Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Heisses Herz

Zakatek spokoju

Polecane posty

Gość ooooooo hhhhhhhh
mi pomogły , wręcz się od nich uzalezniłam

Gość asce puszczaja nerwy
zawsze znajdzie sie taka zazdrosna lajza i musi pustoszyc temat eh aska dorosnij

Gość ooooooo hhhhhhhh
hahah ale macie na punkcie aśki fioła , każdy ją tu widzi !!!! i to się nazywa miłość :)

to sie nazywa laczenie faktow Asiu

Gość ooooooo hhhhhhhh
miłość bez wzajemności chyba :D :D :D :D :D :D

asiu tak kocham cie ponad wszystko

Witam u was pozna noca ja popijam kawe i zaraz za prace sie zabieram. Oj widze, ze komus sie nudzi hehe.:) Zycze wam slodkich snow :)

Dzień dobry :) Herz widzę,że ciężko pracujesz :).Ja też mam właśnie przerwę na kawę.Nie mogłam rano wstać do pracy bo jest szaro i jakoś tak deszczowo za oknem a wieczorem coś nie mogłam zasnąć.Miłego dnia i też po malutku wracam do pracy 🌼

przywitam sie z wami fajnymi slowami:) Dzien dobry wieczor hehehe, mysle najbardziej odpowiednie Mimi kurcze ja tez czasami snie o strasznych rzeczach, przewaznie jak mam jakis stres , wtedy odbija sie na snie. Dzisiejsza nocke ja mialam okropna, brzuch bolal jak niewiem, spac niemoglam, moj juz lekarza chcial wzywac, ale zrobilam sobie melisy i przeszlo. Popijam poranna kawe i spadam z mama mojego wybranka po nawoz do miasta. Musze kupic jakies spodnie takze i dzis popatrzec na bilety do Polski, musze dokumenty pozalatwiac:)ale sie ciesze :) Pozatym mam prosbe na weekend chce zrobic niespodzianke mojemu i jego rodzicom i myslalam o polskim weekendzie tzn, najbardziej chodzi mi o kuchnie polska, podrzuccie jakies pomysly na typowie polskie jedzonko.:) Do tej pory nie robilam nic polskiego odkad tu jestem, i juz obiecalam , ze cos przygotuje, ale co mozna , napewno bigos , makielki, co jeszcze , bo ja wsumie nie przywiazywalam wiekszej uwagi na potrawy nacjonalne. Kurcze az wstyd :( Pozdrawiam was i zycze wam milego wieczorku:)

Gość no wlasnie askaap
Heeises a jak dlugo jestes juz w australi? Ze swoim zobaczyliscie sie dopiero tam? Wiedzialas ile Cie pracy bedzie tu czekac? Macie czas na intymnosc? Chodzi o to,ze ciezka praca,calymi dnami,jest czas na takiej farmie o mala romantycznosc,wieczory we dwoje?

Leci trzeci rokwiec nie az tak dlugo, mojego pierwszy raz zobaczylam w Pl jak po mnie przylecial. Czas jest na romantycznosc, mimo pracy tak jak dzisiaj pobudka przed 4 ale tylko po to by wlaczyc pompy wodne i zaczac powoli dzien sniadanie kawa, troszke relaksu z rana i wtedy na wysokie obroty, sa dni gdzie jest duzo czasu dla siebie a sa dni , ze czlowiek placze ze zmeczenia, i bolu, nie jest latwo tak jak w filmach pokazuja, ale inne rzeczy wynagradzaja wszystko. Z moim czesto bierzemy sobie koszyczek i pikniki robimy. Intymnosc jest my mieszkamy na gorze jego rodzice na dole , mamy osobne wejscia, wiec nie jest zle. Jego rodzice sa normalni nie wtracaja sie nie sprawdzaja, nie mam obaw ze nagle wleca mi do pokoju. czy wiedzialam ile pracy mnie czeka? tak i to bardzop dobrze moj mi wyjasnil na samym poczatku ze za switu sie wstaja a o nocy spac sie chodzi, mowil ze nie bedzie latwo . Wiec wiedzialam co mnie czeka. Na wieczory we dwoje tez czas sie znajdzie, jak wspomnialam wczesniej , nie zawsze jest tak ze czasu nie ma.

