Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość a mam 28 lat

Bez ślubu, a dziecko - matka mnie zamęczy.

Polecane posty

Ja nie widze tego twojego wyluzowania kiedy po 3 x piszesz jedno i to samo :D A ja pisalam o twojej matce , ze kurwa bo corki dobrze wychowac nie umiala :) KUMASZ teraz czy drukowanymi napisac?

ty jagoda naprawdę jesteś katoliczka ? :) katoliczka z wyboru ?:)

Gość Chusteczkaa
Magda Jest Muzułmaninem i mieszkamy w Katarze. Teraz jestem w Polsce do 20 kwietnia. A Twój?:)

Gość M,agda
Chusteczka Mój jest Żydem i jest Judaistą:)

Gość JimBeann
Facet, który uprawiał tylko sex po ślubie z jedną partnerką, prędzej czy później zdradzi. Sorry ale taka prawda. Dlatego lepiej się związać z facetem, który już wyszalał swoje i ma poukładane w głowie, jak i w spodniach:D Pozdrawiam

Gość Chusteczkaa
Fajnie. A gdzie mieszkacie?:)

Gość M,agda
W Londynie. :)

Gość kupka na miekko
njj

Gość autorko- a nie mozesz wyjechac
z partnerem za granice?albo juz teraz isc mieszkac do niego?

Gość Do jagoda 369
Kim Ty jesteś żeby ludzi oceniać? Twój intelekt napewno nie idzie w parze z wiekiem.

Jagoda dam Ci radę. Nie pisz lepiej już na tym forum, bo robisz z siebie tylko kretynkę. Gówno Cię to powinno obchodzić kto jak żyje. Z kim sypia. Skąd się biorą takie baby.

Gość 8765
jagoda dlaczego twierdzisz, ze ide w slady mojej babci? ona urodizla w wieku 17 lat; a ja mam meza od 5 lat, slub kloscielny wzielismy, ale nie mamy nadal dzieci. a to, ze przytoczylam jej slowa, nie oznacza, ze dotyczyly one sie mnie. sama nie popieram ludzi, ktore "puszczaja sie" z pierwsza,lepsza napotkana osoba. jednak seks przed slubem, nie zawsze oznacza ladacznistwo. moj maz byl moim pierwszym facetem, on mial juz doswaiadczenia seksulane. czy to nas robi gorszymi ludzmi? jestesmy szczesliwi i naprawde nam sie uklada w zwiazku. Jagoda ty jestes wlasnie zklamana. przepraszam, ale nie wypowiadasz sie kulturalnie, obrazasz innych a czy tak zachowuje sie prawdziwy blizni? czy tak zachowuje sie dobry katolik? wlasnie przez takich ludzi jak ty mlodzi odchodza od kosciola. ale wracajac do tematu, mam jeszcze jedna pyrtanie do autorki. czy pracujesz?czy jestes na utrzymaniu rodzicow? bo jesli masz prace i u nich mieszkasz to nie widze problemu, jelsi natomiast oni cie utrzymuja to nie dziwie sie twojej mamie. jak kazda odpowiedzialna osoba martwi sie, ze moze cos pojsc nie tak i bedzie miala na swoim utrzymaniu rowniez wnuka. sama nie popieram osob bez pracy, lub wiarzacych koniec z koncem, ktorzy decyduja sie na dzieci

Gość la madame khóhik
up