Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sali Spectra

CZY 4 TESTY MOGĄ SIĘ MYLIĆ???

Polecane posty

Gość Sali Spectra

http://imageshack.us/photo/my-images/266/20130405145942.jpg/ na pierwszym teście z lewej (AMIL) jest praktycznie nie widoczny zaciek w miejscu w którym powinna byc praktycznie druga krecha, a zobaczylam to pod latareczką. więc n ie wiem co sądzić, on był robiony w środę wieczorem. ostatni z kolei był robiony dziś rano.(pre-test)

Gość mama10m-cy
jak dla mnie to wszystkie są negatywne... co ci strzeliło żeby test pod latarką oglądać? :)

Gość uno
ile sie spoznia?

Gość Sali Spectra
bo mi się cały czas wydaje, że tam jest jakaś krecha niewidoczna, aczkolwiek no ten który oglądałam pod latareczką teoretycznie jest bardziej czuły. A nawet jakby to jak długą ciążę by test wykazał??:) a ten co robiłam dziś to mam wrażenie że źle go zrobiłam, bo może za mało kropelek moczu dałam:( kurcze nie wiem świruję trochę i chyba jutro zrobię jeszcze raz ten najczulszy :)

Gość Sali Spectra
5 dni się właśnie spóźnia a od stosunku minęło już 16 dni więc uważam że już nawet ten mniej czuły który robiłam dziś coś powinien pokazać, chyba, że zaszłam kilka dni później:)

Gość ***1***
nie jesteś w ciąży.

Gość Sali Spectra
kurcze no więc nie rozumiem spóźnienia :( nawet chora nie byłam, jedynie może ostatnio mnie przewiało i tyle ale to chyba nie robi jakiejś różnicy..

Gość belkotka lniana
szczerze? na tescie drugim z prawej strony widac jakas dedlikatna kreske, a na reszcie testow nic nie widac. ale moze dlatego wydaje m isie, bo jak dluzej przyjrzysz sie tym czerwonym kreskom i przerzucisz wzrokiem na cos bialego- tzn na to miejsce, gdzie powinna byc druga kreska, to zrobi ci sie zludzenie optyczne ;) najlepiej powtorz test za pare dni i to bedzie na 100%. chociaz powiem ci, ze to bedzie 5 test ciazowy, to koszt taki jakbys wydala na bhcg.

Gość Sali Spectra
no wlasnie ja tez ta kreske widze! tylko ze ona na tescie pojawila sie po jakims czasie. w srode wybieram sie na bete i wszystko bedzie jasne. ale moze po 16 dniach cos by test pokazał? no ale widzisz, na drugim z prawej widac, a jest z wtorku. pierwszy z prawej to przeciez ten sam a byl robiony dzis rano:)

Gość Sali Spectra
zaraz spróbuję wam jakoś ten zaciek pokaząć

Gość hgfjgfkf
Ja jak robiłam test ze 2 dni po terminie miesiączki to był negatywny a po jakiejś godzinie pojawiła się blada druga kreska... Zdziwiłam się ale za 2 dni powtórzyłam test i był ewidentnie pozytywny. Więc proponuję zrób test z krwi lub poczekaj ze 2 dni i zrób jeszcze jeden z moczu.

Gość Sali Spectra
na krew idę dopiero w środę a zwariuję;p w niedzielę z rana zrobię jeszcze jeden najwyżej, odczekam te 2 dni:)

Gość Bambaryla147
Wszystkie testy negatywne.

Gość wszystkie testy są negatywne
na bank. To nie sa kreski, tylko cień pola testowego (pojawiłaby sie na nim kreska, gdyby była). Uwierz, to są testy negatywne, nie ma możliwości sie pomylić ktoś, kto kiedykolwiek widział test pozytywny (nawet bledziutka kreska jest wtedy kreską i tyle). A po 16 dniach od zapłodnienia miałabyś potężną, grubą krechę.

Gość zgadzam sie...
zgodze sie ze wszystkie sa negatywne

Gość wszystkie testy są negatywne
Szkoda pieniędzy i zachodu na test z krwi, ale jak chcesz.

Jedna kreska, czyli negatyw Testy po uplywie 10 min natychmiast powinno sie wyrzucac, bo po jakims czasie nie rzadko wystepuja przebarwienia od reakcji na pasku zmylające

Gość zza
hej. mi się ostatnio okres spóźnił 11 dni, beż powodu. i też świrowałam. a ty chcesz być w ciąży?

Gość Sali Spectra
tzn te 16 dni to minęło od stosunku a od zapłodnienia to nie wiadomo. Kurcze tylko właśnie mnie nmartwi ten spóźniający okres, ale tam. Czy chce być w ciąży? i tak i nie:) a krew i tak zrobię, bo mam możliwość zrobienia ze skierowaniem, więc skorzystam dla własnej pewności :). Okej przekonały mnie wasze opinie, nie będę wyrzucać pieniędzy na kolejny test... ale za chwilę wrzucę wam zdjęcie tego testu z zaciekiem :)

Gość Sali Spectra
troszkę go rozmontowałam dla lepszej widoczności. jak dobrze się przyjrzeć to są zacieki, może tak dokładnie tego tutaj nie widać..

Gość zgadzam sie...
przestan swirowac ja tez mialam zacieki i w ciazy nie bylam. TO SA NEGATYWNE TESTY W ZADNEJ CIAZY NIE JESTES.

Gość zza
spóźniający się okres 5 dni to nie dużo. Pamiętam jak mi lekarz mówił żeby testu nie robić szybciej niż 2 tyg po. spodziewanej @. Ja zrobiłam jak mi się spóźniał 5 dni, nic nie wykazało i tak jak mówiłam spóźnił mi się 11 dni, pewnie ze stresu. Ale jak planowałam dziecko to test zrobiłam 4 dni po spodziewanej @ i rzeczywiście byłam w ciąży. Testy jak są dobrze zrobione, według instrukcji to się nie mylą.

Gość zza
A i jak mi test wyszedł pozytywnie to druga kreska była bledsza ale była, a u ciebie nic nie ma.

Gość Sali Spectra
ok ok już nie świruję, aczkolwiek gdyby coś mi na nowo odbiło to dam znać:) dziś wybieram się do sauny może to pomoze:)

Gość Sali Spectra
tylko jedna rzecz mnie zastanawiam czy ja na dzisiejszym porannym teście nie dałam za mało kropelek moczu :(

Gość żadbych zacieków tam nie ma
jeszcze rozumiem wklejac testy słabo wyraźne, blade i pytać o opinię, ale testy ewidentnie negatywne? :O dzisiejszy testy są bardzo czułe, nie ma możliwości żeby po 16 dniach od stosunku tak wyglądał test przy ciąży. Ile ich zrobiłaś już, 5, 6? Daj spokój, nie jesteś w ciąży i tyle.

Gość żadnych zacieków tam nie ma
stuknięta jesteś? jakie znaczenie ma ile kropel dałaś, skoto to jest Twój enty test? każdy się myli, w każdym dałaś za mało? TESTY SĄ NEGATYWNE!