Gość rozowa melina
Cos tu cicho, topik nie wypal. Oj oj oj pisz chociaz sama ze soba, zeby zenady nie bylo.

Gość ooooooo hhhhhhhh
tak aska, ty to masz niepokoleji, idz sie komunia lepiej zajmij, a nie lazisz i burzysz idiotko

dzien dobry:-) heissen na obiad golabki! u mnie robia furore a trudne nie sa;-) a z ciast albo piernik albo sernik. ser robisz sama pewnie, przyprawy tez znajdziesz:-) jak chcesz mam liste skladnikow.

Hej Babeczki :).Witam Was świeżo zaparzoną kawką i pięknym słońcem za oknem.Właśnie czytałam,że mamy nową planetę.Ciekawe co wykażą dalsze badania :).Miłego dnia Wam życzę i będę podczytywać bo mam wolny dzień.

Hej ja do kawki jeszcze ciasteczka maślane dorzucam :) u mnie kolejny ponury dzień, czekam na słoneczko bo liczę że samopoczucie też wtedy lepsze będzie :) Ja z tych polskich potraw to jakieś kotlety czy rosół bym dorzuciła, może szarlotkę:)

hej u nas tez ponuro, ale co tam... co do polskich potraw, rosol znaja wszedzie:-( a polskie schaboszczaki to w reszcie np europy pod nazwa kotlety wiedenskie istnieja.;-)

Dzien dobry wieczor:) Milo dziewczyny , ze odpisalyscie. Ja mam juz wieczor wolny, koniec pracy na dzis, moj przyjedzie za jakies 3 godzinki wiec mam czas na relaksik. kotka dziekuje za pomysly golabki zrobie , moglabys dac przepis na tego piernika? Teqi o kawka sie przyda:) Mimi te schaboszczaki tez zrobie choc mama mojego tez je robi tyle. Dziekuje wam za pomysly:) U mnie dziec nawet super, kupilam spodnie jestem zadowolona, na farmie ogarniete , pozniej tylko musze pompy wylaczyc, ale to za jakies 3 godzinki, przed spaniem. Mam ochote na lody czekoladowe i chyba sobie zjem , czestuje:)

Gość ooooooo hhhhhhhh
mozesz jeszcze zrobic zurek, ale nie jestem pewna czy bedzie im takie cos smakowalo.

oooo hhhhhhh no wlasnie z tym zurkiem jest problem hehe ja go uwielbiam i na samym poczatku im zrobilam ale , niestety nie smakowal.

Heisses Herz daj znać co ostatecznie zrobisz i co będzie smakowało :) ja mam dziś dzień lenia, głowa mnie boli i właśnie zastanawiam się nad kolejną kawą, siedzę sobie kilka dni w domu bo mam zwolnienie, i jak nie gram w żadne gry, czasem tylko mahjong ułożę to wciągnęło mnie smurfs village :)

Mimi dam znac napewno, a glowa moze od zmiany cisnienia cie boli, albo zmeczenie pewnie. Ja poszukuje wlasnie jakiejs ciekawej ksiazki jak bede leciec do Polski, czyms trzeba bedzie sie zajac , polecacie moze jakies, gatunek niewazny, tyle zeby sie dobrze czytalo:)

ja generalnie polecam z takiej serii prawdziwych historii Złożone w Ofierze - Ann Rule, poz tym millenium czy Czyściciel Paul Cleave

i jeszcze Zanim zasnę S. J. Watson, wszystkie mi się bardzo szybko czytało :)

Gość zrobię pierogi
Zrób pierogi

Witam was:) Stawiam wam swieza kawusie,kurcze ciezka nocke mialam , niewiem czemu ale spac nie moglam, krecilam sie z boku na bok i usnac nie umialam, a dzisiaj niczym zombi, oczy same sie kleja. I ten brzuch ciagle daje o sobie znac, niczym wojna w srodku, i dziwie sie bo nie zjadlam niczego co by mi moglo zaszkodzic. Kotka spokojnie jak bedziesz miala czas to napisz. Teqi jak sie czujesz, jak samopoczucie?