Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Looooser

Idę na randkę prawikełe!

Polecane posty

Fieodora- Nie wiem czy darker jest rozgarnięty czy też nie, ale wiem że on został najardziej wykorzystany przez kobiety, robił u kobiet za frajera a inni je dupczyli , on nawet za cycka nie złapał. Sam zresztą przyznał że został wyrolowany przez kobiety, ja to nigdy za frajera nie robiłem ale chociaż cycków się namacałem.

"no i własnie takie podejscie chdzi, widze ze jestes tu chyba najbardziej rozgarniet" ­ Wcale mi to z dziewczynami nie pomogło.

Nie wiem po co ona sie umawiała. Może sie tym dowartościowuje, bo to trochę jak gierka wyglądało. Ale racja, też raczej nie sądziłem, że to kobieta mojego życia.

Nie żebym się z darkera śmiał, chodzi mi raczej o to, że śledząc jego historię z kobietami, to cieszę się że ja się nie dałem tak wyruchać jak on. Podrywanie to też nie jest moją mocną stroną, ale chociaż nie zostałem wyruchany przez kobiety. Bo i cycków się namcałem, a ile nagich kobiet widziałem to już nie wspomnę i to za darmo, bez podrywu i bez gadania, same się rozbierały, dobrowolnie.:D

chcielibyscie pstryknąć i znaleźć idealna dziewczyne swoich marzen, w zyciu tak jest ze trzeba troche poczekac. ja tez nie trafilam jak dotąd na ksiecia i nie uwazam ze kazdy facet jest taki sam ze tylko by chcieli jednego a z czystym sumieniem moglabym tak powiedziec oceniajac po tych ktorych spotkalam. wbrew pozorom zle przezycia nie sa takie zle, lkolejna lekcja od zycia

A tak w ogóle to namnożyło się tych księżniczek. Faceci je tak rozpuścili i teraz mamy. Założy konto na portalu, czy pójdzie na disco, podbijają do niej i później mają takie ego. Noe nie wiem czy takie doświadczenie mnie nie zniechęci. :D

Fieodora- Boście swoim wyzwoleniem doprowadzili do takiego stanu, że dziś faceci widzą że kobiety nie nadają się do związku a jedynie do seksu, dlatego chcą tylko seksu. Skoro zaczełyście się ubierać jak dziwki, zachowywać jak dziwki, to też faceci traktują was jak dziwki.

to ze twoje otoczenie takie jest nie znaczy ze wszyscy. wokół wiele parek ktore z seksem sie nie spieszyly, zatem mozna? mozna. ja nei wygladam jak dziwka i co, nic to nie daje.

To ja chociaż tak nie latałem za nimi. Trochę w 6 klasie podstawówki, ale szybko się zorientowałem, że to upokarzające i się od nich odciąłem.

pierdolicie, w moim miescie najwieksze pasztety sa w zwiazkach i to z calkiem ogarnietymi babeczkami. wszystko zalezy od podejscie.

Awyobrazaliscie sobie ten pierwszy raz jaki bedzie czy podolacie czy beziecie wiedziec jak sie za to zabrac ?

nie, wogóle nie szukam faceta. trafiam na ie odpowiednich osobnikow ale nie zwalam winy na nich

Fieodora- A jak twoim zdaniem wygląda dziwka że się o niej odróżniasz? Poznasz która jest prostytutką a która nie? Kiedyś szło to poznać, dziwki miałe specjalne ubiory, styl zachowania, do tego burdele były dobrze oznaczone czerwoną lampką, a dziś jak odróżnisz prostytutkę od kobiety, skoro dziś prostytutka to powrzechny zawód stosowany przez kobiety, od gimnazjalistki, po studentki czy nawet mężatki, jest to dziś norma że większość kobiet to prostytutki, które lecą na kasę, nie koniecznie trzeba im bezpośrednio płacić. Wiec po czym poznajesz prostytutke od nieprostytutki?

mówicie ze facet typu maczo ma wieksze powodzenie, otóz ja poznałam ostatnio takiego i powiem ze im wiecej facet chce w jak najkrotszym czasie tym bardziej sie zastanawiam jak mu dac do zrozumienia zeby sobie szukal czego innego.

G.A.K dobra mój błąd, zamist słowa dziwka powinnam powiedziec łatwa panienka, nie chodzilo mi o zawód

"nie, wogóle nie szukam faceta. trafiam na ie odpowiednich osobnikow ale nie zwalam winy na nich" ­ Winy o co? Skoro na nich trafiasz to im się podobasz. Ja się nie podobałem. No i jeszcze wykorzystywały moją dobroć.

Fieodora- Widocznie dla ciebie nie jest przystojny i nie ma tego czegoś. Normalnie jak by cię pociągał i dobrze bajerował to byś nogi rozłożyła, chyba że coś z seksualizmem masz( jakiś aseksualizm, uraz z dzieciństwa itp)

no i co z tego ze im sie podobam wizualnie. ja chce faceta co popatrzy na charakter a wyglad to tak przy okazji. nie chce czu c sie jak lala do ozdoby. lubie jak facet sie postara, chce mu sie. i tez na razie takiego nie spotkała no ale cóż

Fieodora- A co ty mu możesz dać, prócz seksu? Facet będzie się starał i się poniżał, abyś ty się czuła księżniczką, w zamian łaskawie czasem rozłożysz mu nogi, albo zrobisz łaskawie loda, bo tak naprawdę nic innego facetowi dać nie umiesz, wiec po co facet ma polować po lasach na zwierza, skoro w sklepie mnóstwo mięsa gotowego i poćwiartowanego jest.

"no i co z tego ze im sie podobam wizualnie" ­ Dobry początek. Ale księżniczkowanie was zgubi.

G.A.K własnie sie myslisz bo mi wpadł nawet w oko, usmiechnol sie i wgl to dalej jakos poszło a tak bym go zlała malo tego pozwolilam mu sie pocałowac (a to juz na prawde coś) i nawet dzieki niemu polubiłam to ,wiec wizualnie jest ok, charakter tez jak nie lepiej ale jest za szybki i z tego powodu musze go skreslic niestety

nie dam mu seksu bo jest za szybki. kazdy ma jakies wymagania, ksiezniczkowanie...prosze was, to jest smieszne. a wy co, chcecie zeby laska wam dala tak od razu, ale jesli wam sie nie spodoba to nazwywacie jak rozwiązła co daje kazdemu, przeciez to jest chore.