Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nephelia

Jestem totalna domatorka i antypodrózniczką a wy/?

Polecane posty

Gość nephelia
nie przepadam,ale tez nie jestem nałogowym domatorem,mozna podrózować i robic wiele rzeczy na zewnątrz bez konieczności bratania się z pospólstwem

Gość nepheliaaa
jak w gazetach i tivi pokazuja ujęcia z pielgrzymek -to s a tłumy ze hohho-za nic bym na cos takiego nie poszła

Gość nepheliaaa
ale jak czlowiek np idzie na silownie fitnes basen solarium kin a itp-to tam wszedzie s a ludzie -jasne z e mozna z nimi nawet nie rozmawiac ale sa wokól

Gość jedną nogą w rowie
interesująca parafraza znanego powiedzenia: mój dom jest moją twierdzą :D ja też nie przepadam za tłumami i zgiełkiem ale jest tyle intrygujących, pięknych miejsc, które warto zobaczyć często nie są one nawet bardzo odległe od naszego miejsca zamieszkania ale co kto lubi

Gość nepheliaaa
swiat jest potwornie niebezpieczny wiec odpadaja sapcery bo nie znosz ełazenia bez celu-i wszelkie sporty na wolnym powietrzu-nienawidze słonca

Gość jedną nogą w rowie
ty też jesteś ludziem ;)

Gość nepheliaaa
czytam gazety ogladam kanał geograficzny to widze cały swiat ale za nic bym tam nie pojechała

Gość nephelia
no są,ale ty chyba masz jakas fobie, a nie ogólna niechęć do ludzi,bez przesady,jak żyjesz w stadzie to n iestety pewne reguły trzeba przestrzegać bo samowystarczalna nigdy nie będziesz

Gość nepheliaaa
spacery to dla mnie durne łazenie bez celu-a sporty na wolnym powietrzu-brrrrrrr

Gość nepheliaaa
jasne nefelia-zasady sa-nw robocie , na ulicy -zeby np nie smiecic-ale ja pisze o mej niecheci do podrózy -

Gość nepheliaaa
jakos nie ma jeszcze zakazu unikania ludzi w czasie wolnym -nie ma obowiązku jezdzenia na wczasy wycieczki, pielgrzymki chodzenia na spacery, , przynaleznosci do organizacji

Gość zambiitelkla
a ja mam fazy czasami mam wszystkiego dosyć, ludzi, wydarzeń...wtedy najlepiej czuję się w domu, we własnym świecie a czasami coś mnie nachodzi i wtedy nawet czuję się cudownie w centrum miasta, w tym dzikim tłumie, hałasie, spalinach uwielbiam podróżować, chodzić do kina, teatru, uprawiać sporty itp aż do następnej fazy... mam takie rozdwojenie, lubię skrajności

Gość nepheliaaa
mozna powiedziec sasiadowi dzien dobry- i wejsc sobie do domu -i wsio cały swiat

Gość nepheliaaa
przez tysiaclecia baby-arystokratki mieszczki chlopki-niemal wszystkie spotykały sie w swym gronie na robotach ręcznych, darciu pierza , tkaniu gotowaniu-ja bym chyba sie zerzygała na takie cos i ciesze sie ze nie zyje w minionych epokach

Gość nephelia
generalnie trzeba sie trzymac od ludzi z daleka,ale zamykac sie całkowicie w domu to przesada

Gość nepheliaaa
cwiczenie w grupie kobiet przerobiłam w szkole na WF ie - i nigdy wiecej

Gość nepheliaaa
smiec mi sie chce gdy czytam madrosci -ze kobiety ze swej natury sa stworzone do zycia we wspolnocie kobiecej , zwierzania sie, dzielenia wymieniania doswiadczeniami-hahha-ja tak nigdy nie miałam-nie lubie kobiet

Gość nepheliaaa
nie wierze w kobieca przyjazn i solidarnosc-w szkole widzialam duzo przyjacileczek cos ie trzymały za rączki chichotały w kącie i za plecami robiły świństwa

Gość nephelia
a co lubisz,prócz siedzenia w domu?

Gość do nephelii
to rzygaj- moze ci ulzy :P a poza tym to jestes kolejnym pustym projektem.

Gość nepheliaaa
kocham ksiązki-i joge-cwicze ja w domu z ksiązek

Gość sexii
Wpadka Dody, .nie bez podowuu ludzie mowia ze ma za skromny ubior..Podczas wystepu wypadly jej piersi zza koszulki sami zobaczcie hehe http://kfd.pl/s/wpadkaa

Gość nepheliaaa
chodzenie do roboty(jesli ktos pracuje) do lekarza, dentysty urzędu sklepówna poczte-do szkoły na uczelnie-jest zwykle konieczne do zycia i nawet mizantrop sie od tego nie mignie -kto nie ma prawa jazdy lub samochodu to musi meczyc sie w srodkach komunikacji-ale wczasy wycieczki pielgrzymki spacery, sporty na wolnym powietrzu chodzenie do wyzej wymienionych miejsc wiąze sie z kontaktem z ludzmi-i nie jest konieczne do zycia

Gość nepheliaaa
smiac mi sie chce gdy w reportazach o sanatoriach czytam -ja narzekałąm du lekarza ze mnie kregosłup boli, i dał mi skierowanie-w sanatorium to ja mam kontakt z ludzmi

Gość nephelia
a tu jestes zeby wykrzyczec swoje frustracje? znajdz sobie kogoś,ruchnij się i spojrzysz na świat inaczej

Gość nepheliaaa
w sanatoriach i domach wczasowych ,SPA jesli ktos jedzie solo to musi dzielic pokoj z obca osoba-brrr

Gość nepheliaaa
uwazam ze najlepszym przyjacielem to powinien byc partner(mąz) dla faceta partnerka (zona )a potem pieniądze , komputer , tivi ksiązki- kolejnosc dowoln a-na ludziach i pustym zyciu towarzyskim mozna sie zawiesc gorzko

Gość nepheliaaa
ale ja takie podejscie mam od podstawówki a może nawet od przedszkola-to nie sa frustracje tylko charakter odwieczny i niezmienny-jestem domatorka i antypodrózniczka

Bardzo lubię spędzać czas w domu ponieważ człowiek w ten sposób dużo może zaoszczędzić, a wychodzę jak np szwagier z dziewczyną postawią ewentualnie kiedy moja mam nas zaprasza. Teściowa nie będę wspominać bo to sknera

Gość nephelia
i bardzo dobrze,tak trzymaj i bądz szczęśliwa