Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość come join a party

mam pytanie - ludzie nieraz mówią - to słaba aktorka a to świetna - jak wy to po

Polecane posty

Gość come join a party

poznajecie? ja nie mam o aktorstwie pojecia (podejrzewam,że wiekszosc ludzi też nie) ogladam: - polskie seriale (klan, m jak milosc, pierwsza milosc) - telenowele meksykanske i peruwianskie (acoralada, proumbeso, nunca te oliviadere, cuadno enamoro, otchłan namietbosci) - polskie seriale docu crime - w11, detektywi - polskie seriale - ukryta prawda, love enter, pamietniki z wakacji, dlaczego ja,trudne sprawy i wiele filmów i nie widze roznicy miedzy aktorami i zwyklymi ludzmi, rzadko ktos "gra sztucznie" albo kiepsko... ludzie nieraz mowia"kiepska aktorka" albo"gina davies lepsza" a ja mysle WTF?! na czym polega gra aktorska? i dajcie jakies przyklady?

Wybacz, ale naprawde nie widzisz jak grają ludzie w dlaczego ja, w11 czy ukrytej prawdzie? Przeciez tego nawet aktorstwem nie idzie nazwac.

Gość come join a party
no ale czy to ich wina ? jeśli mają w ciagu 30 minut zagrac poscig itp. to musza tylko wypowiadac kwestie, nie wiem czy maja nawet jakies didaskalia - czy tylko " wypowiada kwestie nerwowo" "jaka sie "itp. chyba w produkcjach typu film reżyser daje dokładne wytyczne " patrz w niebo, zamyślona, nagle pojawia sie na twarzy usmiech, cyniczny" itp.dostaja wiecej szczegolow, maja dluzsze ujecia, nie rozumiem czemu ktos jest nazywany zlym albo dobrym aktorem, chcialabym zobczyc jakis film albo serial gdzie ta sama rola, te same sceny, ujecia, teksty sa grane przez kilka roznych osob, to by bylo ciekawe, gdzie mozna cos takiego zobaczyc?