Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ambrosyja

Gdzie na weekend majowy?Co polecacie?

Polecane posty

Gość asiaaa44
My ostatnio zabraliśmy dzieci do Wieliczki bo jeszcze nie były :). Mega się udała wycieczka, bo hotel Koral okazał się bardzo przytulny a kopalnia była istną... kopalnią emocji dla dzieciaków :D.

Gość Ulka_pass
WOW!Już planujecie wypad majowy... super... Ja w ubiegłym roku byłam na majówce w Zakopanym, nocowaliśmy tu http://www.nosalowy-dwor.eu/hotel-grand-nosalowy-dwor było bardzo sympatycznie, miło, a jakie pyszne jedzenie! Bardzo miło wspominam i w tym roku tez się wybieramy ale na ferie.

Gość gość
Ja pamiętam że kiedyś bardzo fajną majówkę na zupełnym spontanie spędziliśmy ze znajomymi w Chełmie i okolicach. Jeżeli chodzi o samo miasto to można się tam naprawdę świetnie wybawić. Jak ktoś szukałby noclegu polecam hotel Kamena. Nie płaci się drogo a jest fajny standard. Do tego apropo zabawy to jest gwarantowana w kasynie ;-)

Gość gość
A ja polecam Rzeszów. Byłam tam w zeszłoroczny weekend majowy i było naprawdę bardzo fajnie chociaż na początku myślałam że nie ma tam nic ciekawego. Polecam w szczególności podziemną trasę turystyczną która przebiega pod kamienicami i płytą rynku. Jak ktoś chciałby się zatrzymać blisko niego i mieć rzut beretu do centrum to fajny jest hotel Fryderyk.

Gość pawelooo
Ja myślę o Pradze, w miarę blisko no i piękne miasto. Znalazłem już nawet całkiem fajny apartament przez bookapart.com, przytulny i niedrogi.

Gość zentt
Pozytywnie mnie zaskoczyły ceny w hotelu Aubrecht (www.hotelaubrecht.pl). Sądziłem, że za tak wysoki standard będę musiał zapłacić jednak sporo więcej. Obsługa jest bardzo dyskretna i pomocna. Byli do dyspozycji cały czas, a równocześnie w ogóle nie czuło się nikogo. Taką obsługę lubię najbardziej.

Gość gość
ja w zeszlym roku bylam w hotelu jaworowy dwor na majowce. to jest jakies 40 km od warszawy. swietne miejsce, bardzo tam odpoczelam, cisza spokoj i zdala od centrum, no i fajne atrakcje tam maja

Gość gość
ja chyba znowu pojade do dusznikow zdroju, bylam tam w zeszlym roku i bylo rewelacyjnie. Spalam w Hotelu Sonata, mialam wszedzie stamtad blisko i na basen i do groty solnej, a dodatkowo przepyszna kuchnia. Zostalo mi jeszcze kilka miejsc do zwiedzenia tam wiec sie tam z checia znow wybiore

Gość sowa1982
Jeśli ktoś jest z południa Polski, to pewnie wybierze góry albo Bieszczady, nie wiem. Dla środkowej i północnej części Polski bezkonkurencyjne zostają Mazury i Warmia :) Jeśli chce ktoś spędzić majówkę w klasycznym stylu na luzie ;) to za sensowne pieniądze może http://mamrelaks.pl będzie spoko. 200 km ze stolicy, dojazd spoko, nad jeziorem.

Po najpiękniejsze, wiosenne krajobrazy i wymarzony wypoczynek zapraszamy do Muszyny. U nas można zrelaksować się nie tylko na łonie natury, ale i w SPA, w Aquaparku lub grocie solnej. Mamy też bardzo pyszną kuchnię, również z menu dla najmłodszych, i pokoje zabaw dla dzieci - można swobodnie odwiedzić nas z całą rodziną. :) http://www.hotelklimek.pl/

Gość myszka 111
pawelooo, sądzę, że nawet do Pragi warto wybrać się z biurem podróży, bo zapewnia niezbędną opiekę i intensywne wykorzystanie czasu. No chyba, że to kolejny wyjazd do stolicy Czech. W Europie jest dużo ciekawych miast. Mnie marzy się Nicea. W Itace są dosyć ciekawe programy takich wycieczek http://www.itaka.pl/city-break/

Gość gość
My w tamtym roku byliśmy nad morzem w Ustce w Grand Lubicz. Magiczne i cudowne miejsce. Strefa Spa i Wellness robi bardzo duże wrażenie, a jedzenie w restauracji jest przepyszne. Hotele są czyste i przestronne. Jest to jeden z niewielu hoteli do których wracam z wielką przyjemnością. Dużym atutem jest oczywiście lokalizacja nad morze,. Za każdym razem wracam wypoczęta i zrelaksowana http://www.grandlubicz.pl/strefa_wellness

Gość gość
Dobrze wspominam pobyt nad Piasecznem, koło Łęcznej. Obsługa bardzo pomocna, szybka rezerwacja pokoju online, dobre stawki, zwłaszcza poza sezonem. Cały ośrodek jest bardzo duży, ma nawet własną plażę przy jeziorze. Dużo alejek do spacerowania, dobre miejsce dla zakochanych. Dobrze widać jak to wszystko wygląda na fotkach na ich portalu -www.resortpiaseczno.pl.

