Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Taka jedna co zdradziła

Zdradziłam męża. Teraz nie wierzy w swoje ojcostwo

Polecane posty

Witam, Mam pytanie. Jestem nadal w ciężkim szoku, że nasza córeczka ma już 16 miesięcy, a mój mąż poddaje pod wątpliwość, czy jest jej ojcem. Prawie 2,5 roku temu zdradziłam go. Wiem, sama jestem sobie winna, ale... może jednak nie tak do końca. Ciągle utwierdzał mnie w przekonaniu, że jestem nic nie warta, gruba, wytykał mi to na każdym kroku, więc dałam się zwieść internetowej znajomości. Nic mi to nie dało, tylko złamało moje zasady, bo zawsze gardziłam takimi kobietami. Teraz nadal gardzę - sama sobą, czasu nie cofnę. Po tym zdarzeniu, po pół roku, zaszłam w ciążę z mężem, bo jak sądziłam - wybaczył mi i chciał nadal być ze mną, twierdząc, że nie wyobraża sobie życia beze mnie. Boże, że ja mu uwierzyłam! Mógł mnie wtedy zostawić, na początku zarzucił mi, że go wrobiłam w ciążę, już to było dla mnie bolesne. Nigdy bym tego nie zrobiła, odsunął mnie od siebie, nie okazywał mi czułości, dotrwałam do końca ciąży, jakoś zniosłam to odrzucenie. Urodziła nam się śliczna dziewczynka. Daliśmy (a raczej tylko mąż) jej na imię Eunika. Teraz po półtorej roku ktoś wysłał mu smsa, że mała nie jest do niego w ogóle podobna. Zarzucił mi, że skoro urodziła się miesiąc wcześniej, to pewnie nie zaszłam w ciążę w lutym 2010 tylko w styczniu. Boże, do teraz jestem w szoku! Oczy mam zapuchnięte od płaczu, poradźcie mi, co mam teraz zrobić, bo nie wiem. Jeszcze to do mnie nie dociera. Pewnie powiecie, że sobie na to zasłużyłam, ale jestem tylko człowiekiem - popełniłam wielki błąd i pewnie przyjdzie mi teraz za niego zapłacić... Poradźcie, Pomocy!

Gość a jestes
absolutnie pewna że dziecko jest męża?? nie pozostaje Ci nic innego jak zrobic testy genetyczne- jak jestes przekonana że to dziecko Twojego męża- to czym się martwisz

Gość elelmele dudki
nie chcę oceniać, ale powiem jedno: dla zdrady nie ma usprawiedliwienia!

Ale ja wiem na 1000 procent że to mąż jest ojcem. Po zdradzie nie było nikogo innego tylko on.

Gość ale postaw się w jego sytuacji
nie rozumiem o co ty się obrażasz twój mąż ma prawo mieć wątpliwości bo dałaś mu podstawy do tego zdradzając go kiedyś. Najlepszym wyjściem z całej sytuacji będzie zrobienie testów DNA one dają 100% pewność. Zaproponuj to mężowi.

Gość dziś facet zawsze powinien
robić badania DNA przy każdym dziecku bo wam ufać nie można każda z was na każdym kroku zdradza swojego partnera

Gość duza Melancia
a ja nie rozumiem czegos inego: jak to jest , ze maz wie o twojej zdradzie?????

Co się dziwić że tak myśli, tez bym tak myślał gdyby kobieta mnie zdradziła a potem urodziło sie dziecko. Zrób testy na ojcostwo wtedy będzie na 100% pewny że to jego dziecko

Ale t zdrada to była jego wina, on wmawiał mi że jestem gruba, że jestem pasztetem. Powiedziałam mu że są faceci których pociągam. Wyśmiał mnie. Więc mu udowodniłam. Przyłapał nas u nas w domu.

kochana przestan sie obwiniac .Zdrada jest zla , jak byl takim typem wrednego drania trzeba bylo kopnac go w zad.Nie ma wiekszej podlosci , jak niszczyc innego czlowieka , a Ciebie twoj maz niszczyl . Zrob testy genetyczne , pokaz mu czarno na bialym i albo przestanie Ci dokuczac , albo zostaw dziada .Ma to na co sobie zasluzyl . Podnies glowe do gory i podejmij raz a dobrze decyzje . Watpie , by sie ma zmienil .

