Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lulululululululululululu

JAK CZĘSTO ZMIENIACIE POŚCIEL ???

Polecane posty

Gość Iloletta25
co tydzien

Gość a ja wam cos opowiem
Mieszkamy z mezem w innym miescie, panstwie niz tesciowie. Bylismy u nich osiem miesiecy temu poprzednim razem i gdy bylismy teraz u nich dali nam ta sama posciel co wtedy.. A gdy ich corka badz syn przyjezdzali w miedzyczasie to oni sypiali w tej samej poscieli co my wtedy.Czy to to nie jest dopiero oblesne??!!!

Gość aaaaaaaaaaaaaaaawww
co 2 miesiące a u mnie w rodzinie to zmieniają co pół roku!!!!!! to jest dopiero obleśne...... ze mna jeszcze nie jest tak zle ;p

Gość wawawawawawawwa
co 4-5 miesięcy, nie mam potrzeby czesciej, po tygodniu moja pościel jeszcze jest świeżutka i pachnie!!! co wy robicie w łóżku ze wam juz smierdzi??? u mnie to po 4 miesiacach jest taka nieświeża ale nie śmierdzi i spokojnie do 5 miesiaca da sie spac w niej

Gość sofisticat
nie rzadziej jak raz w tygodniu, a bywa, że dwa razy w w ciągu 24 godz

Gość santamaryja
co 2 dni

Gość xoxoxoxoxoxoxoox
co 2-3 miesiace

Gość Ryki tyki plum
Jak się nie myjecie, pocicie, i puszczacie gazy, to zmieniajcie nawet co dwa dni. Ale jesli jesteście higieniczni i podczas swoich igraszek miłosnych "soków życia" nie wycieracie w pościel to myslę że co 3 miesiące a nawet z wietrzeniem pościeli 4 można.

Gość hgfhjgfjgf
co 3 tyg max, ale zazwyczaj czesciej. nie wyobrazam sobie zmieniac poscieli co 2 miesiace jak niektorzy tutaj, jakie z was brudasy masakra. nie bede czekac az mi posciel zacznie smierdziec jak wy hehe, majtki tez zmieniacie dopiero jak wam zacznie jechac?? myje sie co wieczor i moj maz tez, ale przeciez kurzy sie, a czlowiek w nocy sie spoci, to normalne.

Gość elena luiza
co tydzien...A jezeli piszecie prawde,to srednia jest oszalamiajaca :(

Gość gorew
A kiedyś czytałam, że człowiek średnio wypaca przez noc pół litra potu :O to wszystko wsiąka przecież w pościel i do rana paruje a wam się wydaje, że ta pościel czysta :O

Amzresgh1 Co tydzien sie powinno zmieniac bleee xxxxxxxxxxx ozalalas??????? co drugi dzin!!!!!!!!!!!!!!!!!1

Ryki tyki plum Jak się nie myjecie, pocicie, i puszczacie gazy, to zmieniajcie nawet co dwa dni. Ale jesli jesteście higieniczni i podczas swoich igraszek miłosnych "soków życia" nie wycieracie w pościel to myslę że co 3 miesiące a nawet z wietrzeniem pościeli 4 można. xxx ohyda !!!!!!!!!!!

co miesiąc, w zimie co 2 bo sie tak nie pocimy jak latem xxxxxxxxx co za mity:o

Gość lalalallalaloveeee
średnio co 3 miesiące, jak jest ciepło to co 2

Gość jfheksjdbcjlkdlncf
e tam brudasy, kłade sie czysta do łóżka, nie poce sie, posciel nie śmierdzi mi po tygodniu wiec po co mam tak czesto zmieniac?????? tez zmieniam co 2 miesiace, a czasem nawet co 3 jak nie śmierdzi jeszcze

