Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ambrosyja

Gdzie na weekend majowy?Co polecacie?

Polecane posty

Gość gość
Zwiedzanie Wrocławia to fantastyczny pomysl na majowke, wg mnie przynajmniej:) Osobiscie zawitamy w hotelu http://www.hotelsleep.pl/ i bedziemy zwiedzac Wroclaw!

Gość gość
W tym roku z moją rodziną wyjeżdżamy do hotelu do mniejszej miejscowości, chcemy trochę poznać krajowych atrakcji - zainteresowaliśmy się w tym roku puszczą Knyszyńską . Z naszych poszukiwań wynikło że w miejscowości Supraśl można znaleźć zakwaterowanie w hotelu Supraśl , nie ukrywam że poszukiwania noclegu trochę nam zajęły, ale ponieważ jest to hotel to na pewno zawsze łatwiej o zdobycie miejsca niż w pensjonacie – oraz jak na ten standard jaki hotel oferuje to cena jest naprawdę ok: można ją sprawdzić na stronie www.hotelsuprasl.com . W czasie wolnym już zaplanowaliśmy że możemy zwiedzić muzeum ikon które znajduje się nieopodal hotelu.

Gość gość
To ja tak tradycyjnie polecę nasze morze. Moim zdaniem na majówkę to super opcja, tym bardziej jak się uda jakąś fajną ofertę wypatrzeć. My właśnie taką znaleźliśmy w hotelu Grand Lubicz w Ustce http://www.grandlubicz.pl/. Mają tam fajne rzeczy jak na przykłąd koncert muzyki na żywo czy też jest centrum spa więc to na pewno będzie udany wyjazd ;)

Gość gość
Już od kilku sezonów narciarskich stołuje się w jednej z restauracji w Krynicy, której ofertę możesz jeszcze przed wyjazdem sprawdzić na stronie pod adresem www.krynica-pizza.pl Uwielbiam serwowane tam domowe obiadki i pizzę. Polecam!

Gość Moniaszycha
Wybieracie się na majówkę nad morze? Może wybierzecie Darłówko, tutaj macie opis atrakcji https://apartamentydarlowko.pl/atrakcje/ a jest tego pełno. Nie ma tam głośnych lokali, dyskotek, klubów, za to jest spokój, szeroka plaża i wiele miejsc dla dzieci, takich jak Aquapark, park linowy, tramwaj wodny, rejsy zabytkowym statkiem i inne. Możecie też z tej strony wynająć apartamenty

Gość Kacper2807
Wybieracie się na majówkę nad morze? Może wybierzecie Darłówko, tutaj macie opis atrakcji https://apartamentydarlowko.pl/atrakcje/ a jest tego pełno. Nie ma tam głośnych lokali, dyskotek, klubów, za to jest spokój, szeroka plaża i wiele miejsc dla dzieci, takich jak Aquapark, park linowy, tramwaj wodny, rejsy zabytkowym statkiem i inne. Możecie też z tej strony wynająć apartamenty

Na weekend majowy to ja raczej nad morze , nasze polskie się wybieram.Do Kołobrzegu konkretnie ,a że mamy do przejechania kilkaset kilometrów zawsze robimy sobie przerwę i zaglądamy do Restauracji Zelony Dworek http://zielonydworek.eu/?url=oferta/9/restauracja .Tam sobie zawsze odpoczniemy ,bo i okolica przepiękna i dalej nad morze.

Gość BuniaEwi
My an weekend majowy wybieramy się do Gniezna piękne miasto a nigdy wcześniej jakoś nie było nam dane go zwiedzić. Mamy fajny poradnik na http://whatsup-gniezno.pl/ co zwiedzić i gdzie dobrze zjeść także może pomimo takiej pogody trochę skorzystamy :)

Gość gość 89
Hej, moze troche nie w dobrym miejscu i zabrzmi pewnie dosc desperacko, ale przyjechalam z zagranicy na majowke odwiedzic rodziców. Planowalam wyjsc ze stara znajoma w weekend ale zdecydowala sie na ostatni moment wyjechac. I tak to zostalam sama na sobotni wieczor i nie bardzo wiem co ze soba zrobic... Samej wyjsc troche glupio.. Czy ktos cos moze doradzić?? Mam 32 lata i chcialam po prostu isc gdzies potanczyc wyluzowac sie i odetchnac od codziennosci. Zawiodlam sie troche na kolezance ale tez ja roumiem ze woli wyjechac bo to dla niej tez wytchnienie, ale teraz zistalam w kropce i nie bardzo wiem gdzie isc i co robic... Jakby ktos mial jakies pomysly, bardzo bym docenila wsystkie :)

