Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość a mam 28 lat

Bez ślubu, a dziecko - matka mnie zamęczy.

Polecane posty

Gość Normalny.y
a co to jest " nuk " ? :D:D

Gość Normalny.y
Kotka33 to bardzo dobrze, że Cię rodzice wychowali:) Szkoda tylko, że nie nauczyli Cię ortografii:)

Gość jjjjjjjjgfdft
hhhk

Gość jjjjjjjjgfdft
Kotka i Jagoda to ta sama osoba, a co to NUK??? Taka firma jesy xD

Jeśli masz coś do mnie to naucz się kultury. Swój pogląd na świat mogę mieć taki jaki mi się podoba. Nie interesuje mnie twoje zdanie i twój pogląd że sex przed zawarciem małżeństwa jest dobry! Ta dziewucha jest żywym przykładem na to. Nie ma chłopa, matka za nią zwyczajnie wstydzi się i jeszcze jest na jej utrzymaniu. Płodzić każdy może ale po slubie a nie przed!

nigdy zle nie mowie o swojej rodzinie juz zwlaszcza o moim mezu. 1 dla was jestem zla bo mam swoje zasdy ktorych sie trzymam. :) mam gdzies to co o mnie mowia w necie jak i w realu. zyjecie jak psy na kupie kazdy sie bzyka z kazdym, rozwody, zdrady itp w mojej rodzinie i ogolnie w moim otoczeniu nei ma ani jednego rozwodu, ludzie sa ze soba szczesliwi a jesli jest cos nie tak to staraja sie to zlatwiac rozmowa , zrozumeiniem drugiej strony a na kafe to w takim przypadku od razu czytam -rzuc go, rozwiedz sie , poszukaj kogos lepszego itp.

Gość Normalny.y
Jeżeli Ty możesz mieć pogląd na świat taki jaki chcesz, to inni też mogą mieć swój pogląd na świat taki jaki chcą:) Dlatego nie Tobie jest oceniać, czy zachowanie Autorki jest moralne czy nie. No i co to jest " nuk " ? :D

Mogłam źle napisać i nie łap mnie za słówka. Tak składa się że nic złego dziewuszynie nie napisałam. Pokazałam jej prawdę a widać prawda boli. Jak ktoś rozkłada nogi później ma z tego tylko kłopty koniec tematu. Nie mam zamiaru z tobą wdawać się w rozmowy, które nic nie dają.

Gość Normalny.y
Napisałaś Autorce, że wstydem jest mieć dziecko bez ślubu. A dla mnie wstydem jest nie znać podstawowych zasad ortografii i pisać " nuk " zamiast "nóg". Takie błędy ortograficzne świadczą o twym nieuctwie i awersji do czytania, czyli o ogólnej płyciźnie umysłowej. To jest wstyd, bo z takim człowiekiem jak Ty - można jedynie pogadać (nie porozmawiać) najwyżej o pogodzie. Miłego popołudnia:)

Wstyd to być w ciąży i być na utrzymaniu matki. To jest wstyd a nie moja ortografia. Mogłam zapomnieć i za szybko pisałam. Mało wazne. Nie porównuj tego do rozkładania nóg a później jęczenia bo matka jest zła. Wolę mieć problemy z ortografią ale nie jestem na utrzymaniu matki i jeszcze mam pretensje. Kasy nie mają ale na dziecko siłę umieli znaleść

Gość 8765
JAGODA tak sobie mysle, ze ty nalezysz to tych WIELKICH katolikow co to siedza w pierwszej lawce w niedziele, a tak to by blizniego w lyzce wody utopili. moja babcia tez tak gadala jak ty, ze jak to slub cywilny?? dziecko bez slubu?? tak nie mozna, nie wolno!! a potem sie dowiedzialam, ze sama wyszla za maz w wieku 17 lat a moja ciocia urodzila sie "wczesniakiem" sama uprawialam seks ze swoim chlopakiem dlugo przed slubem i teraz juz jestesmy 5 lat po tym sakramencie i jestesmy naprawde szczesliwi. wiec uwierz mi, ze miedzy ladacznica a kobieta uprawiajaca seks ze swoim ukochanym jest ogromna przepasc.

Normalny.y, sex przedmalzenski to tak jak jedzenie deseru przed obiadem. Jak sie nazresz przed to potem nie bedziesz mogl obiadu zjesc a na dodatek jesczze cie zemndli. A jak poczekasz to noc poslubna smakuje lepiej. A podroz poslubna z panna uzywana jak stara koszula? fuj

8765, jak jestem katoliczka to na 100% jestem taka zaklamana jak twoja babcia :D A swoja droga znasz takie przyslowie "Niedaleko pada jablko od jabloni" na twoim przykladzie widac, ze wnuczki wdaja sie w swoje babcie :D

