Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość enkepenke

4 tydz ciazy - czy macie jakies objawy juz?

Polecane posty

Gość enkepenke

ja narazie czestomocz i plecy mnie bola dotego niemam apetytu zastanawiam sie czy w 4 tyg ciazy moga byc mdlosci juz?

Gość Mika133333333333333
Mnie na początku (ok 4-5 tydzień) cały czas bolał brzuch jak przed okresem. Więc nawet nie podejrzewałam, że to może być ciąża. Ale jak zrobiłam test w 5 tyg i zobaczyłam 2 kreseczki to byłam w siódmym niebie;)) Teraz mam jeszcze 2 tyg do porodu i trochę fiksuje bo już bym chciałam uściskać moją córeczkę razem z mężem. Powodzenia

Gość enkepenke
anielica ja tez 4 tydz 3 dni:) tez mnie boli brzuch jak bym miala okres dostac ale w zamian jest przejrzysty rzadki sluz czy to normalne? bierzesz jakies witaminy ?bo ja narazie nic.

Gość Mika133333333333333
a bylas u ginekologa ablo chociaż zrobiłaś test czy to tylko twoje przypuszczenia?

Gość mozna mozna
w pierwszej ciazy rzygalam jak kot od dnia w ktorym szlam na pierwsza bete ktorej wynik wyszedl nieco ponad 8 mIU - mysalam, ze to niemozliwe i ze sie czyms zatrulam, z potem bylo tylko gorzej z wymiotami... w drugiej ciazy juz od samego poczatku mialam wrazenie, ze zaraz zemdleje, zrobilo mi sie slabo w markecie, potem slabo w samochodzie, slabo w domu, slabo na peronie... a dnia nastepnego delikatna druga krecha... wymiotow juz nie mialam w drugiej ciazy ale to ze robilo mi sie slabo tak nagle i czesto powdowalo, ze przez 2-3 tygodnie nie moglam normalnie funkcjonowac ani chodzic nigdzie samej

Gość enkepenke
ja mam nadzieje ze druga ciaza okaze sie lepsza niz pierwsza i niebede tak zle przechodzic jej:(

Gość mozna mozna
ja sie bardzo balam ze powtorza mi sie problemy, pierwsza ciaze znioslam fatalnie, rzygalam, ciagle krwawienia, bole, skurcze, szpital i tak w kolko druga mija mi blyskawicznie i gdyby nie drobne niedogodnosci jak zaslabniecia i lekkie nudnosci w I trymestrze a teraz zgaga, to w ogole nie czulabym tej ciazy i tego samego Ci zycze ;)))

Gość enkepenke
bardzo bym chciala zeby obylo sie bez wymiotow bo w pierwszej ciazy do 7 miesiaca wymiotowala:(

Gość taka jedna 007
ale Wam zazdroszczę tych wszystkich objawów :) i nawet tych wymiotów :) trzymajcie się dziewczynki cieplutko :) pozdrawiam

To moja pierwsza ciąża więc w sumie nie wiem czego moge się spodziewać, mam nadzieje że to będzie dobre 9 mc-y i obejdzie sie bez większych objawów i komplikacji.

Gość enkepenke
Anielica ja bym chciala na pierwsza wizyte isc w 7 tyg w pierwszej ciazy tez poszlam w 7 tyg i juz bylo serduszko widac:)

Gość streskop1
4 tydzien, mdlosci co rano, osłabienie, sennosc.. ból w podbrzuszu.

Gość enkepenke
wydaje mi sie ze czuje sie coraz gorzej:( nie moge jesc chociaz jestem glodna ,boli mnie brzuch :(

Gość klpakebbwbka
jak myślicie czy w 31 dniu cyklu u ginekologa będzie już coś widać jesli jest ciąża?

Gość wiem co robie ,wiem co myślę
Moze pęcherzyk płodowy ale tylko na baaaaaardzo dobrym aparacie usg i tylko jeśli owulacja była nie poźniej niż 13/14dc. Inaczej marne szanse...wogóle marne. Tydzien pozniej byłoby widac.