Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lulululululululululululu

JAK CZĘSTO ZMIENIACIE POŚCIEL ???

Polecane posty

Gość eeese
co 2-3 miesiące, dodam że śpię sama, nie pocę się w nocy

Gość etyhyjhr
Chcesz otrzymywać super nagrody i nie męcząc się przy tym? W takim razie ta strona jest dla ciebie!!! http://tnij.org/superrr-konkurss Co musisz robić? To co zwykle robisz w internecie! Przeglądasz strony, czytasz różne artykuły i dostajesz za to punkty. Punkty następnie wymieniasz na atrakcyjne nagrody! Polecam!!! http://tnij.org/superrr-konkurss

Gość eeese
jak będę mieszkać z facetem to z pewnością pościel będzie zmieniana częściej, co 2 tyg

Gość annelly
co tydzień, bo mam psa.

Gość gaciePOtacie
raz w miesiącu :-)

Gość posciel...
Co jakies 2 tyg ale ostatnio to mialam maraton ze zmienianiem...zmienilam pościel w ten sam dzien córa mi wywalila tam kanapkę i znowu musialam to zrobic, ok 2 w nocy przyszedl mąż walil smarami bo naprawial samochod i poszedl spac wiec rano znowu musialam...masakra

Gość eee tammmmm
kurcze czyli wychodzi na to że to wina facetów!!!!!!!!! Do tych co zmieniają pościel co tydzień - śpicie z facetami ??????????????????? bo ja jak sama spałam to spokojnie mogłam co pół roku a teraz z facetem to już po tygodniu śmierdzi :/ a on myje sie codziennie wieczorem ;/ nie wiem czemu tak śmierdzi ;/ ale i tak mi sie nie chce zmieniać tak czesto i robie to co 2 miesiace

Gość ty tam na poprzedniej stronie
jak nie spalam z facetem to tez zmienialam raz w tygodniu, teraz spie z facetem i faktycznie nie wazne ile by sie moczyl przed snem to ma swoj zapach ktory pozniej zostaje w poscieli, dlatego jesli pogoda na to pozwala to wywalam szmaty na balkon, wtedy lepiej sie spi.

Gość bum szaka laka babperum
szczerze? co 2 max 3 tyg

Gość 9029329
co miesiąc

Gość nvdmsccd
"ty tam na poprzedniej stronie peelingiem to mozesz sobie zetrzec d**e, łój sie wydziela cały czas, sebum na twarzy także, martwe komorki naskorka odpadaja z ciebie tworząc pożywkę dla roztoczy. Smarujesz twarz kremem wieczorem, on zostaje na poduszce, i tak codziennie przez miesiac, dwa.. PÓł ROKU?! Wiesz jakie pytanie zadaje dermatolog jesli ktos przychodzi do niego z tradzikiem?? CO ILE ZMIENIA PAN/PANI POSZEWKE NA PODUSZKE ORAZ RECZNIK DO WYCIERANIA TWARZY! A stwierdzenie ze ktos sie nie poci to kolejna pie**ola, jesli bys sie babo nie pociła to bys umarła, bo pocenie to naturalne regulowanie temperatury ciała i wydalanie szkodliwych substancji z organizmu. Tarzacie sie w swoich oblesnych barłogach i udajecie czysciochów a gdyby zbadac co hodujecie w poscieli to byscie zwymiotowali z obrzydzenia." XXX XXX na "ty" to tramwaj staje flejtuchu, kremem to nawet dupy bym sobie nie wysmarowala nie mowiac juz o twarzy. Nie interesuje mnie jakie pytanie zadaje dermatolog bo nigdy u niego nie byłam, wyobraź sobie ze nie potrzebuję i mylisz sie jesli uwazasz ze kazda skóra wydziela tyle samo łoju i potrzebuje dermatologa. Babo to sobie mozesz moiwc do swojej starej o ile ci na to pozwoli i nie wystrzela po gębie. Gdybys choc raz poszła na porzadny trening na siłowni to bys zrozumiala o czym piszę. Nic nie pisalam na temat tego ze sie nie poce, ale to juz twoje problemy z myśleniem i ja ci w tym nie pomogę. Jak żresz chipsy przed TV to nie dziw sie ze ci na ryju pryszcze wyskakuja i pocisz sie jak świnia. Na pewno bym zwymiotowała z obrzydzenia jakbym zobaczyła twój obleśny ryj świecący sie od dziadowskich kremów i łoju z pryszczami i zaskórnikami. Więcej z tobą dyskutować nie zamierzam, naucz sie kultury moze wtedy...

Gość ja powiem
co 2 tygodnie max

Gość Zrzeszenia
Co tydzień przescieradlo co dwa tygodnie pościel.

Gość Zrzeszenia
Ps śpię z facetem nasza pościel nie śmierdzi ale myśle ze jak sie śpi razem ( sex) to dwa tyg jest takim minimum

Gość 929292992
co 3 miesiace

Gość tututututuututu
ja tez co 2 miesiace, i posciel po tych 2 miesiach wcale nie smierdzi !!!!!!!!! ja nie wiem co wy robicice w łóżku ze wam po tygodniu śmierdzi

Gość Nic strasznego
W domu zmieniacie raz na 2 miesiące,a jak piszą na forum to wyjeżdzają na zagraniczne wczasy na 1 tydzień i żądają zmiany pościeli,ech domowe brudasy.

Gość _________________________;]
co 3-4 miesiace

Gość hwqwuhuxijx
moja posciel nie smierdzi kiedy ja zmieniam. Zmieniam co tydz kiedy traci swiezosc. Nie bede czekac az zacznie smierdziec, lubie miec czytsa posciel- dla czesci z tu piszacych widocznie musi zaczac walic zeby cos z tym zrobili...

Gość hwqwuhuxijx
2 tyg to juz zupelny max

Gość co 2 tygodnie.....
wlasnie ide rozwiesic:)

Gość xyz908
ja tez co 2 miesiace

Gość 75329875485478
co miesiąc, w zimie co 2 bo sie tak nie pocimy jak latem

Gość nie wiem jaki nick sobie dodać
W zimę co 2 tygodnie; W lato co tydzień.

Gość nie wiem jaki nick sobie dodać
Tu nie chodzi o to, że nie śmierdzi, tylko o to, że na pościeli zostaje bardzo dużo potu z nocy!!! Tylko dla tego. Po za tym lubię spać w czystym miejscu.

Gość brystol techniczny
co tydz.

Gość florecita
raz w miesiacu zmieniam