Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

baskaaaaaa

WPŁYW KULTURY NA WYCHOWANIE W WIELKIEJ BRYTANII

Polecane posty

WITAM Pilnie potrzebuję informacji na temat wpływu kultury na wychowanie w Wielkiej Brytanii. Jeżeli jest ktoś, kto posiada taką wiedzę proszę o odpowiedź tutaj, bądź na miala bbadidasek@wp.pl

ja ci powiem jaki jest wpływ. kultura brytyjska jest oparta na materialiźmie braku poszanowania do przyrody i czystoći miejska w którym się jest. kultura brytyjska to tylko picie,seks,pięniądze i zabawa to że w kraju jest burdel i rozpierducha nikogo nie obchodzi. ważne że mnie sie powodzi a temu co nie to niech zdycha. to włąśnie kapitalizm w wersji brytyjskiej.

Gość a ja tezzzzx
Nie wiesz co mowisz babo. Pieniedzy kazdy potrzebuje i pewnie 80% ludzi dlatego wyjechalo do uk. Jakos moja rodzina i znajomi Anglicy szanuja zielen tak samo jak ja. Syf na ulicach w wiekszosci pewnie stworzony przez imigrantow ktorzy w d maja wszystko. Benefitow ludzie az za duzo czesto dostaja wiec opieka jest (pomijam reszte kwestii i nie przedstawiam swojej opinii). Autorko Twoje pytanie jest troche obszerne. Mozna pisac o roznych aspektach i narodowosciach.