Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość grrrabka :)

Gdzie poznaliście swoją połówkę ? Gdzie i jak szukać !?

Polecane posty

Gość Ja znalazłam na studiach
był na moim kierunku. Obiektywnie mówiąc całkiem przystojny, dojrzały, ćwiczący, kulturalny, dobrze wychowany - prawdziwy dżentelmen jakich dziś mało. W dodatku o rok młodszy :P Sama nie jestem jakąś imprezowiczką ale romantyczką i nie sądziłam, że mogłabym spotkać takiego faceta. Gdy się poznaliśmy on miał 21 a ja 22 lata.

Gość ja w akademiku
a wydaje mi się, że najczęściej poznaje się partnerów przy okazji różnych spotkań, kiedy wcale nie szukasz, na luźnych imprezach, domówkach, sylwestrach, urodzinach, wspólnych wyjściach do kina itp. Albo przez wspólne zainteresowania tj. studia, praca, klub sportowy i inne tego typu miejsca. Moja znajoma poznała w kościele męża.

Gość Szopen
Generalnie z nikim staram się nie zadawać, moją ostatnią byłą poznałem na sympatia.pl

ej... cos w tym jest :) Może to głupie ale tez chodzę do kościoła i na mszy typowo dla młodzieży są takie ciacha, że szok. I skoro nie jest z kobietą to mozna by pomyśleć, że singiel... Ale sama nie podejde, bo chyba nie wypada :)

W necie go poznałam, to było dawno temu gdy jeszcze miałam 16 lat. Po prostu graliśmy w to samo, bardzo intensywnie ;P Oczywiscie, ze nie dawałam temu szansy na początku. Ale on jak widać nie odpuścił. :D

Bo.... niby wszystko ok, ale nawet nie ma się z kim podzielić problemami czy radością... Przytulić się :) Smutno.... :(

Gość Powiadasz że porażka w necie
Ja byłam za granicą(uczyłam się) z całą moja familia :p wieczorami zawsze przesiadywałam na gry.pl na grach typu bilard itp. a że czaty tam są pisałam z innymi w trakcie gry aż w końcu jeden chciał mnie bliżej poznać podałam mu mój portal na nk tak szczególnie mnie nie pociągał szczerze mówiąc he :D ale po kilkunastu wiadomościach przeszliśmy na skype i zaczęła się gatka szmatka :) aż w końcu przyleciałam do Polski i tak to już 3 rok mija i wcale nie żałuję. Nie zawsze trafisz na idealnego faceta. A i ja też nie szukałam nikogo :) sam się znalazł :) powodzenia życzę