Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość a mam 28 lat

Bez ślubu, a dziecko - matka mnie zamęczy.

Polecane posty

Gość zaraz chwila chwila
ej, jagoda, ale jak to masz super męża jak niedawno sie żaliłas, ze jest alkoholikiem bo codziennie po pracy pije? :D jak to obronisz?

Gość Anna:):
Mieszkam z narzeczonym od 2 lat i o dziwo to on, nalega na ślub:)

Gość zaraz chwila chwila
.

Gość postow nie widac
aaa

Gość hghvthggyh
jagoda jesteś zdrowo popierdolona.

Gość postow nie widac
nic mnie nie boli- sama nie mieszkalam z mezem przed slubem (poza okresami wakacyjnymi) i swietnie nam sie uklada w malzenstwie juz od 7 lat:) tyle, ze piszac 'uklada nam sie swietnie' nie mam na mysli 'udaje, ze jest super a tymczasem na forum zdarza mi sie wyżalic, ze mój maz budowlaniec nie ma zlecen i naduzywa alkoholu'. i nie klam, nie odwracaj kota ogonem - zawsze moge wkleic linka do topiku, na ktorym to pisalas pod swoim czarnym nickiem:) hipokryzja wali po oczach. z drugiej strony, od lat wiadomo ze jagoda to projekt;)

Jaką prawdę? Mieszkam z chłopakiem, w tym roku kończę studia. Jesteśmy zaręczeni i to on nalegał na ślub, mimo że uprawialiśmy i uprawiamy przedmałżeński sex;)

Gość hghvthggyh
Dajcie spokój Jagodzie to super dziewczyna tylko po prostu wychowała się we wsi z dala od cywilizacji, sex uprawia tylko "po BOŻEMU" po ciemku i nie miała nigdy orgazmu. O minetce może zapomnieć, a jej mąż o lodziku bo to grzech śmiertelny :D

Gość onabezogona29
Każdy ma inne wartości moralne, jedne rozkładają nogi szybciej, inne nie mogą znaleźć faceta i udają cnotliwe bo ich nikt nie chce. a tak naprawdę jest mało młodych małżeństw które czekały do ślubu. Ba , nie znam żadnego. A że dziecko przed łsubem to juz chyba codzienność. Takie czasy. Nie ma sensu oceniac. Niech każdy żyje swoiim życiem ;)

Gość hjkjakaka
jagoda to tymasz kolezanki???:D No i jak z tym murzynem,zalatwiac??

Gość hghvthggyh
M

Anna:):, widzisz jaka jestes wspaniala :D jeszcze studiow nie skonczylas a juz nogi rozkladasz :D Gratuluje :D

Gość postow nie widac
09:17 [zgłoś do usunięcia] Jagoda369 Mysle, ze nie przesadzasz i to sie bedzie rozwijalo tak jak u moejgo meza , na poczatku po slubie tez bylo tylko 1 piwko a teraz w weekend potrafi wypic nawet 8 przez cala niedziele a w dzien powszedni to min 2. Ja swojemu pwoiedzialam, ze robi to na wlasna odpowiedzialnosc i konsekwencje tez bedzie sam ponosil bo ja od tego umywam rece. Napisane przez Jennifer8787** "Mnie jedynie rozwala zawsze taki pogląd - wszędzie na zachodzie jest świetnie, krainy mlekiem i miodem płynące, tolerancja i dobry gust w każdej dzielnicy, a w tej Polsce to sam zaścianek i ludzi na Vogue'a nie stać" http://www.youtube.com/watch?v=i8mz9uOvFQA topik: http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=5421986&start=30

Gość postow nie widac
jak wyzej:) to jest wlasnie idealne polskie wiejskie malzenstwo wg jagody:D

Jagoda nie jesteśmy na Twoim zjeździe rodzinnym. Pohamuj proszę swą knajacką nienawiść.

hghvthggyh, wszytsko wam juz wyjasnila:D czyli jestesm nieszczesliwa , sfrustrowana i cnotliwa zonka swojego meza. :D 1 Dobra dawajcie cos bardziej inteligentnego i wymagajacego bo jak narazie to strasznie nudzicie :( zero polotu i inteligentnych odp + ukrywanie sie pod pomaranczowymi nikami. 1 hjkjakaka, dlugo juz nad tym myslisz :D teraz sie dopiero zdecydowalas napisac. wow ale polot i elokwencja :D jestem pod wrazeniem , serio.

Gość jagoda to ty
do dzisiaj nie powinnas rozkladac nóg skoro do tego trzeba mieć studia

Gość jagódko weź się
lecz:D

postow nie widac, musialas cale kafe przekopywac zeby jakis smieszny post na dodatek nie przeze mnie napisany. No ale jak ktos zyje plotkami i wydarzeniami z kafe to jzu nie moja wina. ale mnie ludzie rozsmieszacie :D

jagoda to ty do dzisiaj nie powinnas rozkladac nóg skoro do tego trzeba mieć studia" slabe widac , zes miernota. :(

A co ma powiedzieć!!! Gdzie byłaś nierządnico!!!!!!!!!!! Dziecko umiałaś zrobić a teraz dziwiś się marce? Po prostu jest jej wstyd za ciebie, za taką córkę która bez ślubu, żadnej moralności tylko z brzuchem będzie po mieście latała. Matka pali się ze wstydu. Ja bym cię posłała do niego a nie na garniuszku u mamusi. Wstydziłabys się

Gość postow nie widac
przez ciebie napisany, przez ciebie:) czarny nick, twoj staly (duza litera nie ma znaczenia w nicku) ładnie to tak sie wypierac i odwracac kota ogonem?;) to jest pierwszy z brzegu, bylo kilka innych topikow na ktorych zalilas sie na meza i jego zachowanie.

Gość do jagody mówię!!!
Dziewczyno mam nadzieję, że nie istnieje w realnym świecie ktoś tak mocno ograniczony jak Ty. Liczę na to, że to jakiś projekt. A jeśli nie chyba Cię mocno w dzieciństwie pokrzywdzono i współczuć Ci tylko można.

Wstyd to być u matki na garnuszku. Jak byłaś zdolna do rozkładania nuk to idź na swoje tam gdzie jest twoje miejsce. Pisałaś że macie się do nieogo wyprowadzić. Spakój toboły i idź do niego. On będzie wasz utrzymywać przysyłając kasę. Co za problem? Matka pomoże typu jakieś zakupy, czy zaprosi cię na obiad

Gość Normalny.y
Nie widzę nic złego w seksie przedmałżeńskim. Jeżeli chłopak z dziewczyną spotykają się ze sobą kilka miesięcy, kochają się, to co złego jest w przedmałżeńskim seksie? Sam mieszkam z dziewczyną od roku i w sierpniu bierzemy ślub. To, że się kochamy w żaden sposób nie wpływa na moją moralną ocenę względem jej.

Gość Normalny.y
Naprawdę nie widzicie, że Kotka33 i Jagoda to te same osoby?:) Nie karmcie Trolla:)

Ty sam jesteś trollu lemingu bez funkcji myślenia. Nie jestem żadnym trollem dla ciebie tym bardziej kimś innym. Każdy może mieć pogląd na świat taki jaki chce. Mnie rodzice, matka wychowała według swoich zasad i z dzieciakiem nie chodziłam przed ślubem a mam dwoje

Gość onabezogona29
moderator szaleje, że postów nie widać?