Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość I love Kiki D

Jakie jest Wasze zdanie- czy 28 letnia matka może....

Polecane posty

Gość I love Kiki D

... może jeszcze ubierać się, czesać, malować tak jak ma na to ochotę, czy już powinna odpuścić sobie niektóre rzeczy? Pytam, bo wczoraj zrobiłam sobie wysokiego koka, przypięłam spinkę- kokardę i mój mąż powiedział, że już chyba za stara jestem na takie coś...a mi się podoba! Co o tym myślicie?

Gość Ja też mam czworo i się tego
W twoim wieku nie myślałam nawet o dzieciach i latałam po klubach, a ty takie rzeczy wypisujesz. :D Zdrowo się uśmiałam.

Gość I love Kiki D
Jagoda- miałaś na polskim czytanie ze zrozumieniem?

Gość I love Kiki D
No ale może faktycznie głupio to wygląda i np jest tylko dla nastolatek? Co myślicie? Bo ja zgłupiałam :P

Gość vvivva
wiesz co, nie wierzę, że w tak młodym wieku już uważasz, że Ci coś nie przystoi w ubiorze. Ja mam 33 lata i nie boję się zakładać żacnych ubrań, ubieram się nadal jak młoda dziewczyna.

jasne, ze tak, jestem kilka latek starsza od Ciebie:) i zakładam to na co mam ochotę, ważne na ile lat się czujesz a nie ile masz:)

Gość vvivva
Taka kokardę nosiłam całkiem niedawno-kilka miesięcy temu.A jestem po 30-stce.

Gość iuhihiohihoi
To zalezy od egzemplarza - niektore 28-latki moga sobie jeszcze na wszystko pozwolic : mini, seksy fryzura, makijaz, seksy (powtarzam seksy, nie ku....wskie) ciuchy. Inne egzemplarze - lepiej zaslonic ile sie da (tluszczu, nieforemnosci, itp). Zaleznie od tego do ktorej kategorii sie zaliczasz.

Gość no coz............
tak, jestes juz stara, kup sobie garsonke, a nie kokardki bedziesz sobie przyczepiac na glowie :D. Ja tez w tym wieku raczej o dzieciach nie myslalam, tylko korzystalam z zycia. No ale, kazdy ma inne podejscie do zycia. A tak a propos tej kokardki, to rzeczywiscie moze byc troche infantylne niezaleznie od wieku.

na Twoim miejscu to bym sie juz czolgala w strone cmentarza. :O Nasze zdanie jest takie , ze mozesz ubierac sie jak chcesz, takie dylematy j/w opisujesz bedziesz miec jak skonczysz 40-tke lub wiecej.

Gość tasia216
Mam tez 28 lat.I tez mam koki kokardki i warkoczyki.Wszystko mozna jak jest z gustem i bez przesady :) Przeciez jestesmy bardzo mlode :)

Autorko, w tym wieku to obowiązkowo garsonka do pół łydki ze złotymi guzikami, trwała na głowie, czółenka na płaskim obcasie, kwatera na cmentarzu i do kościoła godzinki śpiewać:O

Gość Głupi to jest Twój mąż
i takie zwracanie uwagi swoje zonie. Fakt inne jeszce nie myslą o dizciach, ty masz 12 lat, że uważasz 28-latki za stare? Przed dwudziestką pewnych rzeczy jeszce nie wypada, w wieku 28 lat JUŻ NIE to co młodośc trwa 5 lat?

Gość vvivva
Ale tu najmniej ważna jest ta kokarda. Tu chodzi bardziej o to, że 28 latce jeszcze wszystko przystoi, jeśli jest ładne, dopasowane do urody i do mody.To nie jest jeszcze wiek na myślenie, że na coś jestem za stara.No ludzie ! To co ja mam powiedzieć, prawie 34 lata to tylko już garsonka i krótkie włosy na wałki ?

Gość I love Kiki D
Dzięki za odpowiedzi. Nawet bym się nad tym nie zastanawiała i nie zakładała tematu- ale wypowiedź męża dała mi do myślenia ;) I chciałam się przekonać kto ma racje

Dobrez,że mam męża, który nigdy nie pozwoliby sobie w stosunku do mnie na tak chamski tekst...Żenada. Współczuję męża. Tak nie zachowuje się "druga połowa", nie dojdziesz do 40- tki jak cię wymieni na młodszą...

A dlaczego 40? Zalezy od typu urody, sa koniety o tzw. dziewczęcej urodzie, jak np. Kożuchowska, którym tylko zmieniają się rysy, a calość ciągle młoda

Gość millinn
Też będę 28 letnią matką i nie zamierzam niczego zmieniać. Ubierać sie,malować i czesac będę tak,jak przed ciażą. O ile tylko moje ciało mi na to pozwoli :)

Gość mam 30 lat!
ja mam 30 i nie ograniczam się zadnym ubiorem, jak cos mi się podoba to kupuje, to nic,ze nastki maja takie same:D

Gość Mam 27 lat i dziewczęcą
urode. Kiedyś zalożylam opaskę z kwiatuszkiem na boku i glupio się w niej czulam. Jednak niektóre rzeczy pasują tylko nastolatkom, później już nie.

Gość taka sobie żoneczka
pewnie że wypada..ubieraj i czesz się tak tak tobie jest dobrze..