Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ***dagmara***

Czy lekarz pomylil sie???

Polecane posty

Gość ***dagmara***

czesc dziewczyny, juz wczoraj pisalam na forum. Otoz mam pewien problem.... jestem po poronieniu (2 miesiace), mam dziwne biale uplawy i kluje mnie w ... (wiecie gdzie). kochalam sie z partnerem bez zabezpieczenia. napewno nie jest to zapalenie grzybiczne. powiedzacie mi co takie samopoczucie jak: brak sil, blucie..., biale uplawy, w niedziele zaslablam, nagle zaczelo krecic mi sie w glowie... co one moga oznaczac? lekarz dzisiaj nic mi nie pomogl, nie dostalam odpowiedzi na moje pytania

Gość tez tak czasem mam
ja bym sie nie nakrecala.poczekaj..

Gość to może oznaczac
wszystko ... organizm ludzki to prawdziwa zagadka poczekaj do terminu @ i zrób test będziesz wiedziała wszystko, szybciej chyba test z krwi betaHCG też może pokazac ale ... potwierdzam - nie nakręcaj się

Gość najpiiękniejsza w wiosce
chyba ciąża ,tak

Gość ***dagmara***
Nie nakrecam sie po prostu denerwuje mnie to, ze lekarz nawet nie potrafi odpowiedziec na moje pytania. ale mieszkam w de a tu maja mnie za glupia polke wiec... pisze na forum i staram sie znalezc odpowiedzi. w dodatku takie objawy nie sa u mnie normalne

Gość mialam tak samo,ale wezwałam
a swoja droga troche to nieodpowiedzialne tak zaraz po poronieniu?a lekarz swieta krowa nie jest.jak ma watpliwosci to co ma potwierdzac?pewnie widział,ze sie nakrecasz wiec nie chcial dawac ci nadzieji.

Gość ***dagmara***
Nie nakrecam sie. o mozliwym zaplodnienie nie pytalam ale o inne. a co do wspolzycia to oboje z partnerem potrzebowalismy bliskosci