Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przemyślenia a

Dlaczego tu tyle ciap pisze, że są "normalnymi facetami"? Płaczą jak to źle mają

Polecane posty

Gość drill boy
czy facet mający na koncie 600tys. ale chodzący w ciuchach z lumpexu, jeżdżący maluchem z 89roku i mieszkający w slumsach jest NIEZARADNY czy OSZCZĘDNY?

Gość Mechanik ale żeś
drill boy jest zwykłą sknerą.

Gość drill boy
ku r wa, mówisz o moim ojcu!

Gość a te 600 tys. to coś naprawdę
niedościgniętego? To zależy od wieku, skąd te pieniądze, od tego czy masz mieszkanie a może mieszkasz z mamusią, czy masz pracę. Ja mam na koncie trzy razy więcej i jestem kobietą i wcale nie uważam, ze to jakieś bogactwo, a facecik co się tym chwali, to jest żałosny.

Gość a te 600 tys. to coś naprawdę
taki facet mieszkający w slamsach ma nierówno pod sufitem.

Gość Kasia948484
to jest skrajne sknerstwo, to nawet już choroba, ale żadna oszczędność

Gość Mechanik ale żeś
Mój ojciec jeździ nową BMW coupe, ma firmę inżynierską, ubiera się wystrzałowo. Ale sknerzy na rodzinę, a ja gdyby nie praca mojej mamy i moje dorabianie jako studentka, chodziłabym w podartych ciuchach, mając bogatego tatę:)

Gość dsfsfs
wszystkie meskie cipy "bo gdyby tak nie było, to wiele kobiet doskonale radziłoby samodzielnie i nie wiązałyby się z facetami, a dziecko to można i przez in vitro sobie zrobić... Amen. " chdsu Czyli kobiety wiążą się tylko po to by je ktoś utrzymywał no brawo dzięki za przyznanie się :P

Dwóch na forum beczy a ponieważ tylko oni zakładają o tym tematy to szmaty czytają i się bulwersują :D ­ I faktycznie, człowieka szlag trafia jak dochodzi do wniosku, że jego jedynym przestępstwem jest to, że jest nudny. Po pewnym czasie wszystko w nim siada i jest jak fabryka w której odłączono prąd. ­ Dziewczyny mają łatwiej już od momentu gdy urosną im cycki. Gdy potencjalnych adoratorów mnóstwo to można kręcić nosem na każdego. W wieku 16-17 lat panny mają taką wartość jak facet co harował na studiach, potem jeszcze samodzielnie się kształcił w swoim zakresie po godzinach aby w końcu dostać swoją wymarzoną pracę i aby móc dzięki niej realizować swoje pasje.

Gość grrrrr
darker jak zwykle popis prostactwa :p Ojojo jak to ty masz ciężko w życiu :D:D:D

Gość dziewczyny małą łatwiej=
no a jakoś inni na to nawet uwagi nie zwracają :p a to że jesteś nudny to chyba twoja najmniejsza wada z wielu

Gość trh6t
Natalka 84848 "argumenty typu świnia, łajdak, cham, to brak argumentów. Buractwo po pewnym czasie wychodzi z prawie każdego faceta, a to za sprawą testosteronu. Różnimy się biologicznie. Kobiety szukają stabilizacji, a faceci niekoniecznie. No, ale lepiej mieć zaradną świnię niż świnię, którą jeszcze kobieta ma utrzymywać." 0 Kolejna inteligentna inaczej kobieta. Wskazujesz, że każdy facet to świnia, łajdak, cham: "Buractwo po pewnym czasie wychodzi z prawie każdego faceta" - i tu widać na jakich facetów lecisz i jacy Ci się podobają skoro innych facetów nie zauważasz. piszesz: "Kobiety szukają stabilizacji, a faceci niekoniecznie", jakiej stabilizacji? Dziś większość kobiet woli życie w konkubinacie i często szukają właśnie niestabilnych facetów - "szalonych" tylko tak około 30 wam się włącza czerwona lampka, że już czas znaleźć normalnego faceta a ten, z którym jesteście zaczyna wam się objawiać niedojrzały i nieodpowiedzialny i później są żale typu: facet mnie zostawił z dzieckiem, mój facet nic nie pomaga mi w domu, mój facet ciągle imprezuje itp. Wasze ocenianie mężczyzn zmienia się z wiekiem. Większość z was do 30 nie wybiera normalnego faceta bo taki jest według was nudny a ten zły jest ok bo daje emocje tylko, że te emocje są negatywne ale co tam.

Gość chora służba zdrowia
racja 🖐️ 🌻

Gość Niby dlaczego nas to nie
dotyczy? Też chcemy związku ale normalnego opartego na wzajemnej miłości i szacunku. Tylko czemu mamy czekać aż kobiety wystarczająco dojrzeją by to zrozumieć? To jest denerwujące, że kobiety po fakcie dopiero myślą nad tym z kim są i zamiast przyznać się do błędnej decyzji obwiniają wszystkich mężczyzn przez to jak zachował się ten, którego wybrały świadomie.

Gość lsicofcib
Widze większość z was chciałaby kary śmierci za spokojność, brak poczucia humoru, i brak bezczelności w życiu! Presja społeczna że 99/: kobiet bierze za partnera chama, co wszystko załatwia krzykiem i bezczelnością

Gość Niby dlaczego nas to nie
Lars Ulrich* musisz źle szukać net czy dyskoteka? 0 No może i w złych miejscach szukam ale gdzie zatem szukać 20-24 kobiet ? I do tego jeszcze wolnych aktualnie.

Gość CEB53T
większość fajnych lasek podobnie jak facetów jest zajętych od dawna :D Czyli chyba tacy fajni i dobrzy to nie jesteście

"Czyli chyba tacy fajni i dobrzy to nie jesteście" ­ Tłumaczenie: za biedni. :D

Gość CEB53T
najlepiej aby to dziewczyna nie miała żadnych wymagań :D

Gość ergfr
CEB53T większość fajnych lasek podobnie jak facetów jest zajętych od dawna Czyli chyba tacy fajni i dobrzy to nie jesteście09 98 Pamiętaj kobieta stoi i czeka aż facet podejdzie i wybiera facet wybiera do której zagada Fajny facet może być sam fajna kobieta nigdy nie jest sama

Gość CEB53T
czasem jest, nigdy nie ma reguł w tych sprawach

Gość ergfr
fajna kobieta zawsze ma kogoś jeśli nawet czasem jest sama to znaczy, że nie jest fajna.

Gość ej prawiku
waliłeś już dziś?

Do kretyna/kretynki,który/która do mnie zaadresował(a) swojego posta: tak się sklada, "genialna" istoto,że mam własne mieszkanie,auta nie bo po co jak jest służbowe,a ciuchy wyłącznie z lat 2012 i 2013. Wiec pomyśl zanim napiszesz;to nie boli!

Gość do xXxXxXxTtTtTt
wylazł z Ciebie cham, cipa-cham

Gość ergfr
widzę usunęli wpis bo prawdziwy :P Jak kobieta jest fajna to zawsze kogoś ma i nigdy nie jest sama