Gość jjjjmnfyjh
jhh

Jagoda tu nie ma co rozmawiać. Jak on może sex i sypianie przed ślubem porównywać do pisowni czy innych rzeczy. Prawda jest taka że dziewucha miała siłę robić dziecko i rozkładać nogi. Teraz nie ma siły aby iść na swoje

Gość autorko!
Autorko powiem ci że ją z narzeczonym mieszkam od killku lat. Jakis czas temu postanowiliśmy, że czas na dziecko. Starania trwały kilka miesięcy, w międzyczasie narzeczony się oświadczył, a ją oswiadczyny przyjelam. Zaznaczyylam jednak, że do ślubu mi się nie śpieszy. Jakis czas po zareczynach okazało się że jestem w ciazy i co? I nic. Fakt ciazy nie zmienia mojego pofejscia - nie chce narazie ślubu i tyle. Na dziecko czekamy, jesteśmy razem, a ślubu nie bierzemy. Moze kiedyś zechce zalegalizować związek, ale poki co nie mam na to ochoty. A rodzice? Szczęśliwie dla nich nie ma problemu - widzą, że się kochamy, chcemy być razem i to dla nich najważniejsze. A co do gadania, że się znudzi i pójdzie do innej, to powiedzcie proszę co w takim wypadku zmienilby ślub? Mało jest rozwodów i zdrad? Jak facet chce szaleć na boku to bedzie to robił i ślub lub jego brak nic tu nie zmieni.

DO: autorko!, no pewnie! Coco jumbo i do przodu! :O Kto by sie tam przejmowal mieszkaniem bez slubu, ciaza i tym wszytskim. A po co. Tylko ja sie pytam po cholere planujesz slub, dziecko pewnie tez bdziesz chciala ochrzcic i wtedy zalozysz topik pt: " Ksiadz nie chce ochrzcic mi dziecka"

Po co ślub zawsze mozna dziecko oddać! Po co kościół, przysięga jak i tak może zdradzać. Moja mama żyje od początku z moim ojcem ale co tam dziś każdy jest nowoczesny. Ślub dziś to kicha najlepiej żyć w grzechu

Gość Chusteczkaa
A my z mężem w ogóle nie będziemy chrzcić swojego dziecka. Oboje jesteśmy innych wyznań i doszliśmy do wniosku, że najsprawiedliwiej będzie jak nasze dziecko samo zdecyduje, jak dorośnie - jaką religię chce wyznawać.

Chusteczkaa, a wez Ty ciemna maso uzyj mozgu , chociaz troche , nieduzo zeby ci sie resztki zwojow mozgowych nie przegrzaly. Po cholere masz chcrzcic dziecko w KK jesli jestes niewierzaca? To tak jakby moje dziecko ktos chcial poddawac rytualom w np buddyzmie. Ty myslisz chociaz troche ?

mnie wkurzają matki z nieformalnych związków nie dlatego, że nie mają ślubu tylko, że na swoim "samotnym macierzyństwie" lecą przez kilka lat : w zeznaniach podatkowych, w instytucjach i przede wszystkim przy składaniu wniosków o przyjęcie do przedszkola i żłobka.

Gość Chusteczkaa
jagoda Widzę że jak na typową kretynkę przystało nie jestes w stanie sobie przypomnieć o co chodziło na początku zdania wielokrotnie złożonego, czytając jego koniec. W jaki sposób wymagać od takich ludzi jak Ty, aby prawidłowo oceniali spójność logiczną całego akapitu albo nawet tekstu? Nigdzie nie napisałam, że nie jestem Katoliczką, tylko że ja i mój mąż jesteśmy różnych wyznań.

Gość Chusteczkaa
Nigdzie nie napisałam że jestem niewierząca, co za kretynka z Ciebie - Jagoda.

Gość Chusteczkaa
jagoda JAk na typową kretynkę przystało, nie jesteś w stanie się nawet merytorycznie wypowiedzieć, tylko kwitujesz to frazesem :i tak jesteś ciemna masa". Co za kretynka z Ciebie:)

Chusteczkaa, nie dosc zes kurewka to jeszcze ptasi mozdzek. Ale cie widze rozzsloscilam, az sie powtarzasz :D

Gość Chusteczkaa
Jagoda Kurewka to Twoja matka, prostaczko :) Miłego wieczoru

Ze tez od razu ci na mysl przyszla matka :D chyba o swojej piszesz bo nie mailas chyba zbyt dobrego przykladu z jej strony. :D Idz juz , idz! Bo sie strasznie wkurzylas, az ci para uszami wychodzi :D

Gość Chusteczkaa
Ja jestem wyluzuowana:) A pisałam o Twojej matce, widzisz cały czas masz problem z analizą prostego tekstu i czytania ze zrozumieniem:D

Gość M,agda
Chusteczka nie zwracaj uwagi na posty jagody, to internetowy Troll i Hejter:) Nie karm Trolla, to sam zdechnie. P.S Jakiego wyznania jest Twój mąż? bo mój facet również jest innego wyznania:)