Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Heisses Herz

Zakatek spokoju

Polecane posty

Gość aaaaammmmmma
To pewnie tez nie ty 10:54 [zgłoś do usunięcia] Heisses Herz skoro czepiasz sie go o wszystko to sie nie dziwie ze nie chce mu sie niczgo robic, tez by mi sie nie chcialo dziwna jestes nie pracujesz i nie zajmiesz sie niczym , wszystko tylko ty i ty ty bierzesz i dkladasz, wogole nie wiesz jak powinno zycie w zwiazku wygladac, i nie moiw tego tylko ja ale jak inni tutaj. Nikt nie mowi o uslugiwaniu, ale ty tylko wymagasz, nie moglabym zyc z taka osoba jak ty. w przeciwienstwoe do ciebie ja pracuje zawodowo i po pracu gotuje sprzatam i nie mam z tym problemu, do tegop jeszcze dzieci wiec niewiem co ty masz za problem odlozyc maszynke do olenia czy umyc talerze . naprawde zastanow sie nad soba

Gość aaaaammmmmma
Australii sie jej zachcialo. Dobre sobie hehe. Gdybys miala nick pomaranczowy to jeszcze by szlo sie nabrac. Ale dwie osoby nie moga miec takiego samego CZARNEGO nicka . Na drugi raz wymysl cos lepszego.

Gość i juz usuniete__a niby nie ona
17:50 [zgłoś do usunięcia] Heisses Herz my z mezem juz 3 rok staran, z pierwsza corka nie bylo problemu , a teraz z drugim niestety jest

Gość frt
Niestety heisses uczuleni po joannie teraz sprawdzammy. Okazuje sie ze jestes rownie klamliwa jak ona.takze topik uwazam za zamkniety.

Gość hahahahaha hihijihihih i huk
Kazdy wie ze to tska sobie ja byla, i zalozyla nowy nik, ktorego zapomniala zmienic. Po co by hasses mislaby sie udzielac na in vitro skoro jest zdrowa nir ma dzieci. Ja nie mam dzieci i na tym temacie sie nie udzielam.

Przykre jednak jest, że doradzałaś Teqi, aby postąpiła tak jak Ty. Pomimo tego, że sama nigdy nigdzie przed nikim nie musiałaś uciekać:( To znaczy dobrze, że nie musiałaś uciekać, ale jak teraz ustosunkować się do tych Twoich porad?;)

Gość wredna malpa to ja
I po co tak klamiesz, myslisz ze jak napiszesz kilka zdan to ktos uwierzy ze to ni ty jestes autorka tematu. Zrobilas wszystko zeby zejsc z topu joanny. Gratulki myslalam ze utrzymasz dluzej temat.

Hmmm nie wiem co napisać...Chyba już z nikim nie można normalnie popisać.Trzymajcie się

Gość wredna malpa to ja
a gdzie się podziała nasza autorka ? zwiała i podkuliła ogonek ? taka sobie ja na długo nie zatrzymałaś dziewczyn na swoim topiku , zal

Kobietki a tak szczerze czego spodziewalyscie sie po takim forum, tutaj sami bogaciz cudownym zyciem, bez problemow, nikomu nie mozna zaufac, no chyba , ze osoba okaze sie powazna i mowiaca prawde. Kazde klamstwo predzej czy pozniej wyjdzie na jaw.;) Teraz nikomu juz nie mozna zaufac tak na 100% chociaz autorka tematu byla dosc autentyczna, no ale coz komus sie bardzo nudzilo:) szkoda naprawde

Gość lililulalila
up