Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nephelia

Jestem totalna domatorka i antypodrózniczką a wy/?

Polecane posty

Gość gość
jestem bardzo szczesliwa- i lubie ogladac kanaly o geografi, podrózach ale nigdy bym nie chciala tam pojechac i miec kontakt z tlumami ludzi

Gość niio
wiesz fakt ludzie są podli ,szczegolnie w tych czasach każdy mysli tylko o swoim tyłku .Ale ja bym tak nie mogła w domu non stop poza praca i jakimis tam zakupami .Moze Ty masz jakąś fobie ??ktoś ci kiedyś coś zrobił???

Gość gość
taki mam charakter od zawsze- nie lubie tlumow , kocham byc w domu a caly swiat to mozna zobaczyc sobie w telewizji lub w kompie

Gość niio
Ty nawet nie odpiszujesz na podstawowe pytania.Caly czas tylko to samo odpisujesz

Gość gość
latem miliony ludzi ekscytuja sie dokąd pojechac nad morze i w gory a zima na narty-ja nie mam takich dylematow na szczescie

Gość Ty nie masz dylematów własnych
opinii, przezyć, doświadczeń. Takie życie na kredyt i łykanie przez szybkę cudzego zycia. Na własnośc masz tylko wlasne fobie, i obawiam się, chorobę psychiczną.

Gość niio
odpowiedz na powyższe pytania

Gość Ty nie masz dylemtów własnych
Niekoniecznie ktos musiał jej cokolwiek zrobic. Po prostu była zbyt mało wazna dla osób znajdujących się w jej zyciu by ktokolwiek dostrzegł jej dysfunkcje. A te- nie leczone- zmieniają sie w fobie, które są coraz silniejsze. I tak zyje jałowym zyciem- cudzymi doświadczeniami, wspomnieniami, spostrzeżeniami i opiniami. Jest wtórnikiem, sobowtórniakiem