Gość dzien za dniem;
to ze nie ma pewnosci ze to jego dziecko wcale sie nie dziwie, postaw sie na jego miejscu. Skad moze miec pewnosc ze nie ciagnelas tego dalej. Ja mialam podobna sytuacje z tym ze nic nie zrobilam, chory czlowiek z zazdrosci i nic nie pomagalo. A moja wina polegala na tym ,ze mialam drugi telefon. A mialam dlatego ,ze byl zazdrosny o kazda rozmowe, z rodzicami ,z siostra ,z kolezanka. Nie moglam z nikim rozmawiac , kuriozalna sytuacja , nawet z rodzicami . Wiec kupilam telefon i jak nie bylo go w domu ,moglam w koncu spokojnie porozmawiac. Ciagle telefony i sprawdzanie . I jak z kims rozmawialam , a on nie mogl sie dodzwonic ,znaczylo rozmawiam z kochankiem . Stad ten drugi telefon . Nie wiedzial o nim, a jak przypadkiem znalazl telefon ,to wtedy siie zaczelo. Nic nie pomagalo , mogl sprawdzic wszystkie numery ...miedzyczasie nieplanowana ciaza. I tu sie zaczelo. Mialam dosc , znienawidzilam tego czlowieka, a on ciagle sie nakrecal . Starsza corka nie mogla na to wszystko patrzec i uciekla z domu . Co ja przezylam . Na szczescie wszystko skonczylo sie dobrze. Jak wrocila to mu wykrzyczala , ze ona woli isc do domu dziecka niz sluchac ciagle tych oskarzen . A jak ma z tym problem to niech z robi badania. Po tej akcji przystopowal, ale dla mnie moze nie istniec, jestem wykonczona tym ze ciagle musze na kazdym kroku sie pilnowac, z nikim nie rozmawiac , nie wolno mi bylo nikogo do domu zapraszac. Wiec ostatecznie dla nie istnieje ,robie jak uwazam , odzywam sie do niego tylko jak musze, nie spie z nim. I dopiero do niego cos dotarlo, zaczal sie starac , hamuje sie i nie robi wymowek, ale najbardziej go zabolalo jak powiedzialam ,ze kiedys jak corka dorosnie to wszystko jej powiem ,ze jej ojciec nie chcial. Bo dopiero teraz zaczal traktowac ja jak swoje dziecko. Wczesniej ja odpychal . Tylko przy obcych byl ojcem. Ale ja to mam gdzies i mysle zeby sie rozstac. Widzisz gdzie to zabrnelo i dla mnie jest sytuacja bez wyjscia. Z jednej strony jak przylapal cie na zdradzie to sie nie dziwie ze ma obiekcje.

Gość fghgfhjgfjygj
"Taka jedna co zdradziła Ale t zdrada to była jego wina" Typowe. Wasze nieudacznictwo i nieumiejętność przyznania się do winy i poniesienia odpowiedzialności za swoje czyny. Kobiety są po prostu nieodpowiedzialne i niedojrzałe.

Gość wkurwiony facet
dzień za dniem Widać miał podstawy żeby coś podejrzewać.

Gość po co jesteś z tym prostakiem
zostaw on jest niezrównoważony psychicznie

Gość wkurwiony facet
Jak można zdradzić i winić za to męża. Przecież mąż nie mówił ci daj dupy innemu. Ale szambo.

Gość skrajna patologia
Tacy ludzie nie mają szacunku dla siebie przede wszystkim. Musiała mężowi coś udowodnić ze nie ma racji to puściła się w domu sic! Później zachodzi w ciążę praktycznie zaraz po zdradzie. Gdzie macie wyobraźnię niedoje*y? Trzeba było się rozstać jak były wyraźne sygnały że nie pasujecie do siebie.

Gość van kuffel
08:48 [zgłoś do usunięcia] po co jesteś z tym prostakiem zostaw on jest niezrównoważony psychicznie No właśnie zdradzić i jeszcze mieć o to pretensje to zranionej osoby.

Gość hdhfjdg
gfakkd

Gość dzien za dniem;
wkurwiony - nie mial zadnych podstaw,nawet niewiecie jakie jest z zycie z chorym z zazdrosci czlowiekiem. Mam rodzine daleko i zawsze byl problem jak chcialam porozmawiac przez telefon. Nawet podejrzewal moja mame o to ze niby ona dzwoni a pozniej kochankowi daje telefon i kryje nas. Nawet spacer z dzieckiem to byl problem , dla swietego spokoju wychodzilam jak byl w domu i szedl z nami. To jest chora zazdrosc. Taki czlowiek powinien sie leczyc. Tyle w temacie .