Gość gumballz
W Kępnie możesz wynająć apartament od razu z aneksem kuchennym lub pełnym wyżywieniem w http://valentina-apartamenty.pl. Byłem u nich już pięć razy w przeciągu dwóch lat i przyznam, że pokoje są niezwykle duże, wykończone często lepiej od popularnych hoteli. To mała działalność, ale przyjmują sporo osób i mają mocno elastyczny cennik.

Gość gość
Jeśli miałabym sie decydowac na jakiś niedaleki wyjazd majowy to bym chyba wybrała się do Krakowa albo ogólnie do Małopolski - bardzo mnie interesują te tereny może dlatego, że mieszkam w środkowej Polsce i za duzo tutaj nie ma do zwiedzania. A tak co do Krakowa to polecam bardzo fajne i niedrogie noclegi w centrum miasta oraz poza nim - http://www.apartmentcracow.com/pl/

Gość gość
W tamtym roku byłam w Świnoujściu, a dokładniej w Villi Herkules. fajne miejsce, przyzwoite ceny i miła atmosfera. Godna polecania jest Grota Solna. Obsługa jest bardzo pomocna

Gość gość
My w tamtym roku postawiliśmy na ekologię i totalny relaks. Wybraliśmy się do Zaczarowanego Wzgórza w Czesławiu koło Dobczyc (okolice krakowa). Bardzo przyjemne miejsce ze zwierzętami. Można pojeździć na koniach. MIła atmosfera, i uroczy pensjonacik

Gość irek6
weekend majowy spędzałem w Kępnie ostatnio. Wykorzystywałem wynajem apartamentów przy Warszawskiej 26. Valentina Apartamenty. Mały hotel w kamienicy, przyjazne ceny, szybki system rezerwacji. Według mnie bardziej opłaca się iść do nich niż do dużego hotelu przede wszystkim ze względu na oszczędności.

Gość irek6
Kilka dobrych pokojów mają w valentina-apartamenty.pl. To jest mały hotelik w Kępnie, z którym współpracuję przy zakwaterowaniu moich klientów. Bardzo często po moje usługi zgładzają się ludzie z całego kraju i zazwyczaj wspomagam ich organizacją noclegu. Z hotelem współpracuję od dawna i przyznam, że warunki mają bezkonkurencyjne pod względem jakości. Bardzo duże apartamenty, ok. 50m2, luksusowe wykończenie, a ceny przyzwoite, na pewno niższe niż w hotelach.

Gość gość
Jak ktoś się wybiera z rodzinką to polecam Zalesie Mazury. Byłam tu 2 razy z narzeczonym i trojgiem dzieci i zawsze maluchy miały sporo atrakcji. W tym roku z tego co patrzyłam na stronie będą warsztaty kulinarne, warsztaty z robienia słodyczy, opieka animatora i inne rzeczy, z których można korzystac w dowolnej chwili – place zabaw, mini zoo, biblioteczka itp.

Gość Nataszka25
Ja raczej w kraju, albo będzie to Zakopane albo Szczawnica, lubię w piękną pogodę chodzić po górach. Raczej wybiorę Szczawnicę bo tam mniej ludzi będzie i noclegi tańsze tutaj http://www.szczawnica.com/ można przeglądać oferty.

Wszędzie będzie tłoczno, ale jeśli masz dzieci to niezłą frajdą dla wszystkich będzie wizyta w Europejskim Centrum Bajek w…Pacanowie! Miejscowość naprawdę istnieje http://www.krakowianka-przewodnik.pl/europejskie-centrum-bajek-pacanow Przy okazji można pojechać na zwiedzanie Krakowa-tylko 100km dalej-Europejska stolica kultury z 2000roku i poczujecie się jak Europejczycy

W Warszawie też nie będzie tłumów, bo wszyscy wyjadą w góry lub nad morze ;) Moja żona znalazła fajną ofertę hotelu ze SPA na Wawrze (z H w nazwie - jest prestiż;) ) i podejrzewam, że wypocznę lepiej, niż jadąc pół dnia w drugi zakątek Polski i potem pól dnia wracając w korkach :D

Gość gość
ja zawsze korzystam z fajnych pomysłów które można znaleźć w necie. Przecież na fb jest masa stron dla mam i dzieci. Ostatnio po recenzji restauracji sami się wybraliśmy i było fantastycznie. Dzieci same zrobiły pizze dla nas i dla siebie . Nie pamiętam nazwy ale to było ze strony Najlepsze dla dzieci. Dziś jest nawet konkurs i mam nadzieje że wygram bilety na jutro dla dzieciaków

ja korzystam z weekendu majowego i wyjezdzam za granice, czasami udaje sie wziac tylko kilka dni urlopu a wyjechac na dluzej :) A tlumow wtedy raczej jeszcze nie ma :)