Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość inka123456

wakacje z biurem Alfa Star czy bezpieczne?

Polecane posty

Gość inka123456

zarezerwowałam wyjazd wakacyjny w Alfa Star i teraz zaczynam się zastanawiać czy aby nie upadnie do września czy ktoś coś wie?

Gość inka123456
czytaam wiele opini i dwa razy byłam z ich biura na wyjeździe i było ok. ale po zeszłym roku po tylu upadłościach już się boję.

Gość norroo
bogata jesteś więc czego się martwisz

Gość marianna pe ***
czytałam, jak zostawili ludzi bez hotelu w egipcie rezydent zwiał, jak się zrobiła awantura to mnie przeraziło bo ludzie musieli sami załatwiać pokoje..podobno biuro nie zapłaciło

Gość Konrad_30xs
alfa star pare lat temu zbankrutowalo, teraz sie troszke inaczej nazywa. bylem rok temu na wyspach kanaryjskich z nimi, nie bylo problemu.

Gość marianna pe ***
wogóle to podają,że 10 biur pewnością upadnie w 2013

Gość tylko dyskretnie proszę
musisz i tak mieć ok. 500 euro w zapasie, więc w czym problem zanocujesz kilka dni na swój rachunek

Gość inka123456
przenocować kilkan nocek na swój koszt to może i nie problem o ile wogóle zdążę tam wyjechać zanim biuro nie upadnie :)

Gość syśka_89
Byłam z tym biurem na wakacjach dwa lata temu w Egipcie, rok temu na Fuercie, w tym roku w grudniu znów Egipt i za każdym razem wracałam zadowolona, zero problemów, już zarezerwowałam u nich wakacje do Hiszpanii i nie boję się, że zbankrutują, myślę, że nic takiego się nie stanie, zwłaszcza, że w ratingach są w czołówce.

Gość czerwona kratka
Nie no, dlaczego ma upaść? Z tego co wiem, co czytałam to biuro całkiem nieźle sobie radzi. Ja u nich też mam w tym roku już wykupione wakacje na czerwiec w Egipcie i lecę bez żadnych obaw. Do tej pory byłam z nimi raz w zeszłym roku w Turcji. Zawsze z mężem chcemy wypróbować różne biura i właśnie rok temu padło na alfę. Wycieczka zorganizowana na wysokim poziomie, bez zarzutów. Rezydenci, objazdówki, hotel zgodny z opisem. Także myślę, że i w tym roku możemy spać spokojnie.

Gość czerwona kratka
Nie no, dlaczego ma upaść? Z tego co wiem, co czytałam to biuro całkiem nieźle sobie radzi. Ja u nich też mam w tym roku już wykupione wakacje na czerwiec w Egipcie i lecę bez żadnych obaw. Do tej pory byłam z nimi raz w zeszłym roku w Turcji. Zawsze z mężem chcemy wypróbować różne biura i właśnie rok temu padło na alfę. Wycieczka zorganizowana na wysokim poziomie, bez zarzutów. Rezydenci, objazdówki, hotel zgodny z opisem. Także myślę, że i w tym roku możemy spać spokojnie.