Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość opsjannuniaki

To chyba chora psychiczna? zna sie ktoś na tym...co mi może być?

Polecane posty

Gość opsjannuniaki

mam różne myśli, ale najgorsze są te, gdy myślę,że nie warto nic robić bo i tak nic mi nie wyjdzie i bede nikim,,,to nie jak depresja, bo to nie jest że nie bede mieć kasy pracy czy faceta tylko raczej myśl, że nie zwiedze całego świata, nie przeżyję wielu przygód i nie napiszę książki to mnie przeraża, jak pomyślę że nic mi sie nie uda wielkiego to myślę,że któregoś dnia się zabiję i nie bede miała tego świadomości to jakaś obsesja

Gość pola3
tez tak mialam ale rodzice mnie zmuszali do podejscia do matury, lekcjach spiewu i jazdy na nartach. Teraz im to zawdzieczam. Moze porozmawiaj z khms bliskim, siostra, przyjaciolka. Rob wieksznsc rzeczy w grupach. To pomaga

Gość opsjannuniaki
mature juz zdalam, takie proste rzeczy wychodza mi, ale tu nie chodzi o to co kazdy ma tylko o bycie wyjatkowym, chcalabym pozac grupe poetow, rozmawiac o wierszach itp. ale te osoby co znam to egzaltowane idiotki :( pisza wierszydla z rymami typu "ciebie-siebie" "chce myslec o tobie gdy zasypiam" to jest dno!! JA CHCE POZNAC BAUDELEIRA, VERLAINA, BYRONA :(

Gość faaartowna
Ciężko ci będzie ich poznać, bo juz nie żyją. :D Doceniam jednak miłosniczkę Verlaina, bo to mój ukochany poeta. "Jam cesarstwo u schyłku wielkiego konania...". :) Moja droga, piękna i poezji szukaj w sobie, bo jak tam nie znajdziesz, to nigdzie. A tzw. bohema artystyczna to sa często, a nawet zawsze ludzie afektowani, zmanierowani i niewiele warci. Akurat ja znam to środowisko. :)