Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Susełek1

ech ci faceci i ich fochy

Polecane posty

ech, noc mam w plecy bo dziecko mi się budziło o północy, pierwszej, od 2 do 3 Cyc, potem po 3 godzinach o 5.40 pobudka i cyc i niestety przy odkladaniu się obudziła więc już nie dalam radę dospać i przebieranie, cyc, spanie przy cycu.... a mąż spał do 9!!!! aż mnie ze zmęczenia i zazdrości poniosło i jak wstał to mu powiedziałam czy nie za dobrze ma i że go "nie lubię" za to spanie.... no i mi strzelił focha...... szlag. i teraz tylko tak i nie się odzywa.... ech.... zmęczona jestem, że nawet próbowałam się kimnąć w łazience i pospać ale usłyszał am płacz dziecka i tyle tego spania... hehe, jeszcze powiedziałam, ze dopóki będzie spał dłużej ode mnie to zero sexu :-) może o to ten foch :-) czemu ci faceci tacy leniwi, dlaczego nie mogą wziąć dziecka i powiedzieć "idź sobie pośpij" - marzenia...

Gość bejca8925
Jak to czytam to ie chcę miec dzieci. Co to za życie - kimać ukradkiem w łazience. Nigdy w zyciu dzieci!!!!

Gość Bo karmisz piersią a to jest
dla faceta wystarczający powód by myśleć że dziecko przynależy się nocą tylko matce ;). To ja miałam o wiele lepiej bo mąż wstawał w nocy do córki, przewijał ją i podawał mi do łózka na karmienie. Minus był takie że oboje padalismy na łeb ale on przynajmniej miał po popołudnia do pracy więc trochę dłużej pospał z rana:). Dziś jak tak dyskutujemy na ten temat to mówię mu że przy drugim ja biorę etat nocny a on się śmieje i mówi że już to widzi u mnie :D.

Gość bv ksd
Autorko, współczuję..mój mąż dzisiaj wziął małą a ja do 11 sobie spałam. Czyli są tacy faceci, no chyba że mój mąż jest wyjątkiem.

Gość to zalezy od dziecka
bzdury, to zalezy od faceta a nie od dziecka ja karmilam piersia i maz przynosil mi w nocy dziecko a w weekendy przynosil i dodatkowo zabieral dzieki czemu moglam sie wyspac trzeba chlopa wychowac i tyle - a nie szukac winy w sposobie karmienia