Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość a mam 28 lat

Bez ślubu, a dziecko - matka mnie zamęczy.

Polecane posty

Gość Zebcia
Jagoda tobie chyba chłopa trzeba i wtedy byś skończyła pierdolic jak potluczona.

Gość Zebcia
Stara panna albo jakieś inne ,,idealne'' dziwo;)

wole byc ciemnogrodem niz zyc w takiej sodonie i gomorze jak wy! 1 " Ślub nie gwarantuje szczęścia i wierności." Slub jest sakramentem z ktorego splywaja na nowozencow laski od Boga. Ty tego nie rozumiesz ( podejrzewam z tego co piszesz, ze jestes niewierzaca) ale sakrament ma naprawde wielka moc. Wiecej sie rozpada tzw wolnych zwiazkow niz malzenstw i to nawet jest potwierdzone badaniami.

Gość do hjagoda czy ty myslisz
ze kiedys to kobiety przed slubem nie zachodzily w ciaze?? otoz zachodzily tylko wiele z nich usuwalo ciaze.taka byla mentalnosc. lepiej usunac niz byc panna z dzieckiem. potem te same kobiety zawieraly slub koscielny. aborcja byla dostepna. dzis na szczescie kobiety mysla inaczej i jesli juz sie zdarzy ze zajda w ciaze przed slubem to znaczna wiekszosc rodzi dzieci i je kocha :-)

Gość lalallalalslc
oj jagoda, jagoda pierdolisz jak potłuczona:)

no sorry ale masz 28 lat, w waszym swiecie bez moralnosci taki maz sie pewnie szybko zona nudzi ale w moim swiecie nie ma czegos takiego. Laczy na Bog i on anm pomoze trzeba tylko wierzyc poza tym szanowac siebie nawzajem, wspierac w trudnych chwilach, kochac, piescic, itp Co do brania slubu na pokaz to ja w swoim otoczeniu nei znam nikogo takiego wiec tez podejrzewam ze to pewnie w waszym swiecie takie rzeczy sie dzieja :( wspolczuje

Gość do jagoda369
a skad Ty wiesz, że małżeństw się mniej rozpada? a nawet jeżeli się mniej rozpada to co z tego? myslisz, że w małżeństwie nie ma romasnów. Matke mojej kolezanki mąż notorycznie zdradzał, ale ta od niego nie odeszła, bo nie wypada, bo co ludzie powiedza bo przysięgała na dobre i na złe...no tak niech zdradza, niech sie pieprzy z innymi ale małżeńastwo zobowiązuje - ale co to za szczescie? tak jak napisąła zebcia - chłopa Ci trzeba! dostałabys porządnego seksu to by ci się w głowie odmieniło na lepsze.

Gość jagoda - a może Ty
jestes zakonnicą?

a czy to , ze kiedys kobiety usuwaly ciaze tzn , ze teraz tez trzeba tak robic? Bo nie kumam o co ci chodzi... Ja nie pisze o tym, ze kiedys kobiety byly "swiete " i nie dawalay przed slubem pisze tylko, ze nie powinno sie tego robic bo sex przedmalzenski predzej czy pozniej odcisnie pietno na takiej kobiecie. 1 Ja mam takie przekonania i tak mysle, wolno mi , prawda ? A wy robcie co chcecie.

Gość problem stary jak świat
świat się kiedyś skończy, a wy baby dalej będziecie miały ten sam problem,dupy dałam i co teraz będzie?nie możecie rozmnażać się po ślubie,czy to takie trudne powiedzieć facetowi,,pierw ślub potem bzykanie".Spróbujcie,naprawdę można uniknąć sytuacji takich jak w temacie>

Gość corka Euglena
Ty jakas cipa jesteś ze w tym wieku z rodzicami mieszkasz:D, jak jesteś z kolesiem to powinniście wynająć mieszkanie,albo jak ma swoje a wyjechal, to powinnas tam mieszkac a nie ze starymi, dzieciak spodziewa się dziecka:D

Zebcia Stara panna albo jakieś inne ,,idealne'' dziwo" 1 dziwa to jestes ty, z tego co tu przeczytalam :D

Gość jkiuiui
jagoda he he potrzeba ci porzadnego fiuta bys przestala pieprzyc jak potluczona:D Moge ci zalatwic jakiegos murzyna jakbys chciala,ten cie jak wezmie to ci jego przyrodzenie az oczami wyjdzie,moze zmadrzejesz

Gość c sie moze zmieniac???///////
A na przyklad to, ze kolesiowi zagranica sie spodoba i juz nie wroci i w najlepszym przypadku wwysle Ci alimenty. Bylam 2 lata zagranica i widzialam, ilu sie tam dluznikow alimentacyjnych ukrywa...

