Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Saba77

Adaś :)

Polecane posty

Nie no to dzisiaj stawiam butelke z woda w widocznym miejscu i chociaz zeby jedna wypic to bedzie super :) Gazela napisałam ci maila :)

Witam dziewczęta.... Każdemu inaczej schodzi woda z organizmu dlatego tak różnie to wygląda ale przy małym jedzeniu nie da się nie schudnąć początek jest trudny bo organizm się broni i magazynuję jedzenie więc dlatego waga stoi ale ruszy na pewno :)

Hej dziewczyny, ale dużo się działo w weekend, widzę ze mamy tu grupę detektywistyczną ;) no i bardzo dobrze że oszust przyłapany, Gratulację;) U mnie ważenie dopiero w połowie tygodnia więc na razie czekam, ale przyjemny luzik czuję, a co do wody, Saba77 ja też myślę ze powinnaś ją zacząć pić wtedy będą lepsze efekty no i będziesz wypłukiwać z organizmu zaległości, ja wypijam dziennie najmniej 2 butelki 1,5 l muszynianki;)

No a ja wypijam z 5 kaw i sie zamulam :( ale ja tak bardzo lubię kawke no ale co sie nie robi dla urody muszę zacząć przyjaznic sie z woda :) i tak jak czytam właśnie na forum to z większej wagi jednak szybciej schodzi chyba ale to bardzo dobrze dla was kochane :) Swetnees idziesz jak burza :) super

hej dziewczynki nawet bez diety nalezy pic przynajmniej 2 -3l napojow dziennie niestety ja jestem tez kawoszem co wcale nie pomaga wrecz odwrotnie....ale jak nie lubicie wody pijcie jakies herbatki i soki :D

Proszę :) Jeju u was tez taka ciężka pogoda dzisiaj? Właśnie wróciłam ze spaceru ale jestem wypompowana ... Nic mi sie nie chce a tu trzeba za obiadek sie brać...

A ja napełniam sie wodą....@ nadchodzi, juz mnie cycki bolą.....jeszcze mnie wzdęło....do bani, zważę sie dopiero za 2 tygodnie, czyli jak ciocia mnie opuści :) U mnie bardzo pracowity weekend i dziś troche porządkó, troche odpoczynku....moze mi się uda wieczorem zrobić domowe spa :) a na pewno mam naszykowane prasowanie. Pozdrawiam Was Dziewczyny M.

a u mnie dzisiaj grill moja mama ma urodzinki :D wiec zadnej diety :D ale juz w pasie mam ze 115 cm.......:( tak przynajmniej sie czuje. Zapije to i zapomne :D Milego wieczorka :D:D

DZIEŃ 8 a jutro warzenie - zaczynam się bać wyniku ktory zobaczę na tej egzekucyjnej małej złośliwej pannie :P i wymiary tez jutro, ja czuję, że coś tam uleciało ze mnie bo spodnie luźniejsze i wogole ale nie chcę zapeszać :P Adaś jak narazie bez zmian - brak apetytu, lekkie pobudzenie i sucho w ustach to jedyne objawy jakie mi towarzyszą :) Spać mogę normalnie ale to dlatego, że 05.40 rano wstaję do pracy :) A co u Was??? p.s. co sadzicie o różnicy wieku między partnerami, on starszy o 12 lat ???

Ja sadze kochana ze to żadna różnica wieku mój mąż jest starszy ode mnie o 10 lat :)

Saba77 mnie to tez w sumie nie przeszkadza, bo on na tyle nie wyglada, na tyle sie nie zachowuje i na tyle się nie czuje ile ma. Mamy wspolne tematy, zainteresowania, pasje i hobby itp. itd. Mimo to jak narazie lipa :(

kaczuszka884 a dlaczego chcesz namiary skoro na innym forum pisałaś, że masz pewne źrodło, chyba sie pogubiłam. http://www.dodajoszusta.pl/forum/watek/id/129/strona/4/ wpis na samym dole. "sylwias1704@poczta.fm Hej dziewczynyyy. ja zamawiam zawsze tabletki ze stronki.. i przychodza normalnie.... wplacam kaske na holenderskie konto... jezeli chcecie jakies namiary to prosze na email sylwias1704@poczta.fm lub gg 8094455. pozdrawiam"

tak pidalam tam na forum ale te tabletki sa drogie bo kosztuja okolo 100 euro .. to masz za 60 tabletek placisz ponad 400 zl ... ale normalnie przychodzily...dlatego wolalam znalesc cos tanszego

Vilemo i to jest najważniejsze ze wam ze sobą dobrze :) jak to mówią miłość w metryke nie zagląda :)

ja tez jestem... zostalam teraz oszukana przez picie93...wczoraj do mnie pisala emaila,... ze jak dojda do niej pieniadze to wysle mi sporotem na konto bo nie chce miec problemow a wiec zobaczymy :) dziewczynka ma 18 lat ... i pracuje w mcdonaldzie :D hehe

Witam dziewczyny, widzę,że sporo się tu działo. Gratuluję detektywistycznego sprytu:)

Wiecie jeśli chodzi o picie wody tomi na przykład nie wlazłaby niegazowana więc wypijam lekko gazowaną albo nawet jeszcze ją rozgazowuję a i tak ma lepszy smak jak taka zwykła ng.

Gość moniczkadoniczka
Ja też się melduje sory girls ale po nocy sie nie mogłam pozbierac jeszcze dzieci pies obowiazki u mnie po staremu picia miała kasę odesłać okazało się że jedank nie więc nie czekam mój brat jest policjantem gadalam z nim jutro dzwonie na komende do skierniewic huj z pieniędzmi ale za to że jest taka smarkula i tak pyskuje dostanie za swoje!

Gość moniczkadoniczka
A swoją droga to ona niczego się nie boi nie wiem czemu? Za 200 zł mieć przesrane ja bym nie chciała ale no jej strata moze i bym jej kasę odpuscila ale tak pyskuje i tak mnie wkutwia jaka ona mądra żenie moge wytrzymać! Brata mam w policji w łodzi pracuje w sumieod niedawna bo dopiero egzaminy pozdawal ale mówi żeby się nie cykac tym bardziej że to taki glut jest!

Gość moniczkadoniczka
Wiesz co gdyby napisała że odesle ale nie ma bo już wydała to ok poczekalabym albo że nie chciała czy coś ale ona tak kurwa pyskuje taki glut i tak nas w huja zrobiła! A w ogóle jeszcze tę kasę na Sabine Dabrowska wysylalam to jej mama czy huj wi kto ona też beknie za to już mowilam jej ale ona ma to gdzies