Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kokosankakokosanka

Ja już tego w ogole nie rozumiem;/ podobno jestem bardzo ładna ale

Polecane posty

Gość huloperty
Boze widzisz a nie grzmisz.

Gość egedghedyr
ja znam taka jedna u mnie w miescie, ladna ztwarzy,wysoka, szczupla ale co ztego jak w ogole nie ma sexapilu, w dodatku glos jak chlop, zero kobiecosci , kompletnie nic ciekawego

Gość Paulina211111111111
to widocznie taka ładna nie jestes... ja mam powodzenie ,ale potem ci faceci o mnie jakoś zabiegaja ,a na Tobie chyba nie zbyt im zależy...

wszystko to co napisalas jest bez znaczenia. ale mam dla ciebie jedna rade, idac ulica podejdz do faceta i powiedz, ej zajebiscie pachniesz co to jest? albo zobaczylam sie i wiem ze to glupie ale masz zajebista fryzure, musze leciec, milego dnia... to odmieni twoje zycie, bez oczekiwan, mowisz sluchaj jestes fantastyczny i idziesz dalej... ;) ;P zobaczysz, jak nie mozesz zakopac mnie w ogrodku... :P :)

Gość kokosankakokosanka
można tak po prostu podejsc do faceta i tak zrobic? nie uzna mnie za jakąś głupią albo szalona? :P

nie uzna ja tak robie z kobietami.. . z reszta wlasnie wychodze do klubu wiec narka... ;) :P

Gość gfhsznm
kokosankakokosanka-moglabys podac gg?

Gość bahamydominikany
Ja ci powiem: jesteś ładna i być może interesująca ale nie możesz zainteresować faceta. Nie wiem czy rozumiesz. Po prostu możesz być piękna, mądra ale nie masz tego czegoś żeby facet uznał cię za interesująca babke i chciał poznawać dalej. Może jestes nieśmiała. Nie wiem.

Gość pierdolenie o szopenie ...
jeśli dziewczyna jest ładna i inteligentna to znajdzie sie grupa facetów ,którzy beda chcieli z nia byc