Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Dorciaaa84

Szpilki do łóżka

Polecane posty

Gość .a.zullus
ale jakie lubisz, gdzie lubisz i jakie masz?:)

Gość wielki fan kobiet w szpilkach
a robisz striptiz swojemu menowi w takich szpilach?? jeśli tak to czy go bardzo to podnieca??

Gość .a.zullus
nigdy niczego nie zakładasz?

Gość nie dam się nabrać
Jesteś raczej pieprzonym gimbusiastym podszywem długonogiej 😴

Gość lubie to:P
hej dziewczyny :)

Gość Izkaa21
Mój maż natomiast nie dał mi wyboru i sam dokonał zakupów szpilek na http://kokietki.pl . Sam znalazł , opłacił ja byłam jedynie odbiorcą od kuriera.

Gość Ada80
Mój uwielbia ja zresztą też.

Gość gość
Jak dla mnie, to jest głupie. W butach do łóżka??? Buty to się zostawia w przedpokoju. Ja nie muszę sobie wymyślać dodatkowych gadżetów żeby mi stanął. Kocham moją kobietę gdy wieczorem pięknie pachnie i gdy cała spocona grabi i kopie w ogródku. Wracam do domu, a ona pyta, czy lubię spocone kobiety i mruga do mnie okiem. Minutę później zupełnie nadzy tarzamy się już na dywanie w pokoju, jest super, potem prysznic a po prysznicu żona mówi, że nie wiedziała jak mi powiedzieć, że przez te prace ogrodnicze nie ma dzisiaj obiadu. Rozumiecie to? Nie chodzi o jakieś szpilki, pejcz i skórzane gatki. Jeżeli się znajdzie drugą połówkę to wszystko może być przyjemnością, wszystko może być okazją, rozmowa może dostarczyć więcej przyjemności niż byle jaki seks.

Gość gość
Kolego to co piszesz to miłość a jest jeszcze seks . A jak to mówią można zjeść zupę bez przypraw ale po co jak można zjeść przyprawioną. Są osoby zarówno kobiety i mężczyźni których kręcą szpilki w łóźku i nie ma się co dziwić.. Wolą przyprawioną zupę niż nie posoloną. A przecież jedną i drugą zjeść można. Ja ostatnio sobie dla mojego misia kupiłam te szpilki https://kokietki.pl/szpilki-na-platformie/1580-czarne-szpilki-na-obcasie-kolce-na-szpilce.html i muszę Wam powiedzieć ze zupę zjadł razem z tależem

Gość gość
Jak najbardziej

Gość ona 123
Mi chłopak kupił ostatnio różowe sandałki na szpilce 14 cm i białe kabaretki. Nigdy przedtem nie chodziłam w szpilkach i pończochach. Wcale nie jest to takie trudne. Na Jego prośbę nawet samochód prowadzę w tych butach