Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Martadela123456789

Dlaczegop nie chudnę????

Polecane posty

Gość Martadela123456789

Od stycznia jestem na diecie - w ciągu tych 3 miesięcy więcej było takich dni kiedy faktycznie zdrowo się odżywiałam...na grzeszki pozwalałam sobie bardzo rzadko. Dodatkowo - ćwiczę - chodzę na fitness, zumbę basen..w domu tez ćwiczę:)od 3 - 5 razy w tygodniu:) No a waga sto i miejscu...jak było 65 tak jest 65:) mam 176 cm wzrostu więc nie wyglądam jakoś tragicznie - no ale trzy miesiące wysiłku i żadnych efektów???

Gość Martadela123456789
halooooo????Pomoże ktoś???

Zdrowow sie odżywiasz ćwiczysz regulanie, efekty masz takie że nie przytyłaśi pewnie lepiej wyglasz. Ile kcal jesz dziennie?

Dokładnie, skoro intensywnie ćwiczysz to może zamieniasz tłuszcz na mięśnie a ona przecież też swoje ważą. Straciłaś coś w obwodach, widzisz po ubraniach że są luźniejsze. Jeśli nie, to znaczy, że jest coś nie tak z twoją dietą, albo powinnaś zrobić badania na tarczyce czy inne.

Gość gość
Na mnie do tej pory robi wrażenie to żę właśnie dzięki Slimunox udało mi się aż tyle schudnąć,chociaż wcześniej stosowałam różne diety.Kto by pomyślał że właśnie suplement diety mi pomoże schudnąć.Co ważne na Slimunox nauczyłam się jeść zdrowo i racjonalnie co do dzisiaj procentuje.