Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość streskop1

czy kupujecie swoim dzieciom ubranka w lumpeksie?

Polecane posty

Gość ha ha ha...
ale sie uśmiałam jagoda ta milionerka, kupuje w ciuchlandach!!! tenkrem od diora pewnie też masz stamtąd :))

Gość dziewczyno o czym ty piszesz
nie kupuje, nawet nigdy w takim nie byłam, jakos omijam je wielkim łukiem, co ciekawe dziewczyna z rodziny obrazila się na mnie, bo ma właśnie ciuchland a ja ani razu tam nie bylam, ale po co mam isc jak i tak nic u niej nie kupie:D

Gość gość
tylko biedota kupuje w lumpach

Gość gość
jak córa była mała to kupowałam, z lumpeksu miała masę świetnych ubrań, teraz ma już 9 lat i dla dzieciaków w tym wieku nie ma fajnych ciuchów w lumpach, czasem córa chodzi z babcią i coś fajnego przyniesie sobie, ja dla siebie nie potrafię tam coś fajnego wyszukać, ale moja ciotka ma bardzo dużo szmat z lumpu i są świetne, gdyby mi nie powiedziała to bm nie wiedziała

Gość gość
Pewnie, dzieci tak szybko rosną, że nie zdążą zniszczyć ubrań. Tutaj http://szafapelnaciuchow.pl/kategoria/odziez-dziecieca często robię zakupy. Nowe ciuszki w dziecięcych sklepach są przeraźliwie drogie, nie wiem skąd to wynika, przecież dzieci tak szybko rosną. Moja córka niektóre rzeczy założyć z 3 razy i już za małe. Więc po co przepłacać?

Gość gość
gość dziś Pewnie, dzieci tak szybko rosną, że nie zdążą zniszczyć ubrań. Tutaj http://szafapelnaciuchow.pl/kategoria/odziez- dziecieca często robię zakupy. Nowe ciuszki w dziecięcych sklepach są przeraźliwie drogie, nie wiem skąd to wynika, przecież dzieci tak szybko rosną. Moja córka niektóre rzeczy założyć z 3 razy i już za małe. Więc po co przepłacać? xx hahaha moja szafka na buty ma w srodku wiecej laćków niż ten twoj "bazarek" szmat...słaba reklama, odpusc sobie...

Gość gość
Kupuje wszystko w lumpeksach :) i dla siebie i dla maluszka... Szczerze ciuchy z lumpeksu sa lepsze gatunkowo niz niektore sklepowe..metki zara,next,h&m moje dziecko ma wszystko w i wyglada super... A detergenty i pralki mamy w tych czasach rewelacyjne. Piore w vanishu odkad maly skonczyl 3 miesiace.pozniej wszystko poprasowane pachnące...zero wysypki nic... Ja to uwazam za super umiejetnosc. A kase wole wydac na lepsze szczepienia albo na ekstra kolacje z mezem

Gość gość
Kupowałam dla córki, ale tylko malutkie ubrania tak do 1,5 roku bo ze starszych dzieci już zniszczone.