Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość iou89798y

Szukam mam, które nazwały swoje dziecko:Nicola, Jessica lub Brian

Polecane posty

Gość taki lajf
Ja tam uważam, że 90% tych biednych dzieci z dziwnymi imionami to dzieci zakompleksionych rodziców albo samych stanowiących patologię, albo z patologii sie wywodzących, plus też biedni i ze społecznego marginesu - takie zaklinanie rzeczywistości. Albo sami chca się "pokazać", albo liczą że wyjątkowe imię samo z siebie sprawi, że dziecko będzie miało lepiej, niz oni. I nie piszcie, że nieprawda - jak słyszę na placu zabaw "Alanek" czy "Dżesika" to zawsze wiem, kogo za chwilę zobacze przy wózku :o

Gość czemu nie?
Znowu ocenianie po okładce...ludzie zachowujecie się jak jakieś ciasne umysły, którym jak coś wydaje się inne to jest chore.

Gość iou89798y
taki lajf masz rację.

Jeszcze jak ktoś ma męża obcokrajowca, albo przynajmniej obcobrzmiące nazwisko to jakoś ujdą te imiona, ale z polskiim nazwiskiem brzmi to tragicznie. Brajan Świerczewski, Dżesika Grześkowiak. Noż...

Gość mama Oliwki...
Ale macie ciasne umysly twierdzac ze patologia nazywa swoje dzieci tak czy siak...znam rodzine ojciec lekarz matka wlascicielka sklepu a dziecko nazwali Alan ciemnogrod nornalnie...zeby juz nie mozna bylo nazwac swego dziecka jak sie chce

Gość doniuuu.
nazwałam synka Donald :) na cześć naszego premiera!

Gość MadameMeluzyna
Dżesika Kiełbasa i Brajan Mymłon miodzio to brzmi :o

Gość czemu nie?
A ja myślę, że matki, które przypierniczają sie do imion innych dzieci to są babki, które aspirują do wyrwania sie z patologi i uważają się za lepsze od innych matek, ale nadal przez obserwatora mogą być wzięte za patologię więc na wszelki wypadek odróżniają swoje dzieci od innych dzieci na placu zabaw ubraniami z "metkami".

Gość akinomp
albo cała masa oliwek,wiktorii,nikoli,zosi albo kubusie,kacpry tylko i antosie

Gość czemu nie?
Dla was bieda równa się patologia. Dla mnie patologia to ludzie co nie pozwalają innym ludziom żyć jak chcą...

Gość mama Oliwki...
Za chwile powiecie ze wszystkie dzieci o imieniu ktore wam sie nie podoba maja FAS

Gość sfgdsfg
a ja znam małą Michelle, która ma braci Brajana i Kevina :(

Mam znajomą, która nazwała syna Colin. Kolin Tuchała. Litości. Niedługo zaczną dzieci nazywać Trawnik albo Pralka od miejsca, w którym zostały poczęte ;/

Gość czemu nie?
Ja nazwę dziecko po prababce męża Dita to chyba będę największą patologią...tylko, że prababka Dita była malarką w Paryżu i znała Hemingwaya. Myślałam, że dziecko by chciało nosić takie mię po takiej prababce.

Gość do mama Oliwki...
jakie są oliwki bo ja mam też roczną córeczkę Oliwkę :)

Gość mama Oliwki...
Subtelne, inteligentne, zaradne, poukładane, szczere, niosace pomoc ale nie dajace sie wykorzystac, lubia porzadek i harmonie to kilka zalet z tysiaca:)

Gość do mama Oliwki...
moja Oliwka jak na razie jest bardzo niegrzeczna, żywiołowa, uparta, robi bałagan ale mam nadzieje ze z tego wyrośnie ma dopiero roczek:) imie Oliwka od zawsze podobało się mi:)

Gość lilijowa łodzia
jestę studentę sam nie jestes lepszy:d krytykujesz matki ze daja imiona zagraniczne a ty w stopce co masz????????ahaaahah piekne zdanko w jezyku angielskim to dopiero zal:o

Gość oiuhjoij
oliwka a może było nazwac odrazu krewetka

Gość huiguiguigui
oiuhjoij a ty sie nazywasz bezmózgi

Gość DO czemu nie?
masz 100% RACJE...

Po 1. Stopkę mogę zmienić w 3 sekundy, imię zazwyczaj jest na całe źycie. Po 2. To nie zdanko, tylko cytat z książki. Mój błąd mogłam go dać w cudzysłowie. Po 3. Nie ma to jak porównywać imię do stopki na anonimowym forum. Po 4. Jestem kobietą.

Gość 1378
Kiedyś słyszałam że do dzieciaka o imieniu ALAN już w przedszkolu dzieciaki ANAL wołały.

Gość Dary losu od opieki
Adonis co o tym myślicie ? Gdy usłyszałam tę matkę wołającą syna w sklepie nie mogłam powstrzymać śmiechu:o

Gość mama Oliwki...
Napewno wyrosnie moja ma 4 lata i co rok jest inna:)

Proszę porozmawiać z jakąkolwiek wychowawczynią z Domu Dziecka. Większość dzieci tam znajdujących sie to obecnie dzieeci z takimi dziwacznymi imionami np. Dżesika Nikola (Nikola to na zachodzie imię męskie) Brajan, Alan

Te wasze argumenty są żałosne :o, zrozumcie że nie wszystkim podobają się typowo polskie imiona i każdy ma prawo nazwać własne dziecko jak chce.

Gość w koło te same topiki
Imiona typu Brajan czy coś tam były modne w pewnych kręgach około 2000 roku - kilkanaście lat temu :) Teraz "wieśniary" dobrze wiedzą, że takie imię kojarzy się z wieśniactwem i go nie nadają. Modne są imiona sprzed lat: Franciszek, Antoni itp. - takie nadają teraz "wieśniary", które nie chcą być brane za wieśniary. Oczywiście inni ludzie też mogą :). A wy w kółko, od ponad 10 lat wałkujecie, jakie to głupie imiona... A te dzieciaki są w szkołach i można je wprost zapytać co myślą.