Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gracjozaz

Facet, który dał mi kosza, peszy się na mój widok.

Polecane posty

Gość gracjozaz

Olał mnie już na początku znajomości, ale jakoś to przebolałam. Od tamtego wydarzenia, choć miało ono miejsce już dość dawno, on się dziwnie zachowuje jak mnie zobaczy - peszy się, szuka czegoś po kieszeniach, nerwowo wyciąga telefon... A spode łba spogląda na mnie. Czasami się uśmiecha.:o O co chodzi? Jest mu głupio, że mnie olał? Wie, że był nie w porządku wobec mnie i dlatego ma takie reakcje?

Gość gracjozaz
Dodam, że wydarzyło się to 2 lata temu, a on nadal się tak dziwnie zachowuje. Skoro olał, to chyba powinien być obojętny?

Gość Idz do lekarza
Twoja osoba sprawia mu dyskomfort. Dostalas nauczke, ze nie warto byc nachalnym. Facet ma sie starac.

Gość Asia90$$$
Nie wiem mnie nigdy nikt nie olał to raczej ja olewałam i nigdy nie czułam się z tym źle więc nie wiem o co mu chodzi

Gość kilkanaścieWiosen
Mnie olał przedwczoraj. Po tym jak rzuciłam mu się na szyję i błagałam, by nie odjeżdżał. A widzieliśmy się pierwszy raz w życiu. Nie, nie żartuję. Życie jest komiczne. Zmądrzeje, przyjdzie. A może i nie.

Gość gracjozaz
Byłam nachalna tylko raz, jak mu dałam mu do zrozumienia, że mi się podoba. Po tym wszystkim też go olałam. I nie rozumiem jego późniejszego zachowania.

Gość gracjozaz
I właśnie ten dyskomfort - w odległości kilkunastu metrów na ulicy? A w czym mu przeszkadzam, skoro tylko sobie idę? :D A on ewidentnie nie wie, jak ma się zachować.

Gość sinisterkkaa
może widzi, ze nadal ci się podoba i mu głupio