Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Heisses Herz

Zakatek spokoju

Polecane posty

Gość ooooooo hhhhhhhh
ja chce goraca czekolade , cos kiepska noc mialam, nic nie pospalam ehhh

Dziewczyny ja ide sie wykapac i moze jakis wieczorny seans filmowy sobie zrobie :) moj dzis przyjezdza z aukcji wiec wkoncu bede miala podusie do przytulenia hehehe:)

Hej, ja piję kawę do późnego śniadania:) czyżby wiosna zaglądała? Słońce pięknie świeci, też chyba wyciągnę moją sunię na długi spacer :)

No to sie pochwale dolaczyl wkoncu do nas nowy mieszkaniec farmy:) maly strus:). Co do kilogramow , ja cwiczylam p90x i kg sama uciekly a i przyjemnosc mialam wielka :)

Gratuluję małego strusia :).Ja z kolei chciałabym trochę przytyć,po świętach mam nieco więcej ciałka ale jednak nadal ciuchy wiszą jak na wieszaku ;)

Teqi witaj o jak masz fajnie , ze nie musisz patrzec na to co jesz, ja wsumie teraz tez jakosc trzymam wage. U nas dochodzi 23 w nocy, mojego jeszcze nie ma , niestety tutaj to normalne zawsze cos na drodze sie wydarzy, ale dzwonil i za jakies 2 godz bedzie wiec pozostaje czekac. Co do strusia tez sie ciesze, tu codzien cos sie kluje cieli zrebi hehehe, Poczatki byly dla mnie ciezkie , wczesne wstawanie , pozno spanie, teraz juz po latach jakos idzie. Dzien strasznie szybko mija, pracy po lokcie codzien. Ale jak mysle wstecz nie zamienilabym tego miejsca na zadne inne:)

Kotka my tez mamy swietna pogode chlodno troszke to tylko 16 stopni jutro ma byc 22 stopnie zobaczymy czy tak bedzie smieje sie z mojego bo on to potrafi pogode przewidziec prawie co do stopnia, wkoncu sie tu urodzil i przez lata wychowal, ja to tam taki obcy heheheh

Gość ooooooo hhhhhhhh
ale masz fajnie heheh ja tez chce do ciepelka

Gość ooooooo hhhhhhhh
ja wsumie baraniny tez nie znosze , dla mnie za slodka

Gość ooooooo hhhhhhhh
ja tez kotka wszystko co sie nieruchome na talerzu zjem z mila checia :)

Witajcie, stawiam wam poranna kawe u mnie popoludniowa. U nas 20 stopni, wiaterek maly. Noc byla pelna wrazen, przyjelam wkoncu zareczyny. Przemyslalam wszystko i czas wkoncu zapomniec o przeszlosci i strachu, o tym , ze moze sie cos powtorzyc. Wiec od nocy jestem narzeczona:) Czas zrobic krok do przodu.

Gość ooooooo hhhhhhhh
ooo bede pierwsza gratulacje, pewnie masz racje najlepiej zostawic przeszlosc za soba i nie odwracac sie, nie patrzec na to co bylo. kiedy slub jak to u was jest wogole. jeszcze raz gratuluje :) i powodzenia

oooooo hhhhhhhh Dziekuje bardzo, by cokolwiek myslec o slubie musze najpierw wszystkie papiery z Pl zalatwic, ktore beda mi potrzebne , wiec potrwa to troche napewno. Tak wlasnie tez dobrze mysle , ze przeszlosc trzeba zostawic i nie myslec o niej tylko o przyszlosci i o tym co bedzie

Mimi takze dziekuje Moj sie wkoncu doczekal, nawet sam pytal czy u nas w Pl to normalne ze trzymamy mezczyzn w niepewnosci tak dlugo,ze musza czekac hehehe. On zna cala moja sytuacje z wczesniej i wie , ze ja to taki unikat. No ale wkoncu sie doczekal.

Mimi Gotowa ciezko powiedziec, mysle , ze dojzalam do decyzji zmiany czegos, wiesz ciezko mi sie bylo pozbierac po tym wszystkim co sie stalo. Ale kocham partnera, w glebi serca wiem , ze to ten oczywiscie o ile mozna byc czegos pewnym, jak wiemy zycie plata figle, ale na ten czas jestem pewna co przyszlosc przyniesie zobaczymy. Poprostu potrafie sobie wyobrazic zycie tutaj na stale.

Gość ooooooo hhhhhhhh
bedzie dobrze

Dziewczyny te ktore sa mezatkami lub w wolnym zwiazku, mam pytanie czy bylyscie pewne, ze to ten? ze to z nim chcecie spedzic zycie? czy poprostu dalyscie zyciu wolna reke wyboru na zasadzie co bedzie to bedzie??