Gość gość
Ja w tym roku spędziłam świetny weekend majowy nad morzem w Mielnie. Wspólnie z mężem zarezerwowaliśmy sobie hotel - http://www.villarafa.pl/pl/ i cały ten czas spędzilismy na spacerach i odpoczynku. Dawno już u mnie czegoś takiego nie było. Hotel świetny, z pyszny, jedeniem. Polecam każdemu.

Gość gość
Majowy za nami, teraz czerwcowy w górach:) Polecam rezerwować już teraz domki potem pewnie nie będzie. My mamy zaklepany u www.tajgolka.pl, bardzo fajna okolica, przystępne ceny, i dużo, dużo pięknej natury:)

Gość gość
Ja wybieram się na Białkę Tatrzańską, ale to w czerwcu;) Gdyby ktoś szukał fajnych noclegów, polecam www.hotelgorskibialka.pl bardzo dobre warunki i ceny. Jest nawet strefa SPA, sala jadalniana i wiele innych.

Gość dariam77
My byliśmy we Wrocławiu, wcześniej zarezerwowaliśmy sobie apartament na bookaparcie i było bardzo miło

Gość gość
Myślę, że świetna propozycja na weekend czerwcowy, zobaczcie - https://www.zielonapolana.com.pl/boze_cialo_2017.php Pewnie, że to kwestia taka, jaką ekipą jedziecie, ale ogólnie tam macie w zasadzie wszystko. Dzieci do lat 4 - za darmo. Na terenie basen, własna plaża nad Sanem, kort, sauna, mini kino, mini klub i wiele innych. W programie np. spływ kajakami, wyprawa w góry czy kulig. W zasadzie zapewnicie sobie coś ciekawego bez względu na warunki pogodowe.

Gość iressaa
Nam się bardzo podobało w Aquaparku w Redzie. Jak jeszcze będziemy gdzieś z mężem i dziećmi w okolicy to na pewno znowu zajedziemy. Nowoczesne miejsce, jest bezpiecznie, czysto, sporo gadżetów do dyspozycji i też nie było takiej sytuacji, żeby trzeba było stać w kosmicznie długich kolejkach do biczy wodnych, zjeżdżalni czy masażerów.

Gość zedarr
Jeśli chodzi o przyjazd z dzieckiem i nocleg właśnie dopasowany pod kątem rodzin to ja polecam Aparthotel Delta. Można ich znaleźć przy stoku na Kaniówce, niedaleko jest też ośrodek narciarski Bania i Kotelnica. Lokalizacja idealna dla narciarzy, czy fanów jednej deski – ja się do nich zaliczam chociażby ;-) Wszędzie blisko, miły personel, w apartamencie rzeczywiście czysto, nowocześnie, widok na Tatry z okna pierwsza klasa.

Gość gość
Bierz sobie Zimowy Domek. Bardzo polecam, jeżeli doceniasz relaks w luksusowym stylu. Byłam raz u nich, ale na pewno wracam. Ekologiczne śniadania praktycznie do łóżka :) Sauna bez limitów super jakościowa, domek zaprojektowany tak, że człowiek nadziwić się nie może :) Lepiej niż w hotelu moim zdaniem, bo jest 100 razy lepsza atmosfera.

Gość gość
słowacja - wszystko jedno dokąd

Gość vera66
Na Wielkopolsce tylko Brenno dla rodzin, bo fajne domki drewniane w campuskarolina.com.pl, alternatywnie można namiot rozstawić w okolicy, połowić ryby, pojeździć rowerem. Dużo się dzieje w okolicy, szczególnie od maja do września. Sporo imprez plenerowych, aqua park niezły, jeziora, bezpłatny internet na terenie ośrodka, za parking nic nie dopłacasz. Płacisz tylko za nocleg. Wyżywienie, jak chcesz to samodzielnie w domku, bo aneks wszystko ma. Mieszkam w Grodzisku Wielkopolskim i stąd wiem. Dość niedaleko ode mnie Brenno. Na dłuższe urlopy tylko tam. Jeziora w całym sąsiedztwie ośrodka. Bardzo fajnie to wygląda, a i ceny bardzo niskie. Wypożyczalnia rowerów , kajaków . Rewelacyjne miejsce do pływania.

