Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość eh a może tu ktoś coś doradzi

bo proponują mi robotę 23 km od domu i za te chore minimum krajowe...

Polecane posty

w gastronomij i jeszcze pewnie po wieczorach i w weekendy i święta......;/;/;/ co z tym robić....a przyznam jeszcze że w domu babka z matką też mi grosza nie popuszczą i rzygać mi się na te ich gadanie chce że roboty nie mam.........to co za 900 zł mam robić i jeszcze nad kimś nerwy psuć ;/

Gość nikolinnke
jak koszty dojazdu sa wysokie to sie nie opłaca -co za wyzysk i nedzna pensja

no tak ze 280 zł na paliw bym dał.....bo auto 5l na 100 km pali mi ;/

Gość eerrttytyty
minimum to chyba troche ponad 1100

Gość marcheweczka...
Tobie to widac niechce sie isc do roboty...kazda wymowka dobra a sory co to jest 23km? Mniej ci samochod spali niz mialbys prace na drugim koncu miasta a znam ludzi ktorzy dojeżdżają 60km

Gość jascs
23 km możesz przejechać rowerem. To godzina drogi. Ja mam zamiar dojeżdżać 45 w jedną stronę bo na paliwo wydaj ę 500 zł a zarabiam 1800

no dokładnie 1180 na rękę ;/ żeby to na miejscu było to tak można by z rok porobić i doświadczenia nabyć ale tak ;/ koszmar

Gość Lares Gothic
chuj nie robota

Gość marcheweczka...
Taaak bo kazdy chciałby prace po drugiej stronie ulicy i 5tys wypłaty

Gość przecież od czegoś musisz
zacząć, a ty chciałbyś żeby praca czekała na ciebie 5 m od domu i dawali co najmniej 5 na rękę. Nie mam pojęcia skąd wytrzasnąłeś to 900 :( Nie ma takiej pensji Poza tym zdobędziesz doświadczenie i ubezpieczenie będzie. Bo jak na tych roztopach się przewrócisz i złamiesz nogę, to w szpitalu się nie wypłacisz za gips... Ale w naszym kraju to nikomu nic się nie opłaca. Najlepiej siedzieć narzekać i krytykować :(

Gość marcheweczka...
Dodatkowo najlepiej tam lezec i nic nie robić prosze was...lenie

Gość o matko to znowu ona
marcheweczka fakt. Część bezrobotnych nie ma pracy z wyboru. Autor mieszka z rodziną która go utrzymuje.. to po co pracować?

Gość nikolinnke
jest pensja 900 zł-czytalam ze 1,5 mln polakow zarabia najwyzej 1tys na reke -wyzysk potworny

Gość nikolinnke
raz wiadmomosciach gadali ze ok 40% polakow do 30 mieszka z rodzicami-a 20 letnia fryzjerka powiedziała ze zarabia 600 zł wiec o wyprowadzce to semoz epomarzyc

Gość nikolinnke
wyzysk jest potworny a pensje s a i nizsz e od 900 zł

Gość Syn Artstokraty
jedz za granice a nie

Gość eerrttytyty
a mnie smieszą takie kurvy co piszą o pracy za 5 tys, ty debilu, czlowiek normalny nie cche 5 tys, tylko ze 2 tys, nie wiem czemu wy zawsze sprowadzacie wszystko do absurdu

Gość marcheweczka...
Kurva to moze ty jestes a po drugie po co narzekac jak i tak sie to nie zmieni?lepiej w domu za darmo siedziec niz pracowac nawet za 1000?

Gość o matko to znowu ona
marcheweczka niektórzy za 1000 zł to z łózka nie wstają. lepiej byc na utrzymaniu rodziny.

Gość Ludzie dajcie se spokoj
Jasne że trzeba szanować każdą pracę, ale też nie można dac się wyzyskiwać. Za chujową za przeproszeniem pracę (również w święta i weekendy) i to ciężką, mieć 900 zł bo resztę wyda na paliwo? Spoko, najlepiej niech pracuje za miskę ryżu i się ciszy że ma pracę. Jak nie masz noża na gardle to szukaj dalej.

w gastronomi... kazdy oficjalnie zarabia najnizsza krajowa... ale jest zawsze mozliwosc na dorobienie na boku, bez muzyki...

Gość znachor 24B
ok niech by było te 1180 na rękę ale pod warunkiem że koszty dojazdu zwracają. Bo tak to nie.

Gość ...patologia z was...
Te swieta i weekendy to tylko przypuszczenia autora wmawia tak sobie bo ma lenia w dupie i szuka minusów

już w dwóch miejscach tak robiłem cioto zasrana.....nie wiesz o co chodzi a gadasz......soboty niedziele , boże ciało itd ;/

Gość ...patologia z was...
Cioto zasrana? Co za tekst wow... Ile masz lat?18 max pewnie w dodatku jestes niedojrzaly emocjonalnie, masz lenia w dupie i tyle bylo sie kształcić lub wyjechac z pl a nie narzekac jak stara baba

Gość Wrzask Berserkera
No bo jesteś ,, ciotą ,, A co do twojego problemu to brał bym tą robotę i zarobił se kasy na wyjazd za tą granicę albo szukał roboty w jakimś mieście potem i pokój wynajął .

Gość jedną nogą w rowie
zgoda takie są realia ale czemu szydzić z gościa, który ma zwyczajne i tak powszechne problemy? i jeszcze jedno, fakt, że Polska jest w takim stanie, nie zwalnia nas od myślenia i zrozumienia, że przeciętny Polak, nie jest temu winien, że jest raczej ofiarą systemu, setek, tysięcy układów, powiązań, które blokują jego możliwości nie ma się co wzajemnie obrażać

Gość generał Członek
Wiesz co ja też jestem bezrobotny i szukam 6 miesięcy roboty i nie ma takiej jakiej ja chce za te śmieszne grosze minimum krajowe na pewno nie pójdę ;/;/;/ tylko że ja mam jeszcze ponad 6000 zł w banku na koncie a jak ty nie masz nic kasy to może lepiej popracować chociaż parę miesięcy tam....;/

Gość brak słów!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ale jak można nie podjąc pracy tylko wykorzystywać kasę rodziców i babci i siedzieć w domu? zero honoru?powinieneś pracować chociazby po to żeby do rachunków za mieszkanie prąd i wodę się dokładać. Nie mówiąc juz o jedzeniu