Gość a mam 28 lat
spokojnie, to nie jest ten typ :)

Gość corka Euglena
masz problem, mi tez matka gadala jak w 20 rz zaszłam w ciace, ale ja miałam 20 lat a nie 28:D jaja jak berety

jkiuiui jagoda he he potrzeba ci porzadnego fiuta bys przestala pieprzyc jak potluczona Moge ci zalatwic jakiegos murzyna jakbys chciala,ten cie jak wezmie to ci jego przyrodzenie az oczami wyjdzie,moze zmadrzejesz" 1 ciebie juz widze wzial ale nie piszesz zbyt madrze wiec chyba nie pomoglo. :D

Gość jagoda - a może Ty
jagoda chyba spodobał Ci sie ten temat, odpisujesz każdemu no no...może szukasz tu inspiracji do tego aby stracic cnote...czy może byłas na jakims kursie np. sw. Jana i wzięłaś sobie za cel nawracanie bliźnich. Znam osobiście parę, której małżeństwo rozpadło sie właśnie przez to, że nie byli dopasowani seksualnie a seksu przed slubem nie było. Sex w związku jest wazny i taka jest prawda. a autorka nie jest żadną ladacznica. No prosze was - ona ma 28 lat a nie 18, ma stałego partnera - gdzie tu ladacznictwo? w każdym razie jagoda - chyba pomyliłas fora. Powinnas iśc na forum religijne i tam wyrażać swoje poglądy.

Gość jagoda to na bank
na tej wsi to murzyna na oczy nigdy nie widziala:) A fujarkach to tylko moze pomarzyc.

Gość jagoda, jagoda wczoraj
zrobiłas mi świetnego loda

Gość jagoda, jagoda wczoraj
jagoda to na bank - wiesz co jagoda pewnie nawet jak ogląda film gdzie para się całuje to zakrywa ręką oczy żeby sie nie zgorszyć

jagoda - a może Ty, szukam inspiracji zeby stracic cnote :D ty czytasz co piszesz? NIe dosc , ze gadasz bzdury to nawet sie wyslowic prawidlowo nie potrafisz. :( No ale niech bedzie postaram ci sie wytlumaczyc niektore rzeczy , byc moze zrozumiesz ale szczerze w to watpie, widac , ze nie jestes zbyt lotna :( Sex w zwiazku jest bardzo wazny ale jesli ludzie sie kochaja to moga isc na kompromis , moga dopasowywac sie do siebie, uczyc sie swoich cial ale do tego trzeba cierpliwosci i czasu anie tak jak wy hop-siup i juz do lozka. A potem wielkie zdziwienie , ze facet nie szanuje... a ja sie pytam dlaczego ma taka szanowac jesli dawala jemu przed slubem to pewnie innym tez - nie da rady tego sprawdzic na 100%. 1 jagoda to na bank, ty jestes taka fujarka a raczej fujara :D

Gość kleryk juzwa
dziewczyny,oczu tylko sobie nie wydrapcie,szkoda by było przez czyjąś piczkę wydymaną przed ślubem:(

Gość do jagody
jestes jakaś nienormalna jak dla mnie. Nie mam slubu, mam stałego partnera od 5 lat, uprawiamy seks i on mnie szanuje, a ja jego. Po prostu masz durne poglądy. Myslisz, że facet szanuje kobiete tylko jeżlei będzie z nim uprawiałą seks po ślubie. A tak w ogóle to znajdz mi np. 27 letniego prawiczka ...bo skoro kobieta ma zachowac wstrzemięźliwość aż do slubu to facet też bo inaczej jak go szanować. No chyba, że wyznajesz zasade, że facetowi wolno a kobiecie nie. I nie podniecaj sie tak tym tematem bo dla Ciebie wszyscy sa niemądrzy za to Ty jesteś tak inteligentna, że aż brak słów....żenada po prostu

Gość idealny tekst do jagody
"-Sfiksowałyście, boście chłopa dawno nie miały! Chłopa wam trzeba! " tobie by sie 3 na raz przydało. Może wtedy bys zaczeła inaczej śpiewac - sopranem hehe

Gość jagoda a powiedz mi
czy seks oralny uprawiasz - bo wiesz wtedy jestes cnotliwa i facet będzie miał do Ciebie szacunek ani ty mu tylka nie dajesz ani on tobie w tylek nie wklada

DO: do jagody wyznaje wartosci kosciola katolickiego i zyje w zgodzie z 10 przykazaniami. Jak dla mnie to ty mozesz nawet cale zycie zyc w konkubinacie, nie obchodzi mnie to ale wiem z doswiadczen moich kolezanek , ze to na dobre kobietom nie wychodzi. Ja jak chodzilam z moim mezem to one mi mowily - ales ty glupia czemu nie zamieszkacie ze soba , sprawdz go " i inne tego typu bzdury. Teraz one albo zostaly same i wychowuja samotnie dzieci albo sa juz rozwiedzione albo po prostu nieszczesliwe. A ja czekalam i teraz mam super meza i 2 dzieci jestem naprawde szczesliwa i teraz ja sie z nich smieje.

Gość jak was tu czytam...
to śmiech mnie bierze:D

idealny tekst do jagody, z inteligencja to ty masz akurat bardzo malo wspolnego. :D 1 1 jagoda a powiedz mi, najwazniejsze, ze ty bierzesz do buzi i tylka facetowi uzyczasz, :D widac to po tym z jakim znastwem o tym piszesz.

jak was tu czytam... to śmiech mnie bierze: 1 A znasz takie przyslowie" Smieje sie jak glupi do sera"