Gość Eeerrr
Nie wiem dlaczego wszyscy sie tak poca pod posciela?!? Jesli spi sie pod poliestrowa "posciela", to faktycznie tak, jakby spac w worku plastikowym, ale przeciez bawelniana posciel wcale nie jest jakas super droga, a przynajmniej jest duzo zdrowsza i pozawala oddychac. Podobnie jest z jakoscia kolder i poduszek, jasne, ze te najtansze sa jak folia kuchenna, ale chyba warto wydac troche wiecej kasy, bo tego typu produktow nie kupuje sie co miesiac ani dwa. Dziwi mnie stwierdzenie, ze ktos nie zmienia poscieli przez 3 miesiac, bo sie nie poci! Przeciez nie chodzi tylko o pocenie! Jeansow tez w ogole nie pierzecie, bo przeciez chyba nogi Wam sie nie poca, wiec po co? No i osoby uprawiajace seks w poscieli, ktora zmieniaja "czesciej", bo co dwa tygodnie haha Tego juz w ogole nie rozumiem. Jesli posciel zapaprana jest plynami ustrojowymi roznego pochodzenia, to chyba zmienia sie ja od razu, ewentualnie rano, a nie czeka dwa tygodnie...

Gość kilajs
Ja zmienialam co 3-4 tygodnie kiedys,teraz co kilka dni bo spi zemna dziecko i a to mleko sie rozleje,a to picie.No i jakos tak przyjemniej czuc ciagle czysta i pachnaca posciel.I pewnie tak juz zostanie.

Gość 000000099999999999990000000000
co 2 miesiące

ja średnio co półtorej miesiąca chyba, że jestem chora i czuję się spocona wtedy potrafię nawet codziennie. Piżamę zmieniam co tydzień, myje się codziennie więc uważam, że wystarczy:P

Gość Cos mi tu nie pasuje
co tydzien, czasem co dwa. A odnosnie spania samej i z facetem - posciel jak sie spi samemu równiez smierdzi, tylko ze swojego smrodu sie nie czuje bo jest sie przyzwyczajonmu, a faceta smierdzi bo to obcy smród. To ze posciel wam pachnie po 3 miesiacach to sie wam tak tylko wydaje bo jestescie przyzwyczajeni do swojego zapachu ( w tym wypadku smrodu).

Gość lilianna_anna87
szczerze??????? co pół roku. i dobrze mi z tym :P

Gość huhcnkscfSDVF
co 3-5 miesięcy, zależy

Gość manoratan
co pare miesiecy, lubie taka wylezaną poscielke, swieza jakos uwiera, gorzej sie spi

Gość jolka prawdziwa
wy jesteście jacyś pojebani:O pościel zmienia się częsta tzn od tygodnia do dwóch,mamy swoje odpady skórne i inne tam ,normalnie rzygać się chce jak wy tu niektórzy robicie

Gość manoratan
nie wiem co ci odpada ale jesli masz taki problem to rzezcywiscie musisz czesciej zmieniac posciel

Gość podsumowanie--
czyli Polacy to brudasy i o tym nie wiedza-przekonani,ze sa czyscioszkami i moga tygodniami,ba,miesiacami nie zmieniac poscieli! brrrr

Gość lubie_orzeszki:))))
co 3 miesiące tak średnio

Gość apudlina
chyba sracie w te łóżka ze co 2- dni musicie pościel zmieniac

Gość kromka chleba ze smalcem
U mnie co tydzien do max 2 tygodni (ale to naprawde maksimum). U dzieci tak co 2 do 3 tyg max, ale syn zaczyna dorastac i juz trzeba czesciej. Ja nie wierze ze mozna zmieniac posciel raz na kilka miesiecy i jeszcze mowic ze nie smierdzi, smierdzi smierdzi tylko poprostu tego nie czujecie bo sie do tego zapaszku przyzwyczajacie, to tak jak z ladnymi zapachami, nos sie przyzwyczaja i sie ich nie czuje. I zeby nie bylo co ja robie w lozku...glownie spie, zawsze biore prysznic przed snem, malo sie poce bo lubie jak jest zimno w sypialni.... A reczniki??? jak czesto wymieniacie reczniki???