Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przemyślenia a

Dlaczego tu tyle ciap pisze, że są "normalnymi facetami"? Płaczą jak to źle mają

Polecane posty

Gość przemyślenia a

Czasem myślę że piszą to 2 osoby może nawet jedna. No "panowie" jakbyście byli tacy normalni to byście nie mieli z kobietami problemów :p A zaraz się zacznie szopka z tymi teksami "jak ja porządny jestem, a żadna mnie nie chce" :D

Gość przemyślenia a
tak, mój jest szefem mafii :D

Gość jakbyście wybierały
normalnych facetów to mielibyśmy dawno partnerkę. A wy nie gadałybyście, że każdy facet zdradzi, że świnia itp.

Tak jak to było w Chłopaki nie płaczą, co Pazura tam mówił, że babie trzeba założyć chomąto. Agresywni goście mają respekt kobiet i one robią to co oni chcą. A normalni, kulturalni faceci są przez kobiety pogardzani i traktowani aseksualnie. Wszystko w temacie.

Gość kto tu płacze, że ma źle
masz jakieś zwidy kobieto. Oni piszą, że ich to denerwuje i słusznie piszą, Bo ile to gadacie, że faceci tacy źli zdradzają, biją, poniżają, nie szanują, zostawiają z dzieckiem jakoś nieliczne kobiety wybierają normalnych facetów i takich problemów nie mają.

Gość 34utigh
Lars Ulrich* Wampir z Bytowa też mówił że jest normalny Najlepiej sobie usiąść na doopie i marudzić na kafe 90 Lars imbecylu niedorozwinięty nikt nie marudzi tylko w innym temacie napisali, że ich to denerwuje a to co innego. Lepiej się nie odzywaj bo widać, że nie kumasz nic z rana idź spać albo lekcje odrób do szkoły.

Jak was to denerwuje to trudno, nic z tym nie zrobicie. Na kafe raczej przychodzą osoby by się wyżalić i ich problem trzeba rozumieć (pomijając prowokacje) a to że jednemu z drugim nie wychodzi z kobietami i tak to sobie tłumaczą to inna bajka

Gość Racja Lars
👄

Gość Racja Lars
kultura u faceta to podstawa! Ale też nie można przesadzać -.-

Gość a ciebie by nie denerwowało
jak kobiety wybaczają burakom gdy są bite, zdradzane a na końcu i tak ty też dostajesz wiadrem pomyj. Mnie osobiście też to denerwuje bo takich sobie facetów wybierają i zamiast narzekać na SWÓj błąd czy decyzje to nazywają brutalami, chamami itp. wszystkich facetów nawet tych, których nie wybrały.

Miłość jest ślepa :p ja też byłem zakochany w dziewczynie która mnie nie szanowała, dajcie spokój. Poza tym większosć dziewczyn ma normalnych facetów. Fakt tu dużo takich tematów, czesć to prowokacje, ale część na pewno jest prawdziwa. Taka już jest miłość. Kocha się kogoś pomimo wszystko.

Gość dsfs
Normalny facet to facet, który potrafi zapewnić byt rodzinie, pewny siebie, ambitny, zaradny. 8 Normalna kobieta to też kobieta, która potrafi zapewnić byt rodzinie, pewna siebie, ambitna, zaradna. I na pewno nie taka co wybiera sobie złych facetów a później się wszędzie, żali jacy to faceci źli.

Gość dsfs
Wszyscy wy macie problemy emocjonalne i nie nadajecie się do życia we dwoje. 9 Wy jak widać też skoro ciągle narzekacie jacy to źli są wasi faceci i przy tym obrażacie również tych, których nie wybrałyście.

Gość grrrrr
już brak wam usprawiedliwień nieudacznicy :D?

Gość Skoro niby wybieracie tych
normalnych facetów to czemu tak wszędzie (nie tylko tu na forum), że facet to świnia, łajdak, cham itd. Nie ma innego wytłumaczenia jak to, że większość z was takich sobie świadomie wybiera.

Gość Skoro niby wybieracie tych
grrrrr już brak wam usprawiedliwień nieudacznicy ?0 Nam? heh to Wy nieudolnie próbujecie wmówić, że wybieracie normalnego faceta a później wam go ktoś podmienia z dnia na dzień,.

Gość przemyślenia a
no bo generalnie facet to gówno, a meżczyzn jest mało :p a to że ty piszesz że ty jesteś normalny dziubuś to akurat jest najmniej ważne :D

Gość przemyślenia a
Ja akurat mam mężczyznę ;) no ale na kafe wiele takich łajz co tu płaczą non stop jak to źle oni maja a te kobiety takie złe. Bardzo męska postawa

Gość Natalka 84848
argumenty typu świnia, łajdak, cham, to brak argumentów. Buractwo po pewnym czasie wychodzi z prawie każdego faceta, a to za sprawą testosteronu. Różnimy się biologicznie. Kobiety szukają stabilizacji, a faceci niekoniecznie. No, ale lepiej mieć zaradną świnię niż świnię, którą jeszcze kobieta ma utrzymywać.

Nie ma co sie spinać, miejcie to gdzieś co ktoś tam mówi (mówię tu do obu płci) prawda jest taka że jak facet jest rzeczywiście fajny to będzie miał super dziewczynę prędzej czy później. W drugą stronę to samo. Nie ma co sie sugerować kafe czy tym co ktoś tam mówi czy jakimiś mitami

Gość Natalka 84848
a ta męska ciota co pisze, że inni faceci to chamy, świnie, itp., to jestem przekonana, że on sam też jest taki sam. Najłatwiej oceniać innych a samemu swoich wad nie widzieć.

Gość zoolog
krwawy edward też mówi o sobie ze jest normalny, szkoda ze tego nie widać

Gość frozen throne
tylko dlaczego te najpiękniejsze kobiety nigdy nie są normalne? ;)

@Wszystkie męskie cipy: no i własnie pokazałaś,jak chybione są stereotypy;czasem zaradny facet,zarabiający przyzwoicie,też musi gdzieś odreagować (taki wentyl bezpieczeństwa,zwłaszcza jak nie cierpi na nadmiar kumpli i przyjaciółek w realu).Przykład: moja skromna osoba: daję radę i dziś na 99% czeka mnie miły wieczór (ten 1% zostawiam na zdarzenia drogowe :O) i to bynajmniej nie solo.No,ale muszę lecieć ;)

Gość do Looooser
jak Ty jesteś normalny, to ja jestem baletnicą.

Gość do xXxXxXxTtTtTt
Twoja skromna osoba? bo co? Ta Twoja skromność, bo po prostu inaczej nazwana nieśmiałość, brak polotu, pomysłów, depresja. To wcale nie jest żadna zaleta. To duży problem. Skromny, bo nie masz auta, mieszkania, chodzisz w ciuchach sprzed 10 lat, nie potrafisz odezwać się w towarzystwie. To prostu niezaradność i bierność. Żadna tam skromność!