:)

Hejka Jesli chodzi o nasza nadwage nasuwa mi sie jeden wniosek: jestesmy grube przez naszych facetow:)hehe. Moj narzeczony poznal mnie jak wazylam jakies 75kg, bedac z nim w krotkim czasie przytylam do 85, pozniej schudlam do 63. Ale jakos nie potrafilam utrzymac wagi, ciagle bylo tylko kochanie kupilem kebaba, moze pojdziemy na pizze, a piwka to bys sie sloneczko nie napila? itd itp I tak jak pyzana mowisz, to ciagle powtarzanie, jestes piekna, mi sie podobasz. Moj narzeczony mowi ze mam najseksowniejsze cialko na swiecie, a ja sobie mysle ze na jakies leczenie go trzeba wyslac:) jak rozbierajac sie przed lustrem robi mi sie niedobrze. Okresu jeszcz nie dostalam, sorki ze tak was tym zanudzam codziennie, ale nie mam pojecia co sie moze dziac, na ulotce z testu ciazowego bylo napisane ze brak@ moze byc przyczyna nowotworu. Poczekam jeszcze z tdzien i chya trzeba szorowac do lekarza bo siedzac w domu i wymyslajac sobie rozne choroby nic dobrego nie wrozy. za 7gorami jak wrocisz do domku daj link do tego topiku, bo ja wlosy od niepamietnych czasow farbuje i sa strasznie zniszczone. Podczytuje sobie topik o glodowce i tak sie zastanawiam czy nie zrobic sobie takiej powiedzmy 14 dniowej, mogloby to byc niezlym wstepem do diety wlasciwej co o tym myslicie?

Witajcie, Za7 gorami, banki nie dla mnie bo mam naczynkowa skore,:( Olej lniany probowalam i na lyzeczke i z serkiem ale jakos tak ....no jakos mi nie przemowil ten smak...ale fakt jest zdrowy...o tych wlosach czytalam super topik,pozwole sobie wkleic link http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=5545891, Basiabarbara badania nie zaszkodza ale nie mysl od razu o nowotworach....a co do glodowki to super pomysl,mam kolege ktory stosuje glodowke 2razy w roku i bardzo sobie chwali,ale do tego trzeba byc zdrowym,czyli minimum zrobienie badan podstawowych i glodowka wymaga tez stopniowego wprowadzania, nie z dnia na dzien,bo moze skonczyc sie jak u mnie oslabieniem i uczuciem zimna(pomimo ze jadlam zupke),ja waze sie dzis jak dotre do domku,az jestem ciekawa....

Gość gruba dziewczyna 29
cześć laski :) jak tam u was? ja miałam tak podły nastrój, aż poszłam na urlop, oczywiscie w poniedzialek muszę wracac do pracy ale chociaz troche słonca w ten weekend zobaczę ;) ja poki co się staram, ale nie cwiczę :( żenada, nie wiem na co liczę, ze samo spadnie? coraz bardziej się boję, ze się zlamie, dzis kuszono mnie juz pizzą, kilka dni temu sushi 😭 chyba mi spadło 0,5 kg, to bardzo malo, ale zawsze coś :P

Gość za 7 gorami
Pyzanna i jak waga???:)

Gość za 7 gorami
gruba dziewczyna jak samopoczucie???? Sloneczko chyba zrobilo swoje co???:) kazdemu juz chyba slonca brakowalo od razu chce sie zyc:)

Gość za 7 gorami
u mnie waga stoi:( mam 79,7 :( ale nie poddaje sie chyba przestane sie wazyc a zaczne mierzyc:) po ciuchach czuje roznice i lepiej sie czuje no i pupa ladniejsza i cellulit lepiej wyglada nie wiem czy sie go pozbede:( jak ja widze te flaki z tym cellulitem brak jedrnosci to widze stara babe:( 😭 nie wiem czy dam rade to naprawic:( niedlugo robie hormony i uderzam do endo..moze cos bedzie lepiej, wczoraj cwiczonka, dzisiaj tez chyba zaczne sie nastawiac bardziej na cardio ehhh..... Jutro z rana lece po drozdzowke ktorej tak dawno nie jadlam chodzi za mna od soboty nie moge sie opanowac:p mosze utopic smutki w drozdzowce:D