Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Przedmiot z ludzi

Czym najbardziej lubisz dostawać po pupie?

Polecane posty

Gość Przedmiot z ludzi
Od teraz nie rozmawiam z niezalogowanymi.

Gość Pani Donata
to cześć :( 🖐️

Gość Przedmiot z ludzi
Donata to oszukuje Cię. Nie ma problemu oddać mocz przy erekcji. Jesteś po prostu niewartą sików, tylko pewnie nie wie jak ma Ci powiedzieć.:( I odchodów też. Samice idę, więc już nie odzywajcie się do mnie. Do widzenia.🖐️

Gość gość
Ja od taty na co dzień rzemienną dyscypliną dostawałam, teraz szukam sadysty do realnych spotkań gg: 48316300

Gość gość
Macocha lała mnie pydą 6 rzemykow skórzanych dlugosci 50cm i raczka drewniana dostawale za byle co nawet za to ze była za pogda mój widok ja doprowadzal do szalu jak tata zginol w wypadku miałem przeje......neniebylo tygodnia bez lania sumowala caly tydzień i w sobote obrywałem taki wpierdol ze sralem i sikalem w majtki później jak skonczylem 15 lat dostawałem na gola D.... mowila ze D nieszklanka niepotlucze się a i rozum przez D lepiej wchodzippo takim laniu bywalozw skore na pupie miałem poprzecinana do krwi i po lansku musiallem stać w kacie z podniesionymi rekoma do góry i bron boze dotknąć palącej pupy z cos takiego dostałbym dokladke usiasc niempgle prawie przez tydzień latem krótkich spodniniemoglem ubrać bouda miałem w same czerwone pregi wiec kazala mi chodzic w samych rajtuzach dodatkowa kara upal a ja w bawełnianych rajtuzach można sobie wyobrazić ostatnie lanie od niej d0stalem na 18 urodziny przyszedłem nawaony do domu byłem tak pijany ze o swiecie niewiedzalem jakmnie walila nic nieczulem dopiero jak wytzrezwialem zobaaczylem jak wyglądam na całym ciele czerwone pregi niedługo po tym macocha miaalwypadekwpakowala się autem pod ciezarowke zginela na miejscu wreszcie miałem spokoj jestem jzu w poważnym wieku a momo to jak sobie przypomnę te lanai az mna dreszcze pzrechodza to niebylo lanie a znecan9e się nad słabszym mielg wieczora

Gość gość
Często to nie jest kwestia lubienia najczęściej pasek, raz dostałam drewnianą łopatką do mieszania mięsa .

Gość gość
Ja dostalam pasem a potem fiutem po twarzy i pejczem

Gość gość
a ja poszukuję nadal chętnych do lania :(