Gość wkurwiony facet
he he he Już ci wierzę. Facet z niczego nagle dostaje szału. Opowiedz to dzieciom z przedszkola. Dałaś powód i facet zafiksował. Nie ma skutku bez przyczyny.

Gość dzien za dniem;
wkurwiony ty wiesz lepiej i niech tak bedzie , dla twojego swietego spokoju hahahhaha

Gość to ja ten głupi
Mnie żona zdradziła w dwa lata po ślubie. Romans trwał z pół roku. Dowiedziałem się i powiedziałem, że jest wolna, może sobie zostać z kochasiem I wyobraźcie sobie że ona w te pędy do kochasia, że może z nim zostać. Kochaś kopnął ją w dupę i powiedział że ze szmatą to może się pobzykać, ale żeby z nią być to już musiałby na głowę upaść. No i teraz żonka ma problem. Bo wpierw złożyła papiery o rozwód, potem kochaś ją odstawił, a ona biedna sama na lodzie. Teraz dopiero do niej dotarło że kochaś nie traktował jej poważnie. Była tylko workiem na spermę.

Gość fdsgtrh.lk6rt
Baba zdradza i obwinia za to faceta :p ale patologia z was kobiety i jeszcze pretensje, że facet nie wierzy, że to jego dziecko

Gość po co jesteś z tym prostakiem
mój były mąż tez doczekał się zdrady na własne prośby , dzień w dzień słyszałam jaka jestem beznadziejna ,jak to on lituje sie nade mną bo nikt nie chciały by byc i co udowodniłam frajerowi ze nie on jeden na świecie , zostawiłam go a wpierw zdradziłam z jego najlepszym przyjacielem , po latach wyznal ze bardzo żałuje wszystkich słów bo wie ze przez to rozpadło mu sie malżeństwo , nie przez zdrade lecz przez jego zachowanie , dlatego radze go zostawić bo cie wykonczy psychicznie a i z porządnej kobiety zrobi dziwke pchajac w ramiona innego

Gość fretka;
faceci to niewiniątka , chodzące swiętości , zdrada dotyczy bez względu na płeć. No ale solidarność plemnikow obowiązkowa. Jeszcze się chwalicie podbojami przed koleżkami jak to robicie w trąby swoje żony .

Gość to ja ten głupi
No i wszystko jasne. Jak facet zdradzi to ło la boga jaki to drań. Jak bab się puści na boku to wszystko jest OK. Boże widzisz i nie grzmisz. Skąd się takie tłumoki biorą na tym świeci. Zdrada jest zła. Dlaczego ją tak ukrywacie skoro według was jest to takie słuszne. A jak wyjdzie na jaw to wtedy płacz dlaczego ja byłam taka głupia.

Gość van kuffel
W tym topiku to żona zdradziła. Dlaczego zaraz jedziecie po facetach ?

Gość to ja ten głupi
" 09:15 [zgłoś do usunięcia] po co jesteś z tym prostakiem mój były mąż tez doczekał się zdrady na własne prośby , dzień w dzień słyszałam jaka jestem beznadziejna ,jak to on lituje sie nade mną bo nikt nie chciały by byc i co udowodniłam frajerowi ze nie on jeden na świecie , zostawiłam go a wpierw zdradziłam z jego najlepszym przyjacielem , po latach wyznal ze bardzo żałuje wszystkich słów bo wie ze przez to rozpadło mu sie malżeństwo , nie przez zdrade lecz przez jego zachowanie , dlatego radze go zostawić bo cie wykonczy psychicznie a i z porządnej kobiety zrobi dziwke pchajac w ramiona innego" x x x Porąbana jesteś. Ona wpierw zdradziła. Ty przynajmniej odeszłaś i dałaś dupy jego przyjacielowi po rozwodzie. Ale czy to jego przyjaciel? Przyjaciel nie przeleci nawet byłej przyjaciela. To już wróg.

Gość smnxchbs
takie sa konsekwencje miedzy innymi zdrady , po urodzeniu zróncie test na ojcostwo majatku nie kosztuje i po problemie