Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nephelia

Jestem totalna domatorka i antypodrózniczką a wy/?

Polecane posty

Gość nephelia

brzydze sie podrózy , wycieczek, wczasów-takich prywatnych bo podróze sluzbowe to przykry obowiązek

Gość nephelia
na zadnej pilegrzymce nigdy nie byłam i nie będe-w szkole jako oosoba niepełnoletnia musialam jezdzic z rodzicami nad morze-potwornośc-ten upał, tłumy ludzi w jadalni w domu wczasówym i wszedzie , na plazy koc w koc -br-koszmar-najlepsz emiejsce na swiecie to włąsny dom

Gość nephelia
byłam raz w zakopanem -okropnośc-nawet gdyby oferowano mi super wczasy w super hotelu SPa, podróz dookola swiata ty wybrąłabym siedzenie w domu

Gość nephelia
dziwi mnie ze oosoby mało lub przeicietnie zarabiające-wydaja kase na wakacje które przemijaja bez sladu-poza zmarszczkami i przebarwieniami od słonca-zamist kupic cos prkatycznego lub odłozyc

Gość nephelia
na zimowisku raz byłam w podstawowce- beznadzieja-mam wstręt do podrózy

Gość nephelia
swiat to dno , niebezpiecznie jest-wszystko mozna zobaczyc w tivi , necie, ksiazkach

Gość nephelia
czytałam raz reportaż o ciechocinku-z uzdrowiskami jest tak ze one nic nie lecza to tylko biznes i rozrywka- i pisąło tam z e kuracjusze w wieksozsci osoby 50 plus-staraja sie o darmowy pobyt lub jak sie nie uda to bula z własnej kieszeni-bo jak powiedziała jedna z bohaterek artykułu-chca byc wsród ludzi-haha-dla mnie to niewyobrazalne ze mozna miec potrzebe bycia wsród ludzi-obcych ludzi w tzw uzdrowiskach

Nie wiem co by mi było po tych "nakupowanych" badziewiach poza tym, że miałabym coraz większą graciarnię w domu. Z wspomnień przynajmniej nikt mnie nie okradnie ;)

Gość nephelia
nie lubie skupisk ludzi- a w tych hotelach pensjonatach SPa to ludzi jak mrówków

Gość kijjjjiiiia
idź się lecz na nogi, bo na głowę już za późno ;]

Gość nephelia
nie koniecznie trza cos kupowac-za kase przeznaczona na wakacje -mozna se super zabieg kosmetyczny fundnąc lub schowac do skarpety-wspomnieniami mozna se tyłek podetrzec--lepiej wydac kas ena pralke lodówke itp niz na wakacje

Gość nephelia
kija co ci/nie rozumiesz z e ktos moz e byc domatorem a wczasy podróze moga go brzydzic?

Gość xman1
ja tez to samo mam najbezpieczniej czuje sie w domu

Gość nephelia
ja nie chodze do kina muzeum teatru, na wystawy -nie jezdze na wczasy pielgrzymki,wycieczki -nie chodze na koncerty i masowe imprezy -na zadne marsz i pochody -po prostu unikam ludzi jak sie da-uwazam z ekontakty z ludzmi poza najblizsza rodzina -jesli jest w porządku i w ogole sie znia utrzymuje kontakt--trza ograniczyc do spraw zawodwych

Gość nephelia
ja nifdy nie byłam i nie bede-w silowni w fitnesklubie SPa, solarium, nazajeciach samorozwoju oosbistego-tak to sie nazywa-nawet bezpłatn ebywa domy kultury i osiedla orga

Gość lolitte
mam to samo autorko Brzydze sie podrozami,mecza mnie I te skupiska ludzi-jak dziki...:( Kocham swoje mieszkanie,ksiazki,muzyke,internet,tv...swojego psa i spacery z nim :) Lubie wyjsc,zrobic zakupy,czasem sie z kims spotkac,zalatwic jakies sprawy Ale to by bylo na tyle..

Gość nephelia
w mediach trabia-ze polularna jest zumba, taniec brzucha , bollywodzi , orientalni-ja z WF-u w skole wyniosłam obrzydzenie do cwiczenia w grupie

Gość nephelia
ostatnio czytałam artykul ze robótki ręczne przezywaja renesans- kobiety , nie tylko stare kapcie ale takze młode , pracujace-umawiaja sie przez neta, telefon, i spotykaja sie w swoich domach lub lokalach- przynosza szydełka druty włoczki kordonki-i robia rózne rękodzieła-ja bym sie porzygała gdybym miała cos prywatnie robic w grupie kobiet-

Gość nephelia
oczywiscie sprawy zawodowe to cos innego-szeregowy pracownik nie ma zadnego wpływu na to z kim pracuje i co robi-ma zasada -prywatnie unikac ludzi jak tylko sie da

Gość nephelia
na plazach ludzie siedzą koc w koc tlumy wszędzie -w górach tez ohyda

Gość nephelia
po prostu swiat i ludzie s a dla mnie totalnie nieciekawi i wstrętni-nie ma jak dom

Gość malenkamala
Mam podobnie;) Kocham swój domek; na szczęście mój mąż jest podobny. Nie znosimy skupisk ludzi, lubimy swoje towarzystwo, mamy własne pasje- które nie wymagają kontaktu z innymi. Co roku wyjeżdżamy w to samo miejsce, które kochamy. rezerwujemy ten sam pokój z aneksem w pensjonacie. Bierzemy swoje rzeczy, bo nie wyobrażam sobie korzystać z cudzych :( Obrzydzenie mnie bierze... Doskonale Cię rozumiem, moim zdaniem nie jesteś dziwna :)

Gość grrrrrrrrrryyy
a ja uwielbiam jeździć pociągiem, ale niestety ostatnio nie mam okazji :(

Gość pennyyy
a ja siedzę w domu 2,5 tyg na l4 i już mię rozpier..la. poniedziałek w pracy między ludźmi będzie szczęśliwym dniem.

Gość nephelia
a wdomu se napierdze,nabałaganie,napierdole sie jak mam chęć i jest okeyo

Gość nephelia
malenkalia-ty jednak wyjezdzasz turystycznie a ja nie-

Gość nepheliaaa
spadaj podszywie

Gość undergroud train
podróze kształcą lafiryndo :) ja nie mam zbyt duzo kasy na podróze, alegdybym miał to co miesiac spedzałbym weekend w innej metropolii na swiecie

Gość nepheliaaa
penny -ty chyba dobrze zarabiasz ze cie ciagnie do roboty? bo raczej kasjerka , robotnica, sprzątaczka nie rwałaby sie z tęsknoty do parszywej i marnie płatnej roboty