Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamamamamaahhm

czemu moje dziecko nie pachnie ładnie?

Polecane posty

Gość mamamamamaahhm

Wiem, ze temat może głupio brzmi ale mam drugie dziecko. Przy starszym używałam kosmetyków hipp i przy młodszym też chciałam. Uwielbiałam ten zapach skory po kąpieli. Nic mi się nie kojarzy tak z bobasem jak zapach tych kosmetyków. No ale synek nie "chlonie" tego zapachu. Po umyciu czy nawet balsamowaniu pachnie nijak normalnie. Czysty jest i nie czuć mleka czy coś ale zapachu kosmetyka też nie. Umylam ponad godzinę temu i moje dłonie nadal pachnące a dziecko jak podałam tacie z 10minut po kąpieli to mówił ze nic nie czuć :-( od czego to może zależeć?

Gość możesz byc w ciazy ale
wiez co musisz wziąc młotek i puknąć sie nim porządnie w głowę. No takie problemy masz, że aż głowa mała. I faszerujesz dziecko jakimis kosmetykami bo lubisz jak ładnie pachnie - masakra jakas

Gość yef
hipp?????????????? O kurwa :D posmaruj dziecko bambino a nie jakies gówno tanie :O i jeszcze dziwota

Gość ni hu ja
buhehehe bambino!!!!! buhehehe autirko hipp slicznie pachnie i uwielbiam jak moja coreczka zasypia pachnaca wlasnie tym balsamem

Gość ni hu ja
a ty na tym blogu to gowno masz o hippie

Gość chlo...
Troche o hippie jest i w zasadzie wszystko pozytywnie... A do Autorki- nic i nikt nie pachnie lepiej niz nieworodek, niemowlaczek :) Zapach dziecka (czystego) jest najpiekniejszy na swiecie :) Naprawde masz cos z glowa :D