Gość gość
Polecam województwo świętokrzyskie (http://kndesign.pl/gdzie-udac-sie-na-weekend/) Wybierając takie miejsce na pewno będziemy zadowoleni gdyż oprócz komfortowego wypoczynku otrzymamy także możliwość udziału w ciekawych warsztatach np związanych ze sztuką winiarska ;)

Gość gość
Również polecam www.hotelgorskibialka.pl , byliśmy tam zeszłego lata i w tym roku również, w obu przypadkach bardzo nam się podobał pobyt i z całą pewnością jeszcze nie raz tam wrócimy :)

Gość gość
Taki butikowy, luksusowy pensjonat to Zimowy Domek w Świeradowie. Piękne przyjęcie gości. Byłam z chłopakiem i od razu polecono nam kameralną, bardzo romantyczną saunę. Śniadania lekkie i pożywne, kawa bez limitów, owoce. Cena wysoka, a jakość obsługi idzie w parze. Na bookingu znalazłam sporo pozytywnych opinii o nich, dlatego się zdecydowaliśmy. Jak chcesz to ci na priv zdjęcie z pobytu wyślę dla potwierdzenia :)

Gość gość
Ze swojej strony mogę polecić wypoczynek w górach, w Zakopanem. Uważam, że nie ma piękniejszego miasta! Nocować najlepiej jest w apartamentach - ich ceny są mniej więcej takie same jak hoteli, a standard zdecydowanie większy. Ja, zawsze rezerwuję je przez Mountain APARTEMNTS, gdyż odnoszę wrażenie, że są one najlepiej zlokalizowane.

Gość gość
na majowy weekend polecam luksusowe, eleganckie spa w Lubelskim najbardziej urzekł mnie Hotel Spa Rusałka Okuninka

Gość gość
Jeżeli poszukujecie dobrego miejsca na wyjazd na weekend zwykły lub majowy to polecam wam miasto Pułtusk i hotel www.milordhotel.pl Byłam tam ostatnio i to był jeden z najlepszych moich wyjazdów weekendowych. Miasto jest piękne a hotel dba o swoich klientów.

Gość gość
Sierpień spędziłem u rodziny w Tychach i przyznam, że Promenada mnie pozytywne zaskoczyła. Sporo zapiekanek zjadłem i lodów Gramy. Już dawno sorbety mi tak nie smakowały. No i ten klimat jeziora jest jednak nie do podrobienia. Z tej perspektywy zacząłem Górny Śląsk inaczej odbierać.

Gość gość
Jak już wyjeżdzać to jak najdalej, w zupełnie obcy nam zakątek Polski! Ja tak zrobiłem i zupełnie nie żałuję. Jesli jesteś fanem historii to polecam zatrzymać się w http://jk-agroma.pl/ , usytuowanym o 1,5 km od obozu Auschwitz. Pokoje te mają niezwykły klimat, zaś lokalizacja pozwoliła mi zwiedzić te interesującą okolicę. Polecam!

Gość alicja9022
W tym roku na weekend majowy wybieramy się ze znajomymi do Wrocławia. Spodobało nam się to miasto, ponieważ można w nim na różne sposoby spędzić czas. Znaleźliśmy już nawet świetnie noclegi, w dobrej cenie http://www.goldenapartments.pl/ Śpieszcie się, bo może już nie być miejsca.

Gość dinka44
Ja mogę polecić Ci świetne miejsce na Kaszubach http://www.kaszuby-domek.pl/ przepiękne miejsce ktore warto odwiedzić , blisko jest jezior Rzuno . bardzo malownicze miejsce , jest tam wiele ścieżek rowerowych , bliziutko las . Warto odwiedzić to miejsce . Często jeździmy tam z dziećmi i jesteśmy bardzo zadowoleni.

Gość gość
Ja i moja rodzina szczególnie ukochaliśmy sobie Mazury. Cisza, spokój, dookoła mnóstwo zieleni. Zatrzymujemy się zawsze w hotelu Zalesie Mazury w Zalesiu, bo oprócz ładnego wnętrza i dobrego jedzenia, mają tam też strefę Spa i Bajkolandię dla dzieci, świetna sprawa! Już zarezerwowaliśmy pobyt